Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 http://www.wardb.com/career.aspx?id=12#0:0:9:8:15:10376:29:585:8293:8294:8295::::694:692:696:697 valla skill değişikliklerine bakmadım kaç aydır ama şu olması lazım hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trathias Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Harir said: Nedir bu loldps sevdası.WH var işte onla yapsana dpsini:) ya heal cast etmek yapıma aykırı heali bile vurarak yapıyorum guzel oluyo:D bu arada arcane ilk link sanırım en iyisi bugün de denedim hem güzel vuruyo hem guzel healliyo sclerde 85k dps 90k heal falan attım o specle herkese tavsiye ederim. bi de conq ve inv giyebilse char ne yatar ne de önde senle dps yapan grubu yatırır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Uygun ortamda Grace 200k üzeri damage görür. Tabii biraz da ona göre giyinmek lazım. Spark puan verdiğin tactici almamışsın. Ayrıca Wrath ile pure dps'e yelken açınca Endless Guilt olmamış.Max. DPS için Hastened Divinty lazım. Wrath bana gereksiz geliyor. Yani Wrath olup 300k hatta 400k vuracaksın ama bir yandan düşüneceksin, Slayer olsan aynı yerde 600 vurmuştun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fuzulee Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 "Morale4'ü almayacaksak maksimize etme gereği yok zihniyetiyle giderim, her ortamın da adamıyım" buildi şu şekilde (en azından bu yolda ilerliyorum :) ) Taktiği değiştir healersin, taktii değiştir grace dps. http://www.wardb.com/career.aspx?id=12#10:544:13:10280:0:0:29:8276:8291:8292:585::::8302:692:696:697 Bir anda grace of sigmar ile pious restoration çıkartılıp, yerine divine warding alınabilir mi acaba diye düşünmedim de değil, divine assault önemli skill, +350% +350% heal. Bu arada DoK'un war priestten çok daha iyi ofansif taktikleri var bariz bir şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 knight'a karşı chosen neyse, wp'ye karşı dok da o zaten. bw dışında rakibinden geri olmayan empire kariyeri yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fuzulee Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 witch hunter ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trathias Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 fuzulee said: witch hunter ? e zaten adı üstünde witch hunter biraz üstün olsun artık :) witch avlayamazsak nerde kaldı witch hunterlıgımız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 dok un herşeyi şaka gibi güçlü zaten wp karşısında. ciddi komik yani bazı wp taktikleri. hatta 2 wp aurası 1 dok aurası (şu damage vurup life leech yapan) üstüne bide auto attackla slow yapan aura alabiliyorsunuz dokla,auto attack iş yaptığı için hastened blabla iş yapıyor dok da. ama wp de gayet kötü dramatik bi şekilde değişmediyse oyun standart wp dps build wrath dı grace güzel duruyor ama verdigi skiller son derece çöp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 fuzulee said: witch hunter ? bence halen gerisinde we'nin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 fuzulee'nin build de güzel. Mastery benimkinin 29 puanlığı işte. Tacticler ofans. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hao Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Sam said: fuzulee said: witch hunter ? bence halen gerisinde we'nin. keşke öyle olsaydı, ama değil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlindArcher Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Tabi gerisinde ya.. Biraz daha bufflamaları gerek. Tek vuruş alsın alsınlar. 30sn cd lik, 5sn %100 parry nin yanına, 10k felan da absorf versinler. Burn away lies da 7k fealn vurmasın.. 20k felan vursun, hatta, düşmana bıraktığında, düşman birisine çarparsa onada bulaşsın, alan olsun bu damage. :P Melee karaktere açılışta stealth girmeye bile gerek yok. Boşuna stealth i cd ye almak gereksiz. Kombat sırasında, ölmüyorsa, disarmı bitmeden, kendimizi geri fırlatıp, stealth oluyoruz. Skill interupt olmuyor. 2 basit örnek var. Knockdown atarsak, düşman 20sn unstople olur, Bu 2sn lik süreyi kendimizi geri fırlatıp, 5sn %100 parry açıp bir şekilde harcamak gerekiyo. 20sn sonunda, 4snlik disarm daha yapıyoruz. Zaten skillin verdiği, %100 parry 5sn sürüyor. Disarm 4sn sürüyor, knockdown 2sn sürüyor. Kombat uzadığı için moral 1 de doluyor. 7sn lik moral 1 dende parry açıyoruz. O sırada, %100 parry mizin olduğu skillin cd si bitiyor. Yeniden 5sn parry açıyoruz. Şimdi bu sınıfın nasıl geride kaldığını yazarmısın? Yani rr60 görmüş bi wh den, squig karakterimle, "burn away lies ile, 8k ya yakın hasar aldım". Yani tek bir skillin bu kadar vurması normalmiki. Ben we ile, tek 1 skill ile bu kadar vursam yer yerinden oynar. Range den bitirici yapmakta, olaya ayrı bi boyut kazandırıyor zaten. Bir şekilde elinden kurtulup mesafe açıp, toparlanıyım diye düşünüyorsun. Burn away lies + 5sn %100 parry + 4sn disarm + moral 1 ile 7sn %100 parry, birleşince, ortaya cidden komik birşey çıkıyor. Unstople pocket ı olmayan we nin, orta şeker, oynamayı bilen bi wh ye karşı şansı yok gibime geliyor benim.. (rr41 wh, rr59 we var bendede. 2 karakteride az çok bildiğimi düşünüyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fuzulee Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 5sn'lik parry hakkaten bitirici. Marauder halimle en başta adamı düşürdüm düşürdüm yoksa kurtulmak imkansız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlindArcher Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Ya olayları kombatı uzatmak zaten. etrafında geziyor, slowu vurmazsan.. moral 1 + yeniden 5sn parry açabilmek için. Hani burn away lies gibi, op bir skill varken, bari defansif bir skill verme ya ? Yada defansif ve üstüne range bitiricileri varsa, burn away lies ı al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 valla wb'ye kafadan dalıp, bir kişiyi aldıktan sonra herşeyi parrylemek yetmeyince hoop diye kendi wb'sinin ortasına geri uçan wh görürseniz bana da söylersiniz ehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlindArcher Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 (az önce yazdıklarımı sildim. Okuyan varsa diye not düşeyim dedim. Wh dekilerde relic) Unstople damage i yüksek bir skill daha var. 10sn cd si var ve düşmandan Parry, dodge, block %5 düşürüyor. Herneyse, wh gruplu grupsuz we den daha iyi pozisyona sahip bence. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Konu WE vs WH'e dönmüş, kafanıza Sigmar'ın çekici düşsün. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlindArcher Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 :P yaramız var ne yapalım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Satoshie Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Sam said: valla wb'ye kafadan dalıp, bir kişiyi aldıktan sonra herşeyi parrylemek yetmeyince hoop diye kendi wb'sinin ortasına geri uçan wh görürseniz bana da söylersiniz ehue Ben öyle cok kactım valla grp dayken veya degilken.O parry icin tmm kabul ediyorum OP bi skill ama onu server blessing kullanarak kaldırabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 e onu da parryliyor, arkasından vursam bu sefer de ya hot ya healer buff kaldırır. :P valla blindarcher, iksire miksire gerek yok zaten agonizing wound denen bişi var, 3200 armora 1500 dmg 100 mitigated yazıyor zaten. neyse arcane'in dediği gibi başlığı daha bulandırmayalım diye başka yazmıyorum, sonu gelmez heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlindArcher Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Sam, merak etme.. Aynı skill wh dede var ve ismi "Torment". 1750 yediğim bile oldu. Yani skillerimiz aynı wh ile.. Wh yi op yapan, 5sn hiç bir şey vuramamamız.. Hani, wh deki unstople bizde olsa, en azından 1 tane skill basarız :D Satoshie, Sever Blessing, parrylese bile siliyor mu? + Bence sadece parry si op değil. Burn away lies ide toplam hasara bakınca fazla oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hao Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Ve exit wounds gibi hayvani bir debuff u mevcut WH nin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ukyo Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 WE daha sexy :D Sparkcaster said: dok un herşeyi şaka gibi güçlü zaten wp karşısında. ciddi komik yani bazı wp taktikleri. hatta 2 wp aurası 1 dok aurası (şu damage vurup life leech yapan) üstüne bide auto attackla slow yapan aura alabiliyorsunuz dokla,auto attack iş yaptığı için hastened blabla iş yapıyor dok da. ama wp de gayet kötü dramatik bi şekilde değişmediyse oyun standart wp dps build wrath dı grace güzel duruyor ama verdigi skiller son derece çöpAbartıyorsun, bence sen WP'yi cozememi$sin ki dok'la da i$ yapamazsın :P. "Cok vuruyorlar bana yeeuv, WP dmg almıyor" klasik dok repligi heheh. WP'nin defansif yanı daha iyi. Sacrx'in dps spec'de tank gibi gezidigini gordum. Tamam sacrx abartı bir ornek oldu, Sigmud war gene Norn'da. t4'de 3v1, 4v1 aldıgını bilirim. Muhtemelen Sigmud hala conq/invader giyiyordur :P danı$ derim.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Satoshie Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 BlindArcher said: Satoshie, Sever Blessing, parrylese bile siliyor mu? Sogegimpu her seferinde kaldırıyo. Hao WE lerde de oyle bi skilin olması lazım stat debuff veren yoksa ben mi salladım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hao Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Eğer targette ailment varsa toughness ve weapon skilli 100 azaltıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar