Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Zealot

Wayne

Öne çıkan mesajlar

Resurrection'a alışmadı millet, ölünce otomatikman basılıyor respawn tuşuna o yüzden kim res istiyor kim istemiyor özellikle söylenmedikçe reslemiyorum, buna standart getirilsin, tam aksiyonun ortasında 3 sn habala hubala cast ettikten sonra "invalid target" mesajı almak anlamsız....
Sosyal ağlarda paylaş

Premade ile girenler çabuk alışıyor. Bizim K8P tayfa alışık hatta utanmadan düşman hattının arkasında ölüp de res isteyenler var :P

Gangren said:
Dark Rites öneririm arcane, Ritual of Lunacy geliyor, üstüne Leaping Alteration ve Dust of Pandemonium Bufflıyor.

Kesinlikle. Soloing için demiştim ben gerçi. Böyle sırf Dark Rites değil de Alchemy'nin yanına alacağım.
Sosyal ağlarda paylaş

Mourkain'de 125k yapıp moral bozan warrior priesti azim edip geçmiştim, içim rahatlamıştı resmen ehueh. 130k, hem de pek dust basmamıştım.

Bu da şahane Invadoria premadeimizle Tor Anroc:

Bunda bol bol dust var, gerçi dust spec değilim. Grup sorc, sorc, magus, 2H chosen. Yalnız rank sebebiyle restorative burst yoktu, yakın tarihte onu da geçerim.
Sosyal ağlarda paylaş

elesso said:
res olayı güzel ya, birden reslenince çok mutlu oluyorum. burdan beni healleyen ve resleyen herkese teşekkürlerimi sunuyorum hehe.

xD
Res olayına hakkaten millet alışmadı. Şu an rank 17 im şöyle SC'deyken lvl 20 21 tanklardan birini reslersem genelde adamlar SC chatten Thanks diyor. Ne kibarlar yahu :D
Sosyal ağlarda paylaş

Rajinhear said:
elesso said:
res olayı güzel ya, birden reslenince çok mutlu oluyorum. burdan beni healleyen ve resleyen herkese teşekkürlerimi sunuyorum hehe.

xD
Res olayına hakkaten millet alışmadı. Şu an rank 17 im şöyle SC'deyken lvl 20 21 tanklardan birini reslersem genelde adamlar SC chatten Thanks diyor. Ne kibarlar yahu :D

ben de adamı res ediyorum, bu seferde dibimde zıplayım HEAL HEAL diye yırtınıyo.. yani olsa düğmesi resi geri alıcam yatsın geri..
Sosyal ağlarda paylaş

Fyrwenn said:
Rajinhear said:
elesso said:

xD

ben de adamı res ediyorum, bu seferde dibimde zıplayım HEAL HEAL diye yırtınıyo.. yani olsa düğmesi resi geri alıcam yatsın geri..

Adam haklı :P
Res attığın gibi heal etmezsen zaten gelişine bir nuke geri yerde hehe rakibe puan vermek dışında işe yaramaz :P
Sen resler reslemez bir healda at o zaman zıplamaz.
Sosyal ağlarda paylaş

Szasstam said:
Fyrwenn said:
Rajinhear said:
elesso said:

xD

Res attığın gibi heal etmezsen zaten gelişine bir nuke geri yerde hehe rakibe puan vermek dışında işe yaramaz :P

yahu atıyorum hot ları hala say den HEAL HEAL spamliyo... yani bende biliyorum heal etmem gerektiğini ama insanın kafasına kafasına vurunca etmiyorum aaaa...
Sosyal ağlarda paylaş

Ractamainus said:
sen de DMG FFS diye bağır dpslere.. hehe

DMG FFS'den ziyade şöyle birşey var. DMG var bol bol :D ama soyle birşey var genelde tanklara veya melee dps e veriyorlar dps'i. Hiç healer a dalan adam yok bizim serverda. Chaos'tamı fazla kazma var yoksa bizim servermı böyle anlamadım. Ben de bir şey kopyaladım , her BG ye girerken yazıyorum.

/SC Please!?!?! First attack to BWs and Healers, If you think you'll die just come back, stop zerging! And also save our butts to save yours...
Sosyal ağlarda paylaş

dünkü deneyimimden sonra ben de dediğini yazıcam millete galiba.. bw'ler yedi bitirdi beni of of.. bizim meleeler de unuttu bizi korumayı.. witch hunter, white lion falan geliyo.. bizimkiler ortada oyun havası.. teeey.

placebo'dan protect me from what i want adlı parçayı armağan ediyorum takım arkadaşlarıma.
Sosyal ağlarda paylaş

Reslenip tekrar öldürülen karakterler karşıya reown vermiyor ama heal atın evet, sonuçta hacıyatmaz olmasın koskoca Orc...

Szasstam said:
Fyrwenn said:
Rajinhear said:
elesso said:

xD

Sosyal ağlarda paylaş

arcane zox senmıydın ya,bende erona.o gün senin okadar heal atmanda benimde katkım olmuştu:)7-8 kişi arasında magusu öldürmeden baya uğraştırmıştın orderı

arcane said:
Mourkain'de 125k yapıp moral bozan warrior priesti azim edip geçmiştim, içim rahatlamıştı resmen ehueh. 130k, hem de pek dust basmamıştım.

Bu da şahane Invadoria premadeimizle Tor Anroc:

Bunda bol bol dust var, gerçi dust spec değilim. Grup sorc, sorc, magus, 2H chosen. Yalnız rank sebebiyle restorative burst yoktu, yakın tarihte onu da geçerim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...