Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fifa 2009

Aiko

Öne çıkan mesajlar

şut iyi deil messinin. ibodan hızlı sadece. ibo gibi 4 kilometreden 90'a takmıyor messi finishing iyi hız iyi başka bir esprisi yok. ben drogba fanıyım normalde. scolari'ye küfrediyodum bu adam yüzünden geçen sene şevçenko yedekte oturdu bu sene oynatmıyordu drogba'yı. hiddink geldi oynatıyor drogbayı ligde ikinciliğe yükseldi takım şampiyonlar liginde çeyrek finale çıktı falan. drogba ftw! çelsi ftw!
Sosyal ağlarda paylaş

ermynorac said:
Red said:
2 kere öyle gol atmıştım.bi kaç defa yedim

bide korner bugı var.kaleci mudahele edemio gol yiosun :)

dediğin gibi bir şey hiç yemedim? yaklaşık 900 ranked maçta. nasıl oluyor? öğrenelim :D

direk düz atıosun kalecinin üstünden kale arkasındaki kafa vuruyo kaleci zıplayıp dokunamıyo topa
Sosyal ağlarda paylaş

anelor bi kaç maç daha yapmamız lzm :)

ilk maç tanıma amaçlıydı.inter bana çok ters gelio genelde yenemiyorum ztn :).bide sen ibo üzerine dayalı bi futbol oynuosun.iboya karşı defans geliştirmem lzm :)

2. maçta interi seçseydin keşke.ben ztn normalde gs ile oynuyorum.sen eskişehiri alınca olmadı :).hafife aldım yenildim :).

bide o maçtaki stad neydi ya.ışıklar yanmıo karanlık
Sosyal ağlarda paylaş

oyundan düşme yüzünden yenildin kabul etme olayı deli etti artık beni.

galip oldugum sırada hatta maç bitiminde istatistik yerinde falan connection lost oluo direk malup sayılıosun.ne saçma bişi arkadaş

50 kere falan böle oldu.fifa buna bi çare bulsun
Sosyal ağlarda paylaş

birde birşey yapıp çıkanlar var. gol attıktan sonra mesela yada replaylerde çıkıyolar heralde ps3'ün kablosunu falan mı çekiyolar napıyolarsa direk yazılmıyor maç.

birde serverın saçmalıklarından yazılmadığı oluyor. dün mesela şahidim var anelora 7 attım.(nası çaktım lan ohş) maç bittikten sonra rematch'e bastım server is busy dedi ve yazılmadı maç sinir oldum. çok oluyor böle
Sosyal ağlarda paylaş

Vingthor said:
aynen ama ben kötü oynuyorum zevk alamayabilirsiniz benle oynayarak söyleyeyim. 25 maç 3-4 galibiyet falandı en son. ama inat ettim öğrenecem.

hırs+işsizlik

benim böle alıyorum bir oyunu ağzını yüzünü kırana kadar bırakmıyorum o oyunu bundan öncede kasımdan şubata kadar falan sadece cod5 oynadım en son kar98k+süngü ile klana maç kazandırıyodum boş kurşun atmamaya başlayınca bıraktım tamam bu oldu diyip. daha fifa olmadı ne zaman yaparım +50 streak o zaman olur dfjhj
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...