Taina Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 arkadadaslar fly tv kartı aldek ama cine5 cozuor dedik birisine sordum cine5 cozuor dedi baska biriisi cozmuor dedi ne yapayım cozuormu cozmuormu?[signature][hline]Ulaşmayı Düsündüğü Limanlar Tükenmedikçe;Gemi Zamana Meydan Okur. ¦ AddToTuİCq ¦[/b] Sheak Soyrel's ¦ SenTOMail ¦ ¦¦¦¦¦¦ManyakLarın Manyagı¦¦¦¦¦¦¦ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 ahhaha cozuor cozmuor noluor? ne yapcez[signature][hline].:>:>L:POKDTFYSEYThgfgggggggggggggg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Taina Bu forumlarda bu tip illegal cifre cozme işlemleri konusunda konusmak, konu açmak, konuya cevap vermek, soru sormak, soruya cevap vrmek, bilgi vermek, bilgi paylaşmak, yardım etmek, yardım istemek, yardım istemeye tenezzül etmek, yardım edebilecek birini aramak, yardım etme ihtimali olan birini bulmaya çalışmak, bu konularda mesaj atmak, atılan mesajı okumak, cevap yazmak yasaktır. O yüzden lütfen bu knularda forumda konu açmayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar