Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ODTÜ'de 3. capon haftası

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yarın başlıyo, yarın ki program şöyle:
saat 11:30'da KKM-A salonunda açılış var daha sonra,
saat 13:00'te kokteyle geçilecekmiş ordan,
saat 14:00'da Monbukagakusho bursu tanıtımı ve ardından,
saat 14:30'da "Kids Return" filmi gösterimi var.

oha saat 1 olmuş salı günkü programı da yarın (yani bu akşama doğru) yazarım, hadi iyi geceler ;)

[Bu mesaj SilverSurfer tarafından 26 Nisan 2004 01:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
japon var mı japon, sen ondan haber ver.[signature][hline]Bu forumlarda aklıma gelebilecek hemen hemen herşey hakkında konuşabilir, tartışabilir, copy/paste yapabilir, bilgi alabilirim.
Mesaj tarihi:
HAyırrrrr! gitmek istiyorum ama gidemiyorum.Yok mu kardeşim şu işi antalya'da yapan birileri :([signature][hline]"Sword is a weapon. Swordmanship is learning how to kill. No matter what ideals you claim how you call it, that is the only truth" Hiko Seijuro

"Öğretmek kendinde başlar.İlk önce kendine öğret sonra başkasına"

[Bu mesaj ssj4songoku tarafından 26 Nisan 2004 09:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Ya su olayi da Izmir`de bir yapamadim gitti. Deliricem.

Ege Uni. ye ve Dokuz Eyl. ogrenci isleri ve diger bu tur olaylara bakan arkadaslara kafam girsin diorum burdan.[signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't..

seviyeli muhabbet icin ozelime gelin
bekliyorummm
Mesaj tarihi:
Sen onu birde bana sor Çanakkale de japonca okuyorum ama bölümümüzün yaptığı siyah beyaz yapım japon filmi göstermek.Hep birlikte kafamız girsin onlara.[signature][hline]"Sword is a weapon. Swordmanship is learning how to kill. No matter what ideals you claim how you call it, that is the only truth" Hiko Seijuro

"Öğretmek kendinde başlar.İlk önce kendine öğret sonra başkasına"

[Bu mesaj ssj4songoku tarafından 26 Nisan 2004 11:55 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
27 nisan salı günü Merkez Mühendislik (MM) binasında MM-25 amfisinde anime gösterimleri var program şöyle;

10:00 Tekken
11:30 Ghost in the shell
13:15 Animatrix
15:15 Ninja Scroll

PS:ben büyük ihtimal ninja scroll ve ghost .. yı izlicem beklerim.
thermo olmasa hepsini izlerim ama ahah :(
Mesaj tarihi:
peki abicim bu odtüye elini kolunu salliyarak girebiliyor musun?
bu animeleri nerde izletiyorlar, nasil bulcaz?
oraya elimizi kolumuzu sallaya sallaya girebiliyor muyuz?[signature][hline]rollin' rollin' rollin'
Though the streams are swollen
Keep them doggies rollin'
rawhide

Mesaj tarihi:
said:
Bonecrusher, 26 Nisan 2004 12:46 tarihinde demiş ki:
peki abicim bu odtüye elini kolunu salliyarak girebiliyor musun?
bu animeleri nerde izletiyorlar, nasil bulcaz?
oraya elimizi kolumuzu sallaya sallaya girebiliyor muyuz?

valla tek sorun o zaten elini kolunu sallayan giremiyo ama kapıdaki dallamalara güzel güzel izah ederseniz yabancılara misafir kartı verip içeri alıyolar, direk şansınızı deneyin japon haftası var ona geldik diye, içeri girdikten sonra gerisi kolay kampüsün tam ortasında 10 katlı hayvan gibi belli olan bi bina var (MM binası) onun altındaki amfide gösteriyolar.
Mesaj tarihi:
kacırdım gene yetısmeye calısırm [signature][hline]|apache the taksimetre|
have no fear,vlad is here! -vlad
Kapıyıı aç pencereyii aralaa geleceğiim rüyaalarıınaa.. -Freddy
allah allah deyip geçer genç osman..

[Bu mesaj Apache tarafından 27 Nisan 2004 00:44 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...