aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 of yarın olsun istemiyorum, moralim çok bozuk of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 okullar mı açılıyo hayırdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 hayatımda ilk defa pazartesi gelsin okul açılsın istiorum.. sıkıldım 4buçuk aydır yatıorum yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 okul açılsa iyi, mesai var yarın. öğrenci olsam keşke, hey gidi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 açılıyor aslında ama sendromda falan değilim hatta fazla rahatım. bide hasta olmasaydım dolapta duran 2 aylık biramı sonunda açabilirdim. nasip olamadı bi türlü offf of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 obsesifik said: hayatımda ilk defa pazartesi gelsin okul açılsın istiorum.. sıkıldım 4buçuk aydır yatıorum yaa oha bukadar katılamazdım kimseye ömrümde + kaç vereyim şaşırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Waqas Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 yaaa git uyu allasen ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 beni kimse anlamıyo =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Xenocide said: açılıyor aslında ama sendromda falan değilim hatta fazla rahatım. bide hasta olmasaydım dolapta duran 2 aylık biramı sonunda açabilirdim. nasip olamadı bi türlü offf of ben senin yerine içerim merak etme.. buna da rep istiorum ama :D anaa bnm boazlarım bu yusden şişti demek kii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Xenocide said: açılıyor aslında ama sendromda falan değilim hatta fazla rahatım. bide hasta olmasaydım dolapta duran 2 aylık biramı sonunda açabilirdim. nasip olamadı bi türlü offf of staj defteri yazmaya kasan kimdi? aktif anlıyorum seni merak etme :D cumaya kadar sabır :D(tabi cumaya kadar calısıyosan) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 bende yıne neyı ucuza satıyorlar dıye heyecanla gırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 cumaya kdr sabır diosun da, ya cumadan sonraki pzrtesi ? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 ya bi ara cmrtesileri de çalışyodum. Ve genelde geç vakitlere kalıp ara ara sehir dışlarına gidiyodum, felaket bi tempo vardı ama alışmıştım hiç koymuyodu. Son bir iki ay gevşedim. Ama gevşedikçe gevşeyesi geliyo insanın. Çok daha düşük tempoda çalışmak gelmiyodu içimden. Benim bi an önce düşüncek vakit bulamadn haldır haldır çalışacak iş yoğunluğuna ulaşmam lazım. Ama üşengeçlik böyle had safhadaylennası olucak bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 http://www.pazartesisendromu.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 @oper abi bikaç saat evvel kasılıyodum evet ama şimdi az bişey kaldığı için kase rahatladı ;) hani böle lisede kompozisyon yazmanı ister hoca not vercem der, "hass napcam şimdi" falan 3,5 olursun düşünürsün düşünürsün ıkınırsın çıkmaz bişey. millet çatır çatır yazar, 20 dakika düşündükten sonra bi anda akp yanar bi başlarsın yazmaya... onun gibi bişey. bide şimdi aklıma geldi. o benim kasılmam pazartesi sendromu değildi. kase korkusuydu dfgd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 ahah adamın yaptığı benzetmeye bak yaa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 hahah akp yanar süpermişş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 o da operin lafıydı sanırsam wörmste diyordu beğenmiştim hakkını yememek lazım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 yok bana ait değildi herhalde o. ama hangimiz diyodu hatırlamıyom :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 tmm hazırlayan ve sunan arkadaşlara tşk ler o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 yayında ve yapımda emeği geçenler diyosun yani. thnx sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 hoba kavgada sölenmes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 slm naber? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 kavgada bile sölenmicekse niye türetmişler öle bi kelime. hep bunu düşünmüşümdür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 benim de var bi sıkıntı böyle sanki birşey yapmam gerekiyormuş yarına falan gibi acep bayramdan önceki hafta okula gitmedim de hocalar ödev verdi de yarına istiyorlar da bilmiyorum gibi bir his. 5. sınıfa geldik artık olmaz ki bu his de yaa yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar