funq Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Llama said: özenti olmayan şey ne ?özenti olmayan şey seni güçlendirir gibi bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tragoedia Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 poşu herkeze poşu eline beline cebine poşu eros herkeze eros dünyaya eros eline beline pipine eros Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Savunanları da anlamıyorum.Madem bu kadar seviyodun tutan mı vardı taksaydın güzelce.Neden moda olmasını bekledin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unbannable Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 zenci müziği dinlerken sorun olmuyor ama? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Atkı daha güzel, poşuya gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Poşuyu (tarım ürünleri ticareti yaptığımdan dolayı)tarla gezerken kullanıyorum. Ne yani bende mi teröristim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Max Damage said: Savunanları da anlamıyorum.Madem bu kadar seviyodun tutan mı vardı taksaydın güzelce.Neden moda olmasını bekledin? adı üstünde moda zaten. moda olduğunda insanlar giyiyo yani her kıyafette olduğu gibi. ha benim şahsi fikrim modaya koyim çok salak bi moda bu ben hiç sevmedim hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rajeesh Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 lan geçen sene bu bezi boynuma taksam kızlar kro ıyyk köyden gelmiş diye kovardı moda böyle bişi işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 poşu fln boş iş fenerli volkanın taktığı kazaksız boğazları takın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar