Aiko Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 çıkmış, hayırlı olsun.4 5 ay sonra pes 2009 dan sıkılınca almayı düşünüyorum takas yoluyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 aboww cikmis mi?? xboxa da cikmis mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 ben araliksiz oynuyorum son bir kac gundur. BAP modu cok cok guzel, normal mac olarak ta eglenceli. EA sonunda basardi ve pes'i yakaladi kanimca. PES 2009'un cok iyi olmasi lazim bunu gecmesi icin bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Basit bir soru; almaya değer mi yoksa pes 2009 mu bekleyeyim? (malum oyunlar aşırı pahalı olunca 50 kere düşünüyor insan) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 aldım ben de sonunda, oynadım biraz hiç alışamadım oynanışa, kardeşimle bir maç yaptık toplam 13 offside oldu, ki içlerinden ikisi veya üçü çok bariz benim hatamdı ama diğerleri olmaması gereken offsidelardı, takım oyuncuları o konuda pek bi embesil geldi bana onun dışında her şey güzel gözüküyor. biraz daha oynadıktan sonra uzun uzun yazarım, bi online falan maç yapayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Masquerade said: Basit bir soru; almaya değer mi yoksa pes 2009 mu bekleyeyim? (malum oyunlar aşırı pahalı olunca 50 kere düşünüyor insan) pes i bekle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 al. pes 2009 demo oynadim, fifa demo oynadim, cok onceden kararimi verdim. dun gittim fifa 09 aldim pes 2009 demodan gordugum kadariyla daha guzel pes ten. fifa yi en son 2000 de oynamis biri olarak fifaya donus yaptim. ha 5 gun sonra peside alacam ama fifa yeni favorim gibi su anlik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kumadam Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Herkese günaydın, oyunu PS3 için alacaktım ama elim gitti geldi ve alma kararı veremedim bir türlü. Electroworld'de kurulmuş stand'da izleme şansım oldu. Aşağıdaki görüşlerim oluştu * Bana biraz oyuncuların hareketleri garip geldi. Özellikle sanki bazı zorlamalar yapılmış, dönüşler ve sağa sola kayışlar çok estetik gibi değildi. (hoş oynayan kazmaların beceriksizliği de olabilir) * Oyunun saha şekli gözüme battı. Emlyn Hughes Soccer (Amiga veya Commodore 64) daki gibi eğimli bir sahada oynanıyor havası verdi. * Oyuncuların fiziksel ayrımlarını çok belirgin hissedemedim, 1,60 adamla 1,95 adam arasında ki fark hiç belirgin değildi yada baan öyle geldi. * topun gidişatındaki hala daha bir balon'a vurulmuş havası var gibi. Dediğim gibi oyunu oynamadan sadece izlediğim kadarı ile yorumluyorum. Yinede bendeki bu negatif yorumlara rağmen bir çok kişiden "evet, bu sefer konami'yi yakalamış" yorumları aldım. Yine de elim gitmedi satın almaya. İyi günler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 "FIFA 09 feels like the better representation of actual football, while PES is the more fun, accessible game." (Kasim 2008, sayfa 100). demiş PlayStation Official Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 fifa cok guzel olmus, pes te guzel, ikisi farkli futbol oyunlari ve ikisinde de mac yapmanin guzellikleri baska. Fifa 09 sirf BAP icin alinir, cok zevkli bir mod o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 2 oyun alırsak 250 girecek bize. öğrenci adamız be biz yazık. ;/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 naptın abi ne 250 si 80-85 yahu oyunlar edit: gerçi bugünkü kur ile 90 olmuş öh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Play-Asia'dan airmal ile alınca ne kadar sürede elimize geçer? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 shipped ibaresini gördükten 1 hafta sonra geliyo bana fakat şöyle bi sorun oldu en son oyunu ısmarladıktan tam 3 hafta sonra shipped dedi daha önce olmamıştı, muhtemelen yanlış bir zamanda ısmarladım(: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 pes 2009 demosunu oynadim biraz bugun xbox 360ta begenmedim fazla. Fifanin demosu yok, alsam mi almasam mi bilemedim. Fifa PES'e gore cok mu yavas kalir? Alistim jet bigi adam kosturmaya peste :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 fifanın demosu var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 pes'i konsolda denemedim ancak dayanamayıp Fifayı aldım bugün. şahane olmuş oyun. ilerleyen aylarda da pesi alırım artık, malum evde ps partilerinde millet pes arıyor, tabuları yıkmak zor. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 ikisinide almis bulunuyorum bugun itibariyle. fifa > pes diyebilirim 2009 icin. fifa oynanisi bayagi gelistirmis. ozellikle oyuncularin kendi kendine aciga kacmalari ve elleriyle arapas istediklerini gostermeleri super olmus. pes te hala adamlar bon bon bakiyo sana sen top surerken. iki oyundada kanat ataklarini guzellestirmisler, ozellikle fifada kafalar cok guzelken peste ortalar daha bi iyi olmus. pes'in tek sevdigim ozelligi champions league oldu. ama mesela fenerbahceyi uefaya koymuslar CL de gozukmuyo lol. ayrica pes transferlerde cok geride kalmis isimlerini hatirlamiyorum ama manchesterdan giden bi adam var gozukuyodu ve manchesterin aldigi oyunculardan biri yoktu. ayrica hala ingiliz liginde liverpool ve manchester disinda takimlarin isimleri sallama. en son oynadigim fifa 2000 di sanirim 9 senenin ardindan fifaya donus yapacam. en azindan 2010'a kadar pes gozumden dustu simdilik. edit: ayrica peste sutlari sanki fifaya ozenmisler, ama onun gibi yapalim derken sicmislar. tam anlayamadim ozenmislermi ozenmemislermi ama fifada asiri basinca top pes 2008 deki gibi ucarak disari gitmesi yerine daha sanki suzulerek gidiyodu, pes 2009 dada butun sutlar boyle nerdeyse. ceza sahasi icinden yarim bar'la cektigim sutlarin cogu alakasiz bi sekilde disari cikiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 ya ben farklı fifa 2009 demosunu mu oynadım xbox ta anlamadım, hiç mi hiç beğenmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 o senin bilgisizliginden kaynaklaniyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 üzgünüm azmocum ama bilgisizliğimle bile ezerim seni :((((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Şimdi ps2 de sadece kardeşimle kapışmak için oynuyorum onun dışında hiç açmıyorum ama psp de durum farklı. Şöyle bir sorum var; Be a Pro modunda rooney'i aldım abuk subuk camera bozulmalarını v.s atlattıktan sonra task'ları yapıp level up oluyorum, skill ve team influence kazanıyorum. Bu team hedesinin de son aşamasın team managment oraya daha bir 3k xp'm var şu anda. Ancak ondan önce olan corner taker ve freekick taker aşamalarını almış bulunuyorum ve düzgün kullanmayı beceremiyorum. Nedeni ise ps2/3'te oynarken r1 e basıp o an duran topu kullanacak olan adamı seçebiliyoruz. psp de yok öyle bir olay. her türlü tuş kombinasyonunu denedim değişmiyor. Team managmentten değiştirmem lazım ama o da kapalı. korner kullanak istermiyorum kardeşim gol atıcam ben bırakın beni! Birde cornerkick tasklarına kafam girsin, kaleci ile karşı karşıyayım üstüne vurayımda korner olsun diye çabalıyorum içeri alıyor task ta yalan oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 abi fifa dandik ya balon resmen top degil grafik animasyon olarak falan pes 09 dan daha iyi ama pes kesinlikle daha eglenceli ve daha iyi oynatiyor kendini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 yalan solemisim vallahide onyargilarimi yiktim ve pes09dan cok daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 abi aklim karisti hangisi iyi dedin simdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar