Cva Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Fazlaca yardımdan çok çok trolling kokusu var. Yinede faydalı olabilecek bir link vereyim. Master Specs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elrosin Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Gold bag düşürme ihtimalimizi arttırmak amacı ile ne yapabiliriz? WH ile gold bag düşürme ihtimali gerçekten zor. r40 wh yim sadece 1 kere gold bag düşürebildim. önerileriz lütfen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Satoshie Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Kendine bi ninja ekip kur 2 WH bi healer git kaleye picklock kullanarak gir lordu kes alın size 3 tane gold bag :D hatta 1 dps , 1 healer şeklinde de kale alabilirsin , gerci biraz zaman alır sağlam zarar vermelisin lorda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 o ninjalama hikaye olacak artık claim edilmiş keepler için 1.3 ile. bende bi ara kasıyordum wh biraz arastırdım o nedenle. öncelikle ne class olursan ol düzgün ve iş yapan bi wb de degilsen alamıyorsun bonus falan. öncelikle wb de olacaksın ve lord roomda lorda dps veya dragon gun ile lord + championlara max dmg iş görür sanırım:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Satoshie Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Gold bag işi yalan olur,ninja işi yalan olmaz. Bu arada o dragon gun hikaye burn away lies varken zarar vermek icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 nasıl ki? claim edilip deathbolt trap kurulmuş keepe giriş olmicak diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dakro Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 sardius said: nasıl ki? claim edilip deathbolt trap kurulmuş keepe giriş olmicak diye biliyorum. 1.3 ile geldi artık o özellik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 işte onu diyorum bende:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Satoshie Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Heee bak ben onu bilmiodum.. yattı o zamn o ninja olayı. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 yaw lvl 16 yım lvl 13 adam görüyo beni stealthken direk balta sallıyo anlamadım nasıl iş ha bide silver scarablarla ne yapabilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 gold scarab'a çevirebilirsin 5 tanesini. gold scarab'la alınıyor esas olaylar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Asgard said: yaw lvl 16 yım lvl 13 adam görüyo beni stealthken direk balta sallıyo anlamadım nasıl iş Initiative Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 deminde lvl 11 adam gördü senaryoda yemiyo içmiyo bunlar witch hunter keseyim diye intiative mi stacklıyolar anlamadım gitti ya da buglı herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Bug olduğunu sanmıyorum ama milletin initiative giydiğini de sanmıyorum. Hmm. T2'de rahatlarsın, mourkain temple'da kimse healer korumuyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 end gamede nasil wh'lar? r40 ve rr40+ kasmaya deger mi? oyun tarzini seviyorum ama rvr ortaminda ne kadar basarili olur o kadar emek verdikten sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trathias Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 ben kastım gayet memnunum oyun tarzını da beğendiysen çekinmeden kas :) t4de özellikle wbler için ilk tercihler bw ve slayer ama diyosan ki wb falan istemiyorum kafama göre gezer avlanırım o zaman tam isabet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 random wb degilde guild wb'i ile dolasmak istiyorum acikcasi, tek avlanmayi da seviyorum. icimden witch hunter oynamak geliyo ama r21'e kadar pek efektif olamadim 1v1 haricinde ondan cekiniyorum biraz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Kimse WHsın diye warbande almamazlık etmez merak etme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Bizim guildde ediyorlar:)Sadece Scout görevi görüyor bizim guilddeki whler:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Sizin guild devamlı full warband mi ki? Sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Wh olanlar alt karakterleriyle geliyor.IC pushlarda genelde full oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 WHlerinize yazık valla ne diyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ukyo Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 hic sevmiyorum we'leri. soge haric, soge > we's... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trathias Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 arcane said: Kimse WHsın diye warbande almamazlık etmez merak etme. valla bizde de haririn dedigi gibi olur 1 ve ya 2 maksimum wh olur wbde o da başka adam yoksa online. şahsen guiltce takılacagımızda bw ile oynuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 fena :D ben de bw'i levelliyim o zaman napalim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar