Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Zealot

Wayne

Öne çıkan mesajlar

karak azgalda oynuyorum 20 level chosen olmak üzereyim ve şunu gördüm oyunda zealot veya shaman azlığından destro sürekli yeniliyor.ne zamanki zealot ve shaman fazla ise maçı kazanıyoruz.oynadığım oyunlarda sürekli healer açtım bir oyunda heal atmayan bir char açayım dedim ondada herkes heal açmadığı için sürekli mağlubiyetı tatmaktan sinirlerim gerildi.hiç mi healer olmaz kardeşim.kendimden 3 level üstüm iron breakeri keseceğim heal gelmediği için ölmesine çok az kala adam beni öldürüyor.neyse yine lvl 14 zealotuma devam edeceğim.herhalde senaryoalara girerek level alabilirim.çünkü pve bu charla yapilamiyor.lvl 14 e kadarda bayağı zorlandım.public questlerin ilk aşamasını yapmak bile bayağı yıpratıcı.
Sosyal ağlarda paylaş

girdiğim scenario'ların nerdeyse hepsinde heal rank'te 1., olmadı ilk 3'te oluyorum.. lakin renown ve experience olarak genelde takımın alt sıralarında oluyorum..

hatta anlayamadığım biçimde komik dmg'ler vermiş ya da benden çoook daha az heal yapmış adamlar bile benim önümde oluyor bazen.

muhtemelen bu adamlar benim yarım kadar heal atmıyor ama dps karakterleri heal ediyor olabilirler.. dps karakterler de zaten sorun yok, renown ve experience hesaplamaları dps odaklı olduğu için..

nitekim bu durum beni feci soğutuyor.. hani lvl'ım da 16, bulunduğum tier'da en üstlerde olup da, gubik lvl'lı rakibi ezip, az ödül alma gibi bir şansım da yok. renown ve xp hesaplamalarına bir düzenleme getirilmezse isyan çıkarabilirim. öyle ya da böyle takıma o kadar destek verip, ganimetten o kadar az pay kaldırmayı kalbim kaldırmıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

gangren anlamadım valla =) aksiyona uzak ne demek.. 100 ft benim aksiyon alanım.. oradan iş görebiliyorsam, aksiyondayım demektir.

target olmamaktan bahsediyorsan. e bu kötü bir şey olmamalı kanımca.. bunun bir cezası olması da saçma.

kaldı ki dediğin gibi de değil benim durumum.. sıklıkla odaklanılıyorum rakip tarafından ve 100 ft'i koruyamıyorum doğal olarak.

zaten benim yakındığım aslında, ödüllendirme mekaniğinin mantıksız olması.. ya da kaçırdığım bir nokta var(?) zira healer adam hep aksiyondan uzak durarak, max derecede arkadaşlarına destek vermeye çalışır. sen diyorsan ki; senden bekleneni yapabildiğin için az ödüllendiriliyorsun.. o zaman senin kaçırdığın bir nokta var =)
Sosyal ağlarda paylaş

Şahsi tecrübelerim bu, tabiki tamamiyle de zırva olabilir ama, 100 ft'te durmamaya çalışıyorum ben.

Sam, arcane, Hellhound ile falan yaptığımız SP'lerde, genelde Order spawn-point önüne yığılıyoruz ve ben de daha içeri sokuluyorum. Arada hasar falan alıyorsun ama, 15 dakika falan süren oyun sonrasında, çoğumuz 3k+ (hatta 4.5k falan) Renown aldığımız oluyor.

Ha, kesin birşey mi? Değil. Ama ben olsam biraz daha aksiyonun içinde, 100ft değil 40ft civarı dövüşürüm, böyle Spawnpoint camplendiğinde.
Sosyal ağlarda paylaş

muhtemelen de vardır müm. en azından ben öyle olduğuna inanıyorum..

lakin gangren'in verdiği örnekte kendini daha fazla heal etmek zorundasın. benim örneğimde ise kendine daha az heal atıyorsun.. ama durumda bir terslik oluşuyor çünkü gangren dediğine göre iyi renown/xp alıyor, ben alamıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Ractamainus said:
girdiğim scenario'ların nerdeyse hepsinde heal rank'te 1., olmadı ilk 3'te oluyorum.. lakin renown ve experience olarak genelde takımın alt sıralarında oluyorum..

Bunun çözümü premade. Kendi grubunla girersen ve iyi oynuyorlarsa iyi renown ve XP alıyorsun.

Yalnız son nerften sonra DPS kadar alamıyorsun malesef. Çok da fark yok gerçi.
Sosyal ağlarda paylaş

ben bir ara oynamamıştım, o sırada patch ile nerf geldi.. o dönem oynamadığımdan direkt farketmedim ama sanırım nerf bu hale getirdi durumu..

ve keşke bunu farkettiğim scenario'ların tablosunun ss'ini alsaydım diyorum şimdi.. o kadar absürd puanlar vardı ki. sanırım bir dengesizlik var şu an(?)
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
1.05 testten söylediklerine göre:

Wind of Insanity said:
You now can't move while spell is active... You are rooted in place.

Cooldown raised to 26sec

The above two changes are intentional (not a bug). Its in the spell description when you mouse over it.

... /golfclap Mythic

http://s117.photobucket.com/albums/o65/ramik81/?action=view¤t=dfdfddd.jpg

Scourged warping fixlenmiş.

Bu da heal nerf:

said:
Instant Cast Hot:

Live = 192 a tick

Test = 130 a tick

Change = 32% decrease in healing.

1 Second Heal:

Live = 311 Heal (180 HoT tick After)

Test = 202 Heal (143 Hot Tick After)