Mal Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 önümüzdeki ay 1 ay boyunca istanbulda konaklamam gerekecek. aylık olarak kiralayabileceğim pansiyon arıyorum. sanırım sultanahmette varmış bu tip pansiyonlar. aylık ücretleri ne kadardır bilen var mı? bide temiz güvenli ve beladan uzak bi yer olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 bu kişisel bi sorunmu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Şimdi, taksimde "hostel" ler var. Hosteldi sanırım adı, öğrenci bütçesine uygun fln. Hoş bilmiyorum bütçeni de, bunları aylık olarak kiralayabiliyorsun diye biliyorum. Ha bir de sahibinden.com a bak. Orada daireler var, odalar var aylık olarak kiralayabileceğin. Bir araştır derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 taksim pek beladan uzak bi yer değildir ama :) hakkari şemdinliden tehlikelidir yani şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 bir iki kere gittim taksime ama beyoğlunun arka sokaklarında olmadıktan sonra sorun olmaz heralde. taksimde merkezi ve gece gündüz canlı yerlerde var bildiğim kadarıyla. istediğim kapını çekip yattığın zaman güvenli uyuyabileceğin, karışanın edenin olmadığı bi yer. hostel filmini izlemedim ama konusunu biliyorum. hostel diyince bi düşündüm yani :P fiyatları ne civardadır ve dediğim gibi öyle çok kuytu köşe yerlermidir bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 bütçe öğrenci bütçesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Mal said: bütçe öğrenci bütçesi. hastayım şu lafada öğrenci bütçesi, öğrenci zartı zurtu bizde çok anladık ne kadar fiyat aralığının uygun olduğunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 özür dilerim abi:S anlayan çıkar belki dedim. üçyüz beş yüz işte.bulabildiğim hesaplı yerlere göre bütçe ayarlıycam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar