Vendy Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 selamlar, yf ile raid disinda arenada vs. baglanti sorunu cekmememe ragmen raidde boss larda inanilmaz bi spike oluyor. rahat bi 6-7k lat goruyorum. cozumu nedir bulamadim yardimci olabilirseniz gercekten cok sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 free kulllanmiyorum 4euroluk paketi kullaniyorum. oncelik atamayi denerim. arkadasim bide set fix lag "1" falan yap dedi config dosyasindan idare etti o biraz ama yine sapitiyor arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 bu arada rikimarun isimli ud rogue bir charla da oynamis olman mumkunmu? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 PC özellikleri neler? Benim eski pc de yetersiz olduğu için mh da falan sıçıyordu freedom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 o rikimaru karazhan serverında şu an doğru hatırlıyorsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 ufak bi ayrıntı ama, freedomu açınca altta upload download kısmı 64de duruyo olabilir hala. onları 256ya çek. benim başıam gelmişti bu freeden basic pakete geçince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 eğer sorun hala devam ediyorsa damagemeter yada agrometer gibi cevreden bilgi toplayan addonları kapa bu addonlar bant genişliği etkiler, yada wow'un chat kanallarını kullanıp bilgi toplamya yarayan addonlarıda kapa (cartografer) ben bir ara free kullanıyordum bu bahsettiğim addları kapayınca düzeldi 25 ikişik yapamıyordum ama 10menlerde sorun yoktu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 bilgisayarda problem yok. oncedende boyle bir sorun yoktu zaten. format attiktan sora oldu. addonlari kapattim tamamen. download/upload 256 da duruyor ondada problem yok. yourfreedom in sitesinde openvpn yukledim belki bi halta yarar diye. aksam raidde bakacaz artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Vendy said: bu arada rikimarun isimli ud rogue bir charla da oynamis olman mumkunmu? :) CusTodeM said: o rikimaru karazhan serverında şu an doğru hatırlıyorsam Ben yanıtlayayım ;) MasterHaplo Rikimarun evet ve Grim Batol'da şu anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 adamin burda -justaris :) wagner de burdaymis, heyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 iyiyim ya frostwhisperdayim bladefistten sora orda kaldim hep :) wagner=phlox custodem de yanlis hatirlamiyorsam orc warrior u vardi gibime geliyor, salliyorda olabilirim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Negüzel olmuş lan konu btw, Dayınlar nasıl? Dedeni ver yarım saatte onla konuşayım olmuş akjsdhaksjd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 beni de boostla adem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar