-Neiloth- Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 verdim cdyi d&r a yenisini verirlermiş bozuksa ama açıyorum dlyi bu geceden.sınırsız nası olsa niye uğraşıyosam cdle felan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 cd bozk değildir senin cd sorucu sorunludu. d&rda okur muhtemelen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 ben çalışmayan cdleri buzluğa koyyodum eskiden. 30dk falan sonra çıkartıp, hafiften silip takıyodum ciddi ciddi çalıştırıyodu. en son 5 yıl önce falan denemiştim, artık işe yaramıyo olabilir sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 elesso said: cd bozk değildir senin cd sorucu sorunludu. d&rda okur muhtemelen :) bugüne kadar bi sorun yaşamadım cd sorucu*mla ilgili. manual install yaparken de setupta takılan dosyayı kopyalayamıyo pcye.bilmiom valla inş haksızsındır :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 benim arkadaşta okumadı warhammer bende okudu mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 bende başlığı görünce aoctan sonra whoda patladı sandım heveslendiydim ama olmadı.. patlasın istiyorum, ders çalışayım diye başlamadım her gördüğüm who topicini es geçtim görmemezlikten geldim girmedim böhüeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar