Wayne Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 nası bi classtır yüksek lvlere ulasan varmı marauder a göre zevkli bi classmı biraz bilgi verin lütfen :)
arcane Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Healing potansiyeli çok yüksek. Sanırım eksisi de insanların muhtemelen healer buildi olmayan bir Zealot görünce ağır tepki verebileceği.
Sethlor Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Main healer heallemek dışında başka şeyler düşünüyosanız geçiniz sevdiklerinize küfür yemeyiniz
Wayne Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 ben daha çok karakterin tipini sevdim ya durus sekli falan böyle cok karizma duruyor kız zealotlar ama healer oynamalımıyım biraz düşünmem lasım tabi bu arada healing tree hangisi zealotta ve dmg falan hangisi oluyor ?
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 31/27 Zealot'um var da, çok üşendim şimdi sabah sabah yazmaya :p Sorunuz varsa sorun, cevaplamaya çalışiim.
arcane Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Alchemy healing ve 1v1. Witchcraft utilityli damage dealing. Dark Rites AoE.
Head Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 az heallıyor ya bence. 4k hpli takım arkadaşıma critledi mi 1k heallayan massive heal ile tükeniyorum. hotlar da pvpde çok işe yaramıyor.
Aye Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 r7 zealot um var oldukça noob um sorular abuk olabilir. * pvp de survivability si nasıl? 1vs1 de nasıl? (hoş warhammer pek 1vs1 için tasarlanmış bir oyun değil sanırım ama olsun ben yalnız maceralara atılmayı severim :p) * dmg ağırlıklı gidebiliyor muyuz? gear değiştirip yerine göre healer yerine göre 1vs1 takılabilir miyim? * aslında bana wow daki druid gibi utility si bol tam hybrid bir class lazım. hankı class ı önerirsiniz?
asko Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 valla bir serverda dest. guclumu degilmi tek ölcut dest. te zaelot secen adamların sayısına bakıyor. mesela : axebitepas da dest guclu cunku her senaryoda 5-10 zaelot oluyor ortalama karakeight de order guclu cunku zaelotu araki bulasın athelloren de order guclu cunku zaelotlar parmak sayısı kadar. Asagı yukarı her karakterı 10-12 lvl kastım.Gercekten order dakı carlar cok seceneklı her derde deva carlar var.Dest daha cok kaba kuvvet ama bu kuvvet zaelotsuz tamamen bir hiç.Eger arkasına zaelot vermezsenız en baba tank blackorc bıle hunterların elınde eglence oluyor bırak gerısını. Zaelotla sırf savaslara gırerek bıle cok kolay kasarsınız.İşinizi guzel yaparsanız zaten vazgecılmez ve aranan bırısı olursunuz. Ama takım ı ayakta tutan sızsınız bu yuzden tamamen heal ısıne abanmalısınız.Healerlar damage yapacak dıen warhammerın beyınsız beyın takımını dınlersenız bol bol kufur yersınız.
Head Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 yani biraz daha damage koyabilirlerdi. en azından solo quest yaparken 2-3 dakika sürmezdi fightlar. kendi levelimde bir bright wizard ile karşı karşıya geliyorum. 800 vuruyor, benim scourge büyüm 175 vuruyor, arada 250 falan critliyor. dot desen 35 35 vuruyor, toplamda 200. 15 saniyeye bölsen bunu. çok acayip.
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Aye said: r7 zealot um var oldukça noob um sorular abuk olabilir. * pvp de survivability si nasıl? 1vs1 de nasıl? (hoş warhammer pek 1vs1 için tasarlanmış bir oyun değil sanırım ama olsun ben yalnız maceralara atılmayı severim :p) * dmg ağırlıklı gidebiliyor muyuz? gear değiştirip yerine göre healer yerine göre 1vs1 takılabilir miyim? * aslında bana wow daki druid gibi utility si bol tam hybrid bir class lazım. hankı class ı önerirsiniz? [hr] * PvP'de Surv. aslında üstündeki itemlere bağlı. T2 sonları, T3 başlarında karakterimi full Tougness/Wounds/Init olarak giydirdim. 500 civarı Wounds, 400 civarı Toughness vardı, Embrace the Warp ve Detaunt ile rahatlıkla 5 - 6 player arasında Brimstone'u tanklayabiliyordum. (Tabi healdone, diğer zealotlara göre çok düşük oluyordu) T3 ortalarından itibaren full Willpower giydim (~750 civarı şu anda = +150 DPS) Focus yersen yaşaman imkansız, direk yatıyorsun ama hael potansiyeli inanılmaz artıyor. * Damage ağırlık gidemezsin, çünkü buna uygun bir spec yok. Full Int. seti giyip, taktiklerinden birini Divine Fury (olmazsa olmaz) aldığında, zaten Int. yüzünden az olan heal potansiyelin, 20% daha azalıyor. Olası bir add geldiğinde ölüyorsun puff die :p * WoW'daki Hybrid - özellikle Druid - anlayışı WAR'da yok. En yakını Disciple of Khaine veya Warrior Priest
Ractamainus Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 hah gangren seni bulmuşken soruyum ben de.. rank 12'yim (hala =P), kafamda sorular var. şimdi ben willpower'a abanmakla, toughness/wounds/initiative arasında kaldım.. sen bunlara bir şeyler yazmışsın zaten, ben de tahmin ediyordum. lakin ismini vermek istemediğim bir müm insanı bana "olm int kas, dmg'in olsun" gazları vermekte. bana pek mantıklı gelmiyor, zaten dps modunda takılmıyorum oynarken de.. wow'da shadow priest oynardım ama zealot o tarz bir class değil nitekim. yine de soruyum dedim... sence hiç int'e gidiyim mi? yoksa "hiiiiiç gerek yok" der misin? ne biliyim belki pve için az biraz int gerekir mi ilerde? üşenmesem kafamdaki bir kaç renown buildi koyacaktım tavsiye almak için ama.. işim var şimdi =) oyuna pek giremediğimden hala kafamda bazı şeyler oturmadı.
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Gerek yok int e falan, çünkü dmg ı yok class ın.
Luxor Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 zealot açıp dps mi vermek istiyorsun? çok kolay... heal ettiğin elemanları kendi summon ettiğin petin gibi düşün. farzet warlock sun, fel guard çıkardı, health funnel ile onu heal ediyorsun, o da senin için önüne geleni kesiyor. kısacası sen onları heal ettiğin sürece onlar ayakta kalacak, onlar ayakta kaldıkça dps yapacaklar. onlar ayakta kaldığı ve dps yaptığı sürece oyunu kazanacaksınız. yani bakış açınızı değişitirin. zealotun makbulü healer olanıdır :) arkasında healer olmayan tank eninde sonunda yatar, ama sağlam heal edilen tank aynen "boss" gibi oluyor. wowda da bu böyleydi.
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Solo oynamayacak yani Zealotlar? Quest falan hakgetire, öyle mi? :)
Fyrwenn Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Gangren said: Solo oynamayacak yani Zealotlar? Quest falan hakgetire, öyle mi? :) e görüyorum friend listten, her gün bi lvl alıyosun valla...
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Tier'ların son levelları, ciddiyim daha kolay oluyor ilk levalları almaktan. 19, 20, 21 29, 30, 31 bu gibi levellarda yaptığın scenariolara ciddi katkı sağlıyorsun, sıfır koordine bir PUG bile iş yapabiliyor. Aldığın XP'de min 7k civarı oluyor, 7 - 8 dakika içerisinde. Tabi, bir de senin baktığın günler bayram tatiliydi :p
arcane Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Aye said: * pvp de survivability si nasıl? 1vs1 de nasıl? (hoş warhammer pek 1vs1 için tasarlanmış bir oyun değil sanırım ama olsun ben yalnız maceralara atılmayı severim :p) * dmg ağırlıklı gidebiliyor muyuz? gear değiştirip yerine göre healer yerine göre 1vs1 takılabilir miyim? * aslında bana wow daki druid gibi utility si bol tam hybrid bir class lazım. hankı class ı önerirsiniz? Çok sağlam ancak dikkatli oynadığın sürece. AP bar dolu combata girdiysen ölmezsin. 1v1e özel mastery seçersen daha da kuvvetli oluyorsun * Ben 2 set yaptım, biri willpower abanıyor öbürü intelligence. Damage gerekince int seti giyiyorum. * Zealot öneririm çünkü WoW'daki resto druid ile tam olarak aynı olmasa da bayağı yakın. druid / priest gibi birşey. Scourge'ün az vurmasının sebebi tactic seçimiyle seni heallayabilmesi veya instant cast olabilmesi ve bunun gibi nedenler. Damage kaybını bu tarz şeylerle kapıyorsun ve bu sayede emin ol o BW seni teke tekte alamaz. Healer olacaksanız Willpower'a abanmak şans, Gangren bilir çünkü öyle yapmamıştı :P Öyle WoW stili toughness olsun uzun dayanayım, wounds olsun burst'e inmiyim falan böyle şeylere gerek yok, en arkadan healı basıp beladan uzak duracaksınız. Solo içinse dediğim gibi çantada int itemlar bulunsun yoksa eziyet oluyor. Zealot'un alternatif buildleri de çok güzel ve potansiyele sahip. Healbot muamelesi yapmak yanlış. Gerçi ne kadar açıklasak da MMO dünyası bu, meterı gören utilityi hiçe sayıp "stick to your class role" diye etiketleyecek...
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 zealot disc pri deilmi iste ne druid i
arcane Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Evet priest'e daha yakın ama hotu çok kuvvetli öyle renew gibi değil ve instant castler var, insanın druid diyesi geliyor.
DadashNik0F Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 zealot direk priest+druid. attığı heallar çok sağlam hakkaten.
Jadelith Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 nası lvl atlıyosunuz healerlerla solo questle olmuyo çünkü
Ractamainus Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 doğrusu rankim 13 ve pek sık oynamıyorum ama.. solo quest niye olmuyor ki? grinding konusunda yavaş ama ihtiyaç da yok bence. pq ve scenario'larla birlikte gayet güzel gidiyorum gibi geliyor.
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 30'lara gelin konuşalım tekrardan :p Tek level atlama yolu bizim için, imba bir grup bulmak ve PQ farmlamak.
Öne çıkan mesajlar