Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: Beşiktaş - Hacettepe 06.10.08 @ 20:00

nocom

Öne çıkan mesajlar

Beşiktaş'ın durumunu abartıyosunuz abi ne öyle hacettepeden 4 yer 5 yer? Daha 1 hafta önce bu forumda Beşiktaş en iyi top oynayan takım , lige en hazır takım , sapo sivok efsane defanslar filan diyodunuz ne oldu? Olabilir takım 1 maçta çok berbat futbol oynayıp yenilmiş hatta hezimete uğramış olabilir. Bu futbol zaten onun için bu kadar seviliyor ve takip ediliyor. 1 takım her maçını farklı kazansa , hiç puan kaybetmese sizce o takımı tutmanın bir zevki kalır mı? Futbolun güzelliği burda yenmek yenilmek bazen fark atmaz bazen fark yemek. hemen yolladınız Ertuğrul sağlamı , Beşiktaş kaç senedir gruplara kalıyordu ve gruplardan eleniyordu bu senede gruplara kalamadan elendi. Ertuğrul'un günah keçisi olmasını , hele hele yönetimin onu taraftarlar ve medyanın önüne yem olarak atmasını kendime yediremiyorum. Sırf bu yüzden Ertuğrul'a tam destek veriyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Galatasaray'ın farklı bir klup olduğunu kabul etmek lazım...Gerek iç yapısıyla,gerek oyunculari ve taraftarıyla...En zor gününde bile şampiyonluğa oynuyor bu takım her zaman...Ne mağlubiyetler aldı,takım çökmedi fenerden 6 yedi fener gitti 6. oldu,gs şampiyonluk için kapıştı...Fener,bjk de işler iyi giderken her şey güzelde,bir kötü gidince neler oluyor görüyoruz...Bjk'de ligde 1-2 mağlubiyet alsın ondan sonra konuşalım şampiyonluk yarışını..Ha olamaz mı şampiyon olur,ama önce şu gelgitleri bir düzene sokması lazım kulubün...
Sosyal ağlarda paylaş

ertuğrul'un henüz büyük bir takımı yönetmeye hazır olmadığı kanaatine vardım, lucescu tercihi tartışılır tabi, ama değişiklik lazımdı. bülent uygun, ersun yanal olmaz mıydı acaba :) bu maç puan kayıpsız geçsin de...
Sosyal ağlarda paylaş

funq said:
ertuğrul'un henüz büyük bir takımı yönetmeye hazır olmadığı kanaatine vardım, lucescu tercihi tartışılır tabi, ama değişiklik lazımdı. bülent uygun, ersun yanal olmaz mıydı acaba :) bu maç puan kayıpsız geçsin de...

Erturulunun buyuk takim yonetemiycegi gecen sene deplasmandki marsilya macinda bariz sekilde ortaya cikmisti..

yine de besiktas sampiyonlugun en buyuk adayidir ama delgado durunca tum takim duruyor, adamin yerine 1 kisi yok ya.
bugun ku mac en az 2 farkli biter diyorum ben.Kadro olarka tartismasiz en saglam kadroyuz ama artik yalvaricam su ertugrula alma su gokhani ya alma bu kamayi ya bir insan 5sene kendine hic bir katki yapmaz mi futbolunu hic mi gelistiremez. yanindakinide bozuyo herif ya :S
Sosyal ağlarda paylaş

Sotto said:
funq said:
05:01'de tezahürat başladı: beşiktaşlı olunmaz ki beşiktaşlı doğulur, beşiktaşlı olmayanlar ...... .....'dur!

tüyler diken diken!!

goooooool

bu tezahurattın neyine tüylerin diken diken oldu açıklar mısın bi?

toggie said:
sonradan beşiktaşlı olduysa eger tüyleri diken diken olmuş olabilir.

asdasfadxafdsdfasdasdasfdasdasda
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...