MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 arkadaşlar elimde HP marka Compaq 6715b bir laptop var. 2512mb DDR2-RAM var üzerinde. laptopun üzerinde AMD Turion64 x2 amblemi var. ama processorun 64 bit olup olmadığından emin değilim. ben bu bilgisayarda normal 32 bit vista işletim sistemi kullanıyorum... 64 bit vista yükleyebilirmiyim? yüklesem çalışır mı? çalışsa hızda farklılık yaratır mı? yani anlayacağınız "bit" konusunda verebildiğiniz kadar cevap verin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 http://www.amd.com/us-en/Processors/ProductInformation/0,,30_118_13909,00.html turion 64'teki 64'un versiyon ifade edemeyecegini dusunerek ilk bakista 64bit oldugunu seyetmeniz seyederdim.. dual core'larin cogu 64 ayrica/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 ya ne bilim modeldir bilmemnedir diye tam inanamadım açıkçası. hızda fark yaratır herhalde 64bit işletim sistemi yüklesem değil mi. yüzde kaç farkeder ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Kullandığın yazılım 64bit işlemci içn derlenmediyse farketmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 32bit yazılım kullansan bile farketmesi lazım ya. öyle bişeler okuduğumu hatırlıyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 peki program uyumsuzluğu falan olur mu 64 bitte? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 ben kurmadım. kuran ve uzun zamandır kullananlar var. onlara sormalı. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 64 bit vista kullanıyorum, gerçi laptop değil ama 32 bit programlar çalışıyo zaten onu merak etme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 uyumsuzluk surucu vs tarafinda oluyor. bazi programlar da (tamamen programcilarin eksikliginden) abuk subuk davranislar sergiliyor. eger 3gb'dan fazla ramin yoksa bence girismek icin oyle cok matah bir sebep yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 deme yahu:S alet hızlanır mı yavaşlar mı arkadaşlar? 2,5 gb ram var. ekran kartı paylaşımını da düşünsek. yuvarlak 2 gb. yavaşlıcaksa kıymıyım güzelim çalışan sisteme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 ohoo ekran kartı paylaşımlıysa zaten direk boşver. gereksiz bişe olur. (bence) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 bu ararada ekran kartı en fazla 128mb ram yiyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 ekran kartının marka modeli ne peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 radeon x1250 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 3gb ustu ram yoksa kesinlikle 64bit'e gecmeyin. en profesyonel yazilimlarda bile 64bit sikintisi yasayabiliyosunuz. profesyonellerde bu nadirende olsa, homebrew dedigimiz ufak capli yazilimlarin cogu 64bitte calismiyo. hele bir de nostalji yapmayi seven biriyseniz eski oyunlarda sorun ustune sorun yasayinca 0,5gb~ dan vazgecip 32bit'e donsemmi diye dusunuyosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 MrLevie said: radeon x1250 salla o zaman geçmene pek de gerek yok bence 64bit e. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar