Absolutely Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Valla alıştım maraya baya.Monstro-Brut gidiorm.Bizim WB lideri marauder den aldım bu specc i gayette hoşuma gitti.Sinek gibi ısırmak yerine agız göz kırmaya basladı AOE dmg ı ayrıca zibilyon debuff var zaten..Birde bu healer ların yanına girememekten söz ediorsunz ama ben onu pek çözemedim bizim bütün melee direk yardırıyor caster-healer ın yanına aoe ye başlıyor dur durak yok.Arada bi knockback yesekte charge basıp olaya devam ediorz :) Brut tan aldıgım Growing Instabilty taktiği inanılmaz iş yapıyor.Helede BW lerin arasına daldıgımızda HP guard olmasına rağmen direk yarılanıyo zaten benim rr38 daha :).Birde mutated aggressor u aldıgımda Wrecking ball ın healer lara nasıl zulüm olacaını düşünemiorum bile :).Şahsen gayet hoşuma gitti marauder in dps'i.2 3 gün önceye kadar karamsardım ama bu yeni guildimin lideri aldı aklımı :D.Kendisi rr80 oldugundan insan evladı gibi dmg yapmıo ki 400-500 lerden bahsediosnz ben bile suan 700-900 arası görüorm minimum o gearla o 1.5-1.8 lerden bahsedio ventte baırınırken :D
interperez Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Healer konusunda yanına yaklaşamama olayı puglarla girdiğinde söz konusu.Premade grubu o konuda sorun yaşamaz zaten.
Harir Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Hele bi yaklaşın bana bağırırım ventte görürsünüz:D
interperez Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Ehueh bugün reiklandda wc nin ön taraflarında bi yamacıma çekiyim dedim seni.Bw ler nası focuslanıyorlar öyle.Dilim yandı(:P)
Absolutely Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Valla bilemiorm dün yaklastıgımız adamlar RG idi.Ve bayağı bi daha kalabalıklardı bizden yanlarında 1 2 guild wb i daha vardı yanlıs görmediysem.biz bi 20kişi kadardık unnamed olarak.Fenada deildi gayet girdik healerların arasına. 3 4 kere girdigimiz an öldük ama en az 4 5 kerede girip sağlam indirip öldük.
Absolutely Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Bu arada defansif sovereign saçmalıgı nedir.. Simdi yaptım bir tane Test dede 10400 hp var 2 3 iteme wound koydum sadece..Peygamber gibi ölümsüz ciddi anlamda..Zaten marauder anasını satıyım hp aşşa inmior.
trathias Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 tüm talileri armor tak gör esas sen :D
Ragazzo Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Def sove setlerin cok gereksiz oldugu kanısındayım. mdpslerin sevinmemesi lazım cunku full def sov healerları kesmek icin street fighterdaki gibi spamlamak gerekicek, o da klavyemin ömründen yer yazık... sahsen sclerde ve wbde kullanmam 500 600 vurarak sivrisinek gibi rahatsız edersin anca healerları =). Dun ptsde bw actım int talisman koymamıs adamlar onun yerine ballistic, range crit, range power falan koymus =) bwler staff mı fırlatıcak nedir yeni patchte sdasadf =) Bu arada rg ile baska 1 2 wb yanyana görmeniz pek mumkun degıl sadece dest blob varken bezdirmek amaclı bir kere zerg yaptıgımızı hatırlıyorum. onun dısında mantıgımıza aykırı!
fuzulee Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Absolutely said: Valla alıştım maraya baya.Monstro-Brut gidiorm.Bizim WB lideri marauder den aldım bu specc i gayette hoşuma gitti.Sinek gibi ısırmak yerine agız göz kırmaya basladı AOE dmg ı ayrıca zibilyon debuff var zaten..Birde bu healer ların yanına girememekten söz ediorsunz ama ben onu pek çözemedim bizim bütün melee direk yardırıyor caster-healer ın yanına aoe ye başlıyor dur durak yok.Arada bi knockback yesekte charge basıp olaya devam ediorz :) Brut tan aldıgım Growing Instabilty taktiği inanılmaz iş yapıyor.Helede BW lerin arasına daldıgımızda HP guard olmasına rağmen direk yarılanıyo zaten benim rr38 daha :).Birde mutated aggressor u aldıgımda Wrecking ball ın healer lara nasıl zulüm olacaını düşünemiorum bile :).Şahsen gayet hoşuma gitti marauder in dps'i.2 3 gün önceye kadar karamsardım ama bu yeni guildimin lideri aldı aklımı :D.Kendisi rr80 oldugundan insan evladı gibi dmg yapmıo ki 400-500 lerden bahsediosnz ben bile suan 700-900 arası görüorm minimum o gearla o 1.5-1.8 lerden bahsedio ventte baırınırken :D yorumlar : 700 - 900'lar hangi skill ile? Brut demişsin zaten impale ve guilliotine o tarz hasarlar verir dogrudur. Ben witch elf ile rank33'te 1.2k vuruyordum mesela 700 str ile. Guilliotine + growing instability ile brut specte 1.7k görmüştüm zaten, o damage'i %20 hp ileyken vurup ondan sonra tek vuruşta ölmek bambaşka bir duygu söyleyeyim :). Brut oynayabilenlere karsi saygim sonsuz o ayri, ben beceremiyorum sahsen, ayni isi we ilen cok daha rahat yapiyorum o ayri :) ha bir de o hp'yi yarılayan sen değilsin choppalar büyük ihtimalle, tabi 20 marauder hep beraber dalmiyorsaniz aynı yere inanılmaz bir koordinasyonla. dediğim gibi ben savagery'ciyim ve tekrar söyleyeyim marauderlar iyi bir class, oynanması gerektiği gibi oynanırsa.
Absolutely Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 ben brutt oynamıorm monstro oynuorm.Ancak bruttanda taktiği aldım işte.Gönül isterdi +dmg up buff ınıda almak ama rr yetmior :).Birde şöyle bişi var ama ya HP sürekli %50 lerde takılıyoruz zaten orda %100 gezmek imkan dışı BW lerin arasında canım gidip gidip gelior en az bir 10 saniye falan.Zaten o arada kestik kestik.. kesemedik yatıoruz.Ama kesersekte cidden güzel dmg lar göre göre kesiyoruz yani.Ne biliyim tek tuş chopplamak bana göre deil ya aoe knockback + dot-debuff koyup birde üstün w.balls ile manyak gibi dönerek üstünede demo abanmak daha bi hoşuma gitti acıkcası :).Ama bu defansif gear saçmalıgını kesin nerflemeleri lazım.Hatta kaldırsınlar.2 mara ki ben sava-monstro single specc dim.Yanımdakide monstro speccdi 2 mizde tank gear ile.Birde shamy 10 kişilik bi order grubuna daldık 2 dakka önce PTR de 4 kişi falan indirdik ve 2 dakka falan sürdü combat anca kesebildiler. WP healerları da vardı.. Biraz fazla hayvan olmuş gibime geldi.Abim WP nin o sırf vurarak heal aldıgı specc ini yaptı 1v1 yaptık benim mara ile ondan fazla hp regenim vardı nerdeyse.Zaten 10200hp ile başladım combata 10200hp vardı öldürdügümde. Biraz fazla OP olmuş.Witch hunter da kesemior nasıl iş anlamadım.DPS setiyle 2 vuruyolar ölüorm tank setiyle canım oynamıyor.
Absolutely Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 ''Bu arada rg ile baska 1 2 wb yanyana görmeniz pek mumkun degıl sadece dest blob varken bezdirmek amaclı bir kere zerg yaptıgımızı hatırlıyorum. onun dısında mantıgımıza aykırı!'' Valla bilmiorm usta 2 3 gün önceydi işte.Sizin yanınızda takılan 2 guild wb i daha görmüştüm :)İllaki siz almamıssınızdırda adamlar sizi görünce peşinize takılmıştır =D
Harir Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Dün reiklanda 2 3 tane rg'den adamlar vardı evet.Bir de ben vardım solo yine.Onun dışında rg yokru reiklandda.
Absolutely Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 dikkat ettiysen 2 3 gün önce dedim.
Harir Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Absolutely said: Valla bilemiorm dün yaklastıgımız adamlar RG idi. Dikkat ettim.
Harir Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Harir said: Absolutely said: Valla bilemiorm dün yaklastıgımız adamlar RG idi. Dikkat ettim. Edüt:saat gece 3'de demişsin.Raga'nın dediği gibi destro zergine karşı bezdirmek amaçlı zerge katılabiliyoruz ama legio,unnamed ve hob u aynı anda üstümüzde gördüğümüz zaman oluyor.
Marl0_on Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 hob ne zaman blob eylemiş, lütfen. =P
Absolutely Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 o 2 gün önce oluyo işte benim hesaba göre saat 3 olunca öbür güne geçmiorum maalesef.
interperez Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Marauderle ilgili yorumlara bakıyorumda fuzulee ve ben 1-1.5 yıl oluyor sanırsam marauder role playe başlıyalı. Bambaşkaymışsınız. Ben marauderi pug grupla değerlendirdim konun başında. Unnamed legio gibi guildlerin prime time wbsinde marauder olarak hiç bi şeye elini sürme izle. Onlar eger karsıdaki premade wb yi alıcağı varsa gene alır. Sen katılırsan ayrıyeten 2-3 sorcun db sine ortak olursun.Çünkü yapmaya çalışılan şeyi daha iyi bi şekilde yapan class sorctur. Birde o guildlerde etrafındaki elemanların rr leri gearları ve wb ortamı için tecrübeleri gerçekten iyi. Bunu anlamak aslında çok basit biraz orta düzey guildin premade'ine gir. Eternal.A olur , Alpha Legion şu an bulunduğum guild Moonlapse de dahil buna. burda aynı şeyi dene sonuç çok farklı olucak. Gene tekrarlıyorum bambaşkaymışsınız.
Ragazzo Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 interperez said: Unnamed legio gibi guildlerin prime time wbsinde marauder olarak hiç bi şeye elini sürme izle. Onlar eger karsıdaki premade wb yi alıcağı varsa gene alır. Sen katılırsan ayrıyeten 2-3 sorcun db sine ortak olursun.Çünkü yapmaya çalışılan şeyi daha iyi bi şekilde yapan class sorctur. Cok yanlıs yönlendirme var hemen duzeltmek lazım! Sen mdps olarak wbde isen yapıcagın light armor healer secip aradan bir mdps le birlikte daha ona focus olmandır. Mumkunse marasın cek kucagına vur azına tarzında olması lazım o ısın =) uzaktan bakarak ızlemeye kalkarsan wipe ustune wipe olursun. Her classın bir görevi var herkesde yaparsa sonuc basarı olur. Biraz agır konustum ama yerinde oldu =)
interperez Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 hiç ağır filan olmadı.Yanlış yönlendirme değil.Ben öyle yapsın demiyorum.Adam anlatmış aoe iyi filan diye onu anlattım. Bi daha oku istersen. Bu arada afedersinde gerçekten bambaşkasınız.Hala marauderin nası oynanıcağı konusunda bla bla(td) Bende diyorum Wl öyle oynanması lazım çok rerörö...win(tu)
Ragazzo Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 interperez said: Unnamed legio gibi guildlerin prime time wbsinde marauder olarak hiç bi şeye elini sürme izle. Onlar eger karsıdaki premade wb yi alıcağı varsa gene alır. Sen katılırsan ayrıyeten 2-3 sorcun db sine ortak olursun.Çünkü yapmaya çalışılan şeyi daha iyi bi şekilde yapan class sorctur. Madem bu kadar ciddi cevap veriyosun al bi kerede sen oku bakalım ne yazmıssın. Sen yanlıs yonlerdirme yapmadıysan ben dogrusunu yaptım diyelim. Wl slayer vs.. mdps wb ve sc larda sagdan soldan sıyrılıp healerı ASISTLEMELI! Yeni baslayan arkadaslara yardımcı olması acısından soyluyorum biliyosanız nasıl oynanması gerektigini iyi eglenceler ... Mara skill rotasyonu konusunda bı yorum yapmadım cunku bılmıyorum. WL gelince best wl in eu oldugum konusunda soylentıler war yalanda degıl hanı =) Bu noktaya gelmemde haririn cok katkıları oldu ona burdan sonsuz tesekkurlerımı borc bılırım :)-D
fuzulee Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 şöyle bir şey var etrafta choppa ve sorc varken marauder'a hic kimse guard atmaz, grupta da DoK yoksa sorc/choppa ve tankın hpleri aşağı yukarı gidip gelirken marauderin alabileceği heal çogunlukla dandirik bir HoT olur. Ortam buyken marauderin bodoslama bir sekilde AoE AoE şeklinde healerlara dalisa gecmesi direkt olarak intihardir. Marauderin isi ya yandan yandan wb'i izleyip tam aksiyon aninda healerları böğürerek ile interrupt etmek veya AoE knockdown ile yere dusurup ön taraflari heallemesini engelleyip belki bir kaç tane DoT ve ap drain yapıp kacmak olabilir. Yoksa ben gideyim healerlara dalayim, 2-3 archmage - runepriest temizleyeyim bitireyim falan öyle seyler yok. zaten arkada healerlari koruyan mdps+tanklar buna izin vermez. Ragazzo'nun dediği gibi sağdan soldan beliren wh / slayerlara karsi healerları savunmak da olabilir ama zaten ön taraf düşmüşse yapılacak fazla bir şey yok. ha bir de dar alanda bw / healerları çek çek dur bir de o işe yarar marauder. oyundaki en zevkli şeylerden birinin çekildikten sonra tabana kuvvet kaçan bir bw'i izlemek olduğu tartışılmaz o ayri. :D Bu arada bu yazdiklarim oRvR için geçerliydi, senaryoda daha az adam olduğundan hele karsida bir PUG varsa, marauder direk dalisa gecebilir, tabi mantık kuralları cercevesinde, yaninda 2 bw ile gelen 2 tanka karsi dalisa gecmek cok mantikli degil.
Ragazzo Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 fuzulee said: ha bir de dar alanda bw / healerları çek çek dur bir de o işe yarar marauder. oyundaki en zevkli şeylerden birinin çekildikten sonra tabana kuvvet kaçan bir bw'i izlemek olduğu tartışılmaz o ayri. :D FLEEEEE =) Her scde en az bı kere guardlarla kucaklasıyorum. Cok gay maranın guardlara cekmesi yapmayın hocam :P
Öne çıkan mesajlar