Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Bulmam gerek.Alüminyum dökümde kullanılanları özellikle.google'lıyorum bir yandan ama sürekli dökümcülerin sitesi çıkıp duruyor. Yardımcı olabilecek biri olursa sevinirim. edit:sadece ocaklar hakkında bilgi lazım yani,hani dökümhanelerle ilgili değil,ergitme işlemini yapan ocaklarla ilgili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 staj icin mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 staj defteri için evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 4 yıl önce yaptığım için döküm stajını tam hatırlamıyorum açıkçası, içerikte neler var vs. diye. Ama bir göz at istersen, belki işine yarar. Az baktım da indüksiyon ocaklarıyla ilgili epey bilgi var. Aradığın şeyler sanırım. Bu arada bu dosya tamamen el emeğim göz nurumdur :) ÖM ile yolluyorum linki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 pekaziz'e teşekkür ettim ama malesef indiksyon değil yanma yakıtlı lazım bana =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 onumuzdeki ocak ayında ben de döküm stajı yapmayı dusunuyorum tabi kalkmadıysa (diger teknolojilere oranla daha eski oldugundan bizim donem icin kalktıgı soylentileri var) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Selam, Makina Mühendisleri Odası diyorum. Birçok kaynak var. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar