Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Patinaj AUTOSHOW 2008'de (idi)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Redogski said:
ben gidicemde biletixten almak zorundamıyım bilet.
yoksa oraya gidince kapıdan alabilioz mu?

Kapıdan aldıgımı hatırlıyorum ben 2006 da ama emin degilim valla:S
Mesaj tarihi:
Abi Cebit Tüyap'ta, Autoshow CNR'da. Son güne bırakmayalım bence ya sönük geçer. Katılımcılar zaten baymış olur ve toplanma hazırlıkları başlar. Ayrıca son gün fuar muhtemelen erken kapanıyordur. Bilginize.
Mesaj tarihi:
aa görmemiştim bu topici. bende gelirim buluşmaya 18 i bencede daha güzel olucaktır.
bide ben istanbulu bilmiyorum. şuanda yeditepe uni.deyim 18i haftasonu ama taksimde biyerde kalıcam. cnr a taksimden taksi ne kadar yazar? otobüsle kolay gidilir mi? metroyla gidilir mi? nasıl gidilir? taksim civarında oturan varsa beraber gidebiliriz :D
Mesaj tarihi:
Vodan said:
Abi Cebit Tüyap'ta, Autoshow CNR'da. Son güne bırakmayalım bence ya sönük geçer. Katılımcılar zaten baymış olur ve toplanma hazırlıkları başlar. Ayrıca son gün fuar muhtemelen erken kapanıyordur. Bilginize.

O zaman bu ctesi ya da bi soraki ctesi ?
Mesaj tarihi:
Bu Cumartesi, Bu Pazar veya öbür Cumartesi ile 3 seçeneğe indirelim ne dersiniz?

Taksimden geliş biraz zor olabilir 72T mi ne var yeşilköy otobüsü belki o gidiyodur yakınlara ama 2 saat sürer çekilmez :) Taksi 1 kilometrede 1.95 açılışta da 3 YTL mi neymiş 20 25 km tutabilir taksicisine göre.
Mesaj tarihi:
Ben bakırköy denizotobüsü bakırköyden vasıta ( servis taksi ) gibi bşi kullanmayı planlıyorum.. Para da göztepe civarlarından hareket ediyorsa beraber bu taraftan organize olup gelebiliriz
Mesaj tarihi:
paramecium said:
Selam,

Bakırköy olayı mantıklı. Bu cmts ise çok erken yapmayalım, sabah 9da bir yerde olmam gerekiyor. 1-2 saatlik bir işim olacak orada.

Saygılar.

Her saat başı bostancı dan bakırköye denizotobüsü var. Saat 12.00 veya 13.00 bana da uygundur..
Mesaj tarihi:
Saat 13 - 14 gibi fuara girelim bence ne daha erken olsun nede çok geç girelim. Bu cumartesi mi diyoruz o halde? Benim de akşam biyerlerde olmam gerekebilir 3 koldan sıkıştım biran önce karar verelim :)
Mesaj tarihi:
Tamam ben sonraki pazarı doldurdum zaten :P

Bitene kadar bırak bi turu 2 3 tur atarız bence 20:00'de kapanıyodur muhtemelen.

Yalnız şuna dikkat edin, CNR, Havalimanı, Eski MyDonose showland olan yerde Mamma Mia + Dünya Ticaret Merkezi aynı yol üzerinde. Bu yüzden son 2 3 gündür akşamları E-5 trafiği inanılmaz şişmeye başladı. Ben metro ile gideceğim Bahçelievlerden. Sizler de Bakırköyden gelseniz bile beklemediğiniz kadar uzun sürebilir yol. 10dk da gideriz falan diye düşünmeyin yani :)

Bu arada gün içerisinde imkanı olan birisi arayıp kapıda bilet satılıp satılmadığını net olarak öğrenebilir mi acaba?
Mesaj tarihi:
Bu cumartesi bana uymaz. Yoksa Nikon D80'i kapar gelir, Paramecium'un 4GB'sinin hepsini arabalara harcamasını sağlardım. Tele-objektifle de artık ablaların tozunu alırdık uzaktan :P Sağlık olsun.

Bugün arkadaşlarım özel açılış zoziğine gitmişler. Yüzsüzce sadece hostesleri çekip dönmüşler. Audi standında sadece R8 vardı görmeye değer diyorlar. Para'ya duyurulur.

Bir de hostes olayı marka kalitesiyle ters orantılıymış. Büyük markalarda kız mız yok, en inanılmaz ve çok sayıda kız ise Chery midir nedir, o Çinli gudubet marka neyse, onun standında imiş... Arkadaşların çektiği fotoğrafları gördüm, Para yengeye yakalanmadan fotoğraf makinasıyla o tarafa yanaş :D
Mesaj tarihi:
[Bu mesaj gizli reklam içermektedir]
Arkadaşlar,
Buluşma öncesi/sonrası patilere özel masa hazırlatabilirim Airport Alışveriş merkezi(E-5 üstünde Kültür Üniversitesi yanı, CNR ın E-5 bakan kısmında) nde 3.katta Köfteci Ramiz de bekliyorum efenim, Hem park sorunu yaşanmaz, hem de buraya gelen patilere güzel bir ziyafet olur.
Saygılarımla!
Mesaj tarihi:
Para geri vites yapma şimdi

Organizasyon komitesi başkanı prozzak değil mi? O halde telefonlar ondan toplansın ben şimdi öm atıyorum.

Ramocan seni nasıl tanıyacağız yakana kırmızı karanfil takta bari gelirsek hah bizim köfteci diyelim zorlanmadan.
  • Yeni Oluştur...