Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Absolutely said:

güzel dmg lar göre göre kesiyoruz yani.Ne biliyim tek tuş chopplamak bana göre deil ya aoe knockback + dot-debuff koyup birde üstün w.balls ile manyak gibi dönerek üstünede demo abanmak daha bi hoşuma gitti acıkcası :)

Ragazzo said:

vs.. mdps wb ve sc larda sagdan soldan sıyrılıp healerı ASISTLEMELI! Yeni baslayan arkadaslara yardımcı olması acısından soyluyorum biliyosanız nasıl oynanması gerektigini iyi eglenceler ...

WL gelince best wl in eu oldugum konusunda soylentıler war yalanda degıl hanı =) Bu noktaya gelmemde haririn cok katkıları oldu ona burdan sonsuz tesekkurlerımı borc bılırım :)-D

İlk başta oku diyoruz galiba boşuna diyoruz.Arkadaşın aoe lafına ithafen yazılmış birşeydi bu.Orta düzey guildlerde aynı şey yapması önerildi. ama sen kalkmışsın mele nin yapması gereken şey şu bu gibi şeyler yazmışsın.Bir sayfa gerisini okusan bunlar olmıycak çok hoş.

Slayer'ın da bu işleri yaptığını söylemişsin çok fail be kusra bakma.Slayer direk yardıran class aoe wb ortamında.Ne asssistinden bahsediyosun.Addonla healerlar yatan slayerı auto ressliyolar zaten bw slayer aoe gücünün önünde durabilmek önlerinde 3-4 tane kotbs un olduğu ortamda çok manidar zaten.
Zaten grubumuz pug olarak düşünerek bunu söyledik.

Birde kusra bakma best wl.Senin guildinin wb sinde bw kotbs wp ler rp ler low rplayer seni yüceltmek için wb kuruluyor.
Arkadaşa yaptığım tavsiyenin aynısını söylüyorum orta class bi guilde gir veya pug olduğun bi wbde premade bi destro guildine karşı healer asistle anlattığın gibi herkes sevinsin burda.
Birde bu best wl olayını kendin değilde başkası söyleseydi keşke.

Not:Bu mesajdan sonra best wl yi övmek serbest(:P)
Mesaj tarihi:
fuzulee said:

Marauderin isi ya yandan yandan wb'i izleyip tam aksiyon aninda healerları böğürerek ile interrupt etmek veya AoE knockdown ile yere dusurup ön taraflari heallemesini engelleyip belki bir kaç tane DoT ve ap drain yapıp kacmak olabilir. Yoksa ben gideyim healerlara dalayim, 2-3 archmage - runepriest temizleyeyim bitireyim falan öyle seyler yok. zaten arkada healerlari koruyan mdps+tanklar buna izin vermez.

Birde tam olarak şu yani maranın wb kariyeri.Ne eksik ne fazla.
Mesaj tarihi:
interperez said:

İlk başta oku diyoruz galiba boşuna diyoruz.Arkadaşın aoe lafına ithafen yazılmış birşeydi bu.Orta düzey guildlerde aynı şey yapması önerildi. ama sen kalkmışsın mele nin yapması gereken şey şu bu gibi şeyler yazmışsın.Bir sayfa gerisini okusan bunlar olmıycak çok hoş.

Slayer'ın da bu işleri yaptığını söylemişsin çok fail be kusra bakma.Slayer direk yardıran class aoe wb ortamında.Ne asssistinden bahsediyosun.Addonla healerlar yatan slayerı auto ressliyolar zaten bw slayer aoe gücünün önünde durabilmek önlerinde 3-4 tane kotbs un olduğu ortamda çok manidar zaten.
Zaten grubumuz pug olarak düşünerek bunu söyledik.

Birde kusra bakma best wl.Senin guildinin wb sinde bw kotbs wp ler rp ler low rplayer seni yüceltmek için wb kuruluyor.
Arkadaşa yaptığım tavsiyenin aynısını söylüyorum orta class bi guilde gir veya pug olduğun bi wbde premade bi destro guildine karşı healer asistle anlattığın gibi herkes sevinsin burda.
Birde bu best wl olayını kendin değilde başkası söyleseydi keşke.

Not:Bu mesajdan sonra best wl yi övmek serbest(:P)

Forumu bastan beri takip ediyorum ama hala senin sen geriden izle gibi yorumuna aoe dmg ile baglantı saglayacak bsy bulamıyorum.

Zamanında uzun bir sure exile guildi altında oynadım o zmnda sclerde iyi isler yapardık. Rg gectıgımden beri senin gibi dusunenleri wipe ediyoruz iste bos zamanlarda =) Eve gecıncede bi kac screenshot koyarım bakıp bakıp duygulanırsın belki bigun dıye :D

Evet slayer aoe dmg yapar ama sen bwnin yanında slayerla aoe spamlarsan /reroll bw derim adama. Tabı sen ıstersen aoe spamlarsın ama iyi slayer ile kotu slayer arasındaki farklar burdan cıkıyor ortaya. Oyun dmg ve heal ustune kurulu bır mantıkla calısmıyor adam kesmek ıcın debuff ve CC leri cok yerinde kullanman lazım. Bu noktada premade ve pug olmanın bır etkenı kendısını gosterir. full Gearım war rr 80 ım gıbı etkenler sana bir yere kadar yardımcı olur

Shatter limbs
Slayerların yapması gerekn healerları cok gorduklerı yere sıvışıp sl arkası assistlemek. Bu noktada asistten kastım healer secip st skill spam degildir. Sectigin healera aa arkası ıstersen tek tus aoe spamla ama aa dmgını tanka harcamamaktır.

Illa ders verdiriceksin bana is guc arasında =)

warhammer alliance forumda search kısmına buyuk harf kucuk harf farketmes =) "ragazzo" yazarsan "best wl eu" hakkında biraz bilgi edinirsin. B)

Saygılar...
Mesaj tarihi:
Hala ders filan diyosun.Shatter limbs kullanmayan slayerı dövüolar.Onun üzerinden gelmiş iyi slayer kötü slayer filan diyosun hala.Aa haste bugı olduğu dönemlerde kimse reroll yapmıyodu slayer olarak hahah.Birde kalkmış ders diyorsun.
Tartışmanın başında Senin Wl playstyle ına falan bir şey söyleyen olmadı. Ben arkadaşınaoe dmg mara ile ilgili söylediklerine bir şeyler söyledim.
Kalktın benim marauder ve mele oynayışımı bu mesaj üzerinden değerlendirdin.Afedersin ama sen 1.5 senedir mara oynayan adama
abilitylerinizi bilmiyorum ama mele öyle oynanmaz vik vik dersen sana saygı ggösterilmesini bekleme.
Evet kardeşim ben 1.5 senedir mara oynuyorum hiç bi şeyden çakmıyorum ultra mega stupid idiotick bi beynim var.en iyisi sensin tamam ?

Senin gibileri kesiyoruz demişsin.Kusra bakmada ben wb ortamında bulunmuyorum son zamanlarda.İşim dolayısıyla casualim bayada zamandır.Ben şöyle imbayım böyle imbayım filan warhammer alliance arattır falan muhabbetleriyse gerçekten çocuksu.

Böyle bi kibire bürünmesi gereken biri olsaydı bu mesajın üstünde yazan adam olurdu bunu yapmaya hakkı olan.Oda o kibire bürüncek bi insan değil.Yazık.

Bide saygılar yazmış. lmao.
Mesaj tarihi:
Buradaki kibirim senin mara play style ister wb ister sc de yanlıs aktarımına sakayla karısık yorumumu yanlıs oldugunu ıdda etmenden sonra, mdps oyun tarzının nasıl olması gerektıgı konusundaki dusuncemi aktarmamdan ve senin bu yorumlara cıddı anlamda fail demenden kaynaklanan fail olmadıgma dair ikna etmek amaclı seni bezdirme politikamdır.

basitce oyun dusunceme laf ettin bende bu sekilde pug pre sc de wbde basarı oranımız guild ve grup olarak cok yuksektır. Begenmediysen mara ile izlemeye devam edebilirsin senin tercihin =)

mara soyle oynanır bla bla

wl sudur win tarzı yorumların için "best wl eu" yazdım geriye kalanıda.

SL kullanmayanı doverler dogrudur ama bilmeyen olabilir ögrensin diye soylemek istedim. AMAA "ne asistinden bahsediyorsun" u ben demedim dikkat edersen =)

Bu arada saygı gostermessen gosterme Ben sadece saygılar dedim!

Swarley buyuksun hocam love u long time

Saygılar...
Mesaj tarihi:
Benim mara playstyle ım yanlış değildir.Burda uzun zamandır oynayan fuzulee vardır.Oda aynı şeyleri söylemiş yanlış bilgi aktarımı filan değil yani.Aa haste olayına kadar slayer asist filan değildi.

Kibirine kılıf uydurman sa gerçekten çok komik.Ben orda senin wl oynayışına bir şey demedim.
Marauder bla bla ysa Wl de bla bla o zaman dedim.
Yani bilgisi olmadan bi class hakkında fikri olanlara bi atıfdı.
Abilitysi hakkında bilgi sahibi olmadan bi classı oynayan playerı eleştirmye kalkıyosun bide hala yanlış diyosun.

Saygı istenmez gösterilir zaten merak etme.
Ayrıca sabrettim o kadar söliyim.Arkada guard ve sağlam healer öndede pro bw ler i koy bende best marayım.En azından kendi sc grubumda ve wbmde az önce saydığım şartların sağlanmamasına rağmen marauder olarak db/damage healer/kill olaylarında beni gecen nadirdir mara olarak.Ara sıra kaydettigim 1vs3 1vs2 videolarımda var.
İstersen 1 vs 4 alıyım veya daha fazlası veya.Ama best mara değilim olamam.Karşıdaki abilitylerini bilmiyordur o gün birşeyler yanlış olmuştur lag girmiştir. Speci uygun değildir o an.

Sc/wb ortamındaysa istediğim kadar dmg/db snare filan ayapıyım.Katkım minimaldir aslında.

İlk önce bunları irdelemeli.Bezdirmek denmiş kılıf uydurmada gerçekten üstüne yok.(:P)
Mesaj tarihi:
Saygı istemedim saygılarımı ilettim. Msjın sonuna eklenen Saygılar kelimesi karsındakine olan saygını belirtmek icindir ama simdi saygısızlık yapıp birde sana turkce dersi vermek istemiyorum =)

Olayı kişiselleştirp üslubuma ustrup bulman cabası =)

MDps iyi oynuyorum ve iyi oldugum konuda kotuyum demem eziklik olur alcakgonulluluk degıl. WL mukemmel bir class degil herkes gimp deyip duruyorken ben serverda en iyi slayerlar kadar db dmg yapıyorum. Bir gun scde premade grubunla karsılasmayı dort gozle beklıyorum acıkcası ama umarım ogun bsyler senin ve gurubun adına ters gitmez lag olmaz vs =)

Tekrar Saygılar...
Mesaj tarihi:
Üslubuna bir şey denmedi yanlış tespit.Yaptığın demogojiye ( yani kılıf bulma olayına) biçildi değer.

Olayı kişiselleştirmenin manası yok evet."Biraz ağır oldu ama yerinde oldu=)" cümlesinin sonuna "saygılar" yazılabilseydi zaten bu kadar uzamazdı belkide bu konu.

Karşılaşmayı umarım evet bir gün.Benim sc premade grubum yok açıkcası.Random takılırım çoğu zaman.Ama olsun genede karşılaşmak keyifli olucak sonuç ne olursa olsun=)
Mesaj tarihi:
amma kasmışsınız...
türk işte abi çiş yarışı hangimiz daha iyi ondan sonra derler türkler neden birşey yapamıyor :)-D

mara adam mı olmuş garipler nerflene nerflene ne durumlara gelmişti
Mesaj tarihi:
Marl0_on said:

hob ne zaman blob eylemiş, lütfen. =P

ahah hadi hadi :D

Defensive sov. sorun olacak gibi. Özellikle self heal, saçmalık ötesi, yama topikinde de isyan etmiştim zaten. Test başlar başlamaz herşeyi denemeye koyulan gült mateler bu neee, böyle şey mi olur nidaları eşliğinde rapor vermişlerdi. Buildler kesinlikle değişecek, bakalım.

Crest olayında hakikaten güzel timesink kazığı yedik. PvE kral günlerini yeterince sömürememiş, drop rate denince aklına acıklı şarkılar gelen biri olarak mainime bile full sovereign zor gibi. Hatta 2 set de lazım olacağından OOOOHOOOOO diyebilirim.

Ekran kartım patlamıştı, o esnada marauder tartışması almış başını gitmiş. İrdelemeden kısa birşey ekleyeceğim: Marauder temel olarak hala çok iyi class. Sadece *biraz* sevgi istiyor. Ayrıca bu yama epey işlerine gelecektir çünkü:

- defansif oynanmaya da yatkın
- armor stack yaygınlaşırsa çok iyi çözümü var
- sov 2m crit abilitylerden daha az etkilenecek

Swarley, Best AM WP RP Shaman Zealot EU (ahahaha)
Mesaj tarihi:
İçtiğim ap potunu bile anında emiyorsunuz ,grudge,hate mekaniği zaten bg üstün.Str veren skilimiz buglı,kafasına göre veriyor vermiyor düzeltelim diyen de yok,detaunt immune falan filan.Bg kötü bir class değil.Bu patchle ib'yi geçiyor.
  • Yeni Oluştur...