odiflame Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 karak azgalda oynuyorum 20 level chosen olmak üzereyim ve şunu gördüm oyunda zealot veya shaman azlığından destro sürekli yeniliyor.ne zamanki zealot ve shaman fazla ise maçı kazanıyoruz.oynadığım oyunlarda sürekli healer açtım bir oyunda heal atmayan bir char açayım dedim ondada herkes heal açmadığı için sürekli mağlubiyetı tatmaktan sinirlerim gerildi.hiç mi healer olmaz kardeşim.kendimden 3 level üstüm iron breakeri keseceğim heal gelmediği için ölmesine çok az kala adam beni öldürüyor.neyse yine lvl 14 zealotuma devam edeceğim.herhalde senaryoalara girerek level alabilirim.çünkü pve bu charla yapilamiyor.lvl 14 e kadarda bayağı zorlandım.public questlerin ilk aşamasını yapmak bile bayağı yıpratıcı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Renown gain değişikliklerinden sonra Healer alt/reroll sayısı ciddi derecede az hakikaten. Dün yaptığım T1 senaryolarda, max 1 - 2 healer vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 destroda az ama orderda fazla.en az 4 5 tan rune priest 2 tane archmage 1 tanede warrior priest oluyor geriside zaten Bright Wizard.order healer seçiyor ilginç.acaba rune priestın pve si zealottan kolay mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Rune Priest'in PvE'si derken, level sürecinden bahsediyorsan, aynı sayılır. Dwarf'larda biraz daha Surv (hayatta kalma) var, armor bufftan dolayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 pve derken mesela stage 1 public questleri yaparken zorlanıyorum.moblardan 2 level üst olmama rağmen arada heal atmak zorunda kalıyorum.sadece senaryo yaparakta level almak biraz uzun bir süreç gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Heal atmadan oynayacağını sanıyorsan, yanılıyorsun zaten :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 40 yıllık healerim böyle heal atmadan oynanacağını düşünmüyorum, problem şu bir mobu kesmek bile sıkıntı yaratıyorsa oynamak pek yarar sağlamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Zealot'ta, 20 - 33/34 arası ciddi sıkıntı var mob kesmek konusunda. Scenario / PQ farm öneririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 girdiğim scenario'ların nerdeyse hepsinde heal rank'te 1., olmadı ilk 3'te oluyorum.. lakin renown ve experience olarak genelde takımın alt sıralarında oluyorum.. hatta anlayamadığım biçimde komik dmg'ler vermiş ya da benden çoook daha az heal yapmış adamlar bile benim önümde oluyor bazen. muhtemelen bu adamlar benim yarım kadar heal atmıyor ama dps karakterleri heal ediyor olabilirler.. dps karakterler de zaten sorun yok, renown ve experience hesaplamaları dps odaklı olduğu için.. nitekim bu durum beni feci soğutuyor.. hani lvl'ım da 16, bulunduğum tier'da en üstlerde olup da, gubik lvl'lı rakibi ezip, az ödül alma gibi bir şansım da yok. renown ve xp hesaplamalarına bir düzenleme getirilmezse isyan çıkarabilirim. öyle ya da böyle takıma o kadar destek verip, ganimetten o kadar az pay kaldırmayı kalbim kaldırmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Aksiyona uzak kalmışsındır. Yani party üyelerinin killerinden credit almadığın zaman, Renown ve XP az geliyor. Öyle, "100 ft arkada bekliim, herkesi dotliim, gg" değil de, biraz daha aksiyona katılman lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 gangren anlamadım valla =) aksiyona uzak ne demek.. 100 ft benim aksiyon alanım.. oradan iş görebiliyorsam, aksiyondayım demektir. target olmamaktan bahsediyorsan. e bu kötü bir şey olmamalı kanımca.. bunun bir cezası olması da saçma. kaldı ki dediğin gibi de değil benim durumum.. sıklıkla odaklanılıyorum rakip tarafından ve 100 ft'i koruyamıyorum doğal olarak. zaten benim yakındığım aslında, ödüllendirme mekaniğinin mantıksız olması.. ya da kaçırdığım bir nokta var(?) zira healer adam hep aksiyondan uzak durarak, max derecede arkadaşlarına destek vermeye çalışır. sen diyorsan ki; senden bekleneni yapabildiğin için az ödüllendiriliyorsun.. o zaman senin kaçırdığın bir nokta var =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Şahsi tecrübelerim bu, tabiki tamamiyle de zırva olabilir ama, 100 ft'te durmamaya çalışıyorum ben. Sam, arcane, Hellhound ile falan yaptığımız SP'lerde, genelde Order spawn-point önüne yığılıyoruz ve ben de daha içeri sokuluyorum. Arada hasar falan alıyorsun ama, 15 dakika falan süren oyun sonrasında, çoğumuz 3k+ (hatta 4.5k falan) Renown aldığımız oluyor. Ha, kesin birşey mi? Değil. Ama ben olsam biraz daha aksiyonun içinde, 100ft değil 40ft civarı dövüşürüm, böyle Spawnpoint camplendiğinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 bilmiyorum, tecrübe ettiğine göre haklı da olabilirsin. öyle de denerim ^^ ama hala fikrim değişmedi, durumda bir saçmalık var =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 kendini healleme ve gruptakilere heal'i yayma ile bir alakasi olabilir belki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 muhtemelen de vardır müm. en azından ben öyle olduğuna inanıyorum.. lakin gangren'in verdiği örnekte kendini daha fazla heal etmek zorundasın. benim örneğimde ise kendine daha az heal atıyorsun.. ama durumda bir terslik oluşuyor çünkü gangren dediğine göre iyi renown/xp alıyor, ben alamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Ractamainus said: girdiğim scenario'ların nerdeyse hepsinde heal rank'te 1., olmadı ilk 3'te oluyorum.. lakin renown ve experience olarak genelde takımın alt sıralarında oluyorum.. Bunun çözümü premade. Kendi grubunla girersen ve iyi oynuyorlarsa iyi renown ve XP alıyorsun. Yalnız son nerften sonra DPS kadar alamıyorsun malesef. Çok da fark yok gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Healer 25325 XP 3200 renown 60 kill DPS 27725 XP 4221 renown 80 kill gibi birşey olmuş aslında şimdi düşününce bayağı fark var arada hmm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 ben bir ara oynamamıştım, o sırada patch ile nerf geldi.. o dönem oynamadığımdan direkt farketmedim ama sanırım nerf bu hale getirdi durumu.. ve keşke bunu farkettiğim scenario'ların tablosunun ss'ini alsaydım diyorum şimdi.. o kadar absürd puanlar vardı ki. sanırım bir dengesizlik var şu an(?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 derken... 1.0.4 patch said: In response to player feedback, the amount of renown earned from healing players has been increased slightly. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 gangrenin savaşın uzağında durma içine gir tavsiyesine uydum, zealotumla içine girdim aksiyonun.azcık yusuf yusuf bir tat yakaladım ama renow puanım artış gösterdi.haklı sanırım savaşın içine girin uzaktan heal basmayın.(içine girmek dps yapın demek değildir :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 woot http://img233.imageshack.us/img233/4039/zoxf313oo2.jpg ve evet, hala 40 olamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 arcane, o ss'i aldığın yer neresi.. background kendimi bir ilk bahar günü japonyadaymış gibi hissettirdi. çiçekler, böcekler. huzur ortamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Dragonwake. Dark elf diyarı diyince insan daha kasvetli birşey bekliyor ama naparsın işte elf elftir :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 oha, şaşırdım cidden. chaos haritaları saçma yau.. elf diyarına göçüyüm ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 1.05 testten söylediklerine göre: Wind of Insanity said: You now can't move while spell is active... You are rooted in place. Cooldown raised to 26sec The above two changes are intentional (not a bug). Its in the spell description when you mouse over it. ... /golfclap Mythic http://s117.photobucket.com/albums/o65/ramik81/?action=view¤t=dfdfddd.jpg Scourged warping fixlenmiş. Bu da heal nerf: said: Instant Cast Hot: Live = 192 a tick Test = 130 a tick Change = 32% decrease in healing. 1 Second Heal: Live = 311 Heal (180 HoT tick After) Test = 202 Heal (143 Hot Tick After) Change = 35% decrease in healing. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar