Dwinz Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 vay be ne zamandır hiç marauder konuşulmamış. yokmu bu arkadaşı oynayan? rank 32 ye kadar geldim eziliyorum bildiğin. neyi yanlış yapıorum acaba. elimden geldiğince toughness wounds gidiyorum gerçi üzerimde şu an düzgün item yok. ama pek bi işe yaramıyor gibi geliyor. kötu denılıyordu, yeni patchle duzelcek denılıyordu noldu marauderlerın hali? tekrar döndüm oyuna bu sefer belki bırakmam. bari düzgün oynıyım oynıcaksam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dakro Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Dwinz said: vay be ne zamandır hiç marauder konuşulmamış. yokmu bu arkadaşı oynayan? rank 32 ye kadar geldim eziliyorum bildiğin. neyi yanlış yapıorum acaba. elimden geldiğince toughness wounds gidiyorum gerçi üzerimde şu an düzgün item yok. ama pek bi işe yaramıyor gibi geliyor. kötu denılıyordu, yeni patchle duzelcek denılıyordu noldu marauderlerın hali? tekrar döndüm oyuna bu sefer belki bırakmam. bari düzgün oynıyım oynıcaksam. r40 rr75 mara olarak derim ki r32'ymişsin yol yakınken başka birşeyler dene. her patch note yayınlanmadan once bi asparagas başlıyor mara iyileşicek mara düzelicek mara iyiye gidiyor diye ama henüz nerften başka birşey göremedik. ha en son 1.3.1 ile str den bonuslarımız dmg artışı yapıcak dediler. brut spect te farkettiyse etmiştir. o da max 50-100 dmg. takımın varsa ve onlarla beraber iyi işler yaparım dersen sava build yaparsın oraya buraya pislik yaparsın. healer rahatsız edersin falan ama daha fazlasını beklemek mantıklı değil. zaten tam bir build oturtabilmek icin rr60 gerekiyor. hem gear açısından hemde build puanların açısından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fuzulee Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 rank 32'de ezilirsin. rank 40 + conq set lazim, biraz rekabet olmasini istiyorsan. cok bir sey degistirmediler sadece cok az vuran bazi skillerin damage'lerini artirdilar. cutting claw (savagery, armor debuff), guilliotine (brutality mastery 5 skilli), pulverize (brutality block / parry dusuren skill) ve thunderous blow (monstro wounds dusuren skill) damageleri artti. su an icin oynanabilecek 2 agac var bence, monstrosity gitmek cok bos, hatta damage veren tek morale 4'ün burda olması bile yetersiz, onun yerine morale 2 kullan aynı damage, varsin knock back / stun olmasin. bir kac tane build denedim, hepsinde bir miktar savagery vardi, 1 - http://www.wardb.com/career.aspx?id=14#13:10920:0:0:5:32:25:8438:521:8439:8440::::631:8450:8451:630 bu her turlu heal / armor / initiative debuff'u iceren build + critler ap dusuruyor. su ana kendimi kadar en basarili buldugum build bu. damage az, conc. jolt ile de acil durumlarda dusurme islemi uygulanabiliyor. deadly clutch ile zor durumlarda az da olsa heal gelebiliyor (ozellikle kotu healer oynamanin revacta oldugu gunumuz kosullarinda) 2- http://www.wardb.com/career.aspx?id=14#11:2728:0:0:9:544:29:8438:521:8439:8440::::631:8450:8451:630 yukardakine benzer, ama rr 50 istiyor ve thunderous blow'u da iceriyor. cok basarili bir build degil, yada ben thunderous blowu kullanamadim. 3 - http://www.wardb.com/career.aspx?id=14#13:10912:7:128:0:0:29:8442:521:8439:8440::::631:8450:8451:630 bu da bir baska savagery,yine ap emme ve debufflar var ama savagery genel anlamda az damage verdigi icin hpnin azalmasi ile crit damageini artiran taktik kullanip daha cok dmage verme amacli. renown 70 oldugunda brutalitydeki %25 damage artiran skill alinabilir. 4- http://www.wardb.com/career.aspx?id=14#7:160:13:8872:0:0:29:8442:8441:8439:8435::::631:8450:8451:630 bu da brutality agirlikli son patch'ten sonra olusturulan build. 1600 crit damage'a kadar ciktigim oldu (savagery ile 1000-1100 goruyordum maksimum 3 numarali build'de, 1 ve 2 de maksimum 700-800 civari). butun diger buildlerdeki gibi ap drain ve intiative dusurme burda da var ama, debufflar yok. usttekindeki gibi concussive jolt yok ve bu hakkaten defansif anlamda cok aradigim bir sey, ornegin bir wh healerin yanında bittiginde ilk is wh'i dusurmek ve healer'a toparlanmasi icin zaman kazandirmak olmali. bunlar denediklerim, bir de deneyeceklerim var. misal : http://www.wardb.com/career.aspx?id=14#5:32:9:680:5:32:29:523:8441:8442:8435::::631:8450:8451:630 hibrit build, herseyden biraz, surekli kullanilan mutasyon brutality. sadece initiative debuff var. brute force'un yerine corrupted edge, ilk taktik olarak flanking, feed on fear veya deeply impaled konulabilir (daha önce savageryden exhaustive strikes konuluyordu) bir de http://www.wardb.com/career.aspx?id=14#0:0:12:680:9:544:29:523:8441:8442:8435::::631:8450:8451:630 savagery 0'landi, thunderous blow, rr70'te brutality 13 skill'i de alinacak. sadece damage'e giden bir build. not : rr'im 56 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 of of daha çok zaman var öyleyse. işkence çekip babalar gibi kasıcaz daha o zaman.build örnekleri için çok saolun ayrıca bi fikir verdi en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trathias Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 marauder kasan kaldi mi yaw seni korumaya almak lazim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolutely Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Selam arkadaşlar. Marauder oynamaya karar verdim ve 1 2 gün önce bir tane açtım Norn da. Henüz rank34 ve grind için monstrosity talentindeyim.Şimdilik gördüğüm kadarıyla monstroda güzel AOE yapıor ve aoe den vakit bulupta vurmak akla gelirse sağlam debuff da bırakıor target a.Eh azda vurmuyor gibi.Sizin düşünceleriniz nelerdir merak ediyorum.Cünki fazlaca nerf yedi die söylentiler duydum.Yakında buff gelirmi,yada suanki hali iyimi bi sormak istedim. (Karak-Norn :: Scaremonger Grimbutcher) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 aoe pek efektif değil melee karakterlerde, anca warband filan olucak. savagery dene istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolutely Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Açıkcası hiçbir fikrim yok henüz marauder hakkında.Savagery i inceledim biraz.Güzel gibi ancak brutality e bakamadım bile anca champ larda xpfarm yaptım 2. günü daha karakterin zaten.Farma aoe istiorlar die monstrosity yatmıştı kafamada bi build lazım 40da rvr-pvp için elbet.Sana oyundada sorucaktım mara nasıldır die de online yakalayamadım arada bir who ya yazıordm blackguard die hiç rastlayamadım henüz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 choppayı warlord yapma çabalarındayım ya, yüzüne bakmıyorum black guardın ehuhe. lotdde exp farmlıyorsan aoe devam et 40 a kadar, ama daha sonra single targeta geçmek zorundasın kanımca. hani burada oynayanlar var, onlar daha iyi bilir muhtemelen ama, 1600+ armour debuff çok şey değiştiriyor bence. black guardla oynarken çevremde marauder olunca, dmg farkı gayet büyük oluyor. ayrıca inc heal debuff taktiği de olması lazım savagery pathinde, o da baya kullanışlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolutely Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 İşte bakalım sava-monstro yapcak gibiyim bi path olustu kafamda.%50 healing reduce + targetın aldıgı healında %50 sini direk kendine alma taktiği var gayet hosuma gitti fena duruyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 monstro moblara çok vuruyor.Aoe farm yaparken lotda crit vurdukca ap regen taktiği almayı unutma. http://www.wardb.com/spell.aspx?id=8428 Onun dışında r40 olduktan sonra sc,orvr de monst. dmg olarak sinek ısırığından farksız olduğunu göreceksin.Monst.'de güzel tacticler var onunda dışında mounth of t. taktiği ve %25 şansla morale silen taktikler var. Wb ortamında kısmen iş yapar. Ama genelde sava takılcaksın zaten etrafına baktığında maraların %90ı sava+mons (c.j'a kadar monst). Wounds debuff, toughness debuf armor debuf heal debuff. Bunlar dmg tabanlı olmasada weapon skilli 650-700 str Yi 970 civarına çekerek debuffların dmg olarak açığını armor penet. le ortadan kaldırabilirsin.Lotd'da silver ankhla alınan backi al mele power'da en az 300 olsun bi şekilde. Bunun dışında wounds debuffı her zaman en başta spamla.Combatın orta yerinde kullanırsan verdiği dmg dışında etkinliği kalmaz. Bol wp li ortamlarda 5 sn'de bir heal debuff spamla amaç heal debuff değil burda kendi survival potansiyelini artırmak için önemli. 700 weapon skill kastığın zaman chara %50 civarı armor pentrat. oluyor birde taktikle %50 geliyor. Bunlardan daha önemlisi ise parry şansın artıyor. O parryler sana crit olarak geri dönecek.Şu şekilde; http://www.wardb.com/spell.aspx?id=8414 bunlarda taktikler; http://www.wardb.com/spell.aspx?id=8435 http://www.wardb.com/spell.aspx?id=8438 http://www.wardb.com/spell.aspx?id=521 http://www.wardb.com/spell.aspx?id=8440 Birde yol yakınken geri dön(:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trathias Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 interperez said: Wounds debuff, toughness debuf armor debuf heal debuff. Bunlar dmg tabanlı olmasada weapon skilli 650-700 str Yi 970 civarına çekerek debuffların dmg olarak açığını armor penet. le ortadan kaldırabilirsin.Lotd'da silver ankhla alınan backi al mele power'da en az 300 olsun bi şekilde. ... ... ... Birde yol yakınken geri dön(:P) nasıl ya bu kadar hayvan gibi özellik yazıp üstüne yol yakınken dön denir mi ? hiç anlayamayacağım bu marauder oynayanları hiiiç... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 monstrosity + brutality = profit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 hayvan gibi özellik değil.Hem order hem destro da daha sağlam ability classlar var. Ve bu classlar aoe çalışıyor. Hele bazıları tek tuş spam. Zaten destro dağınık %60 pug gezer.Karşında genelde order premade var. kotbs+bw+bw+wp+wp+slayer yada slayer+slayer+bw formatında filan.bunlar premade grup zaten birlikte hareket edebilen bi topluluk. Bu saydığım abilityleri kullanman afedersin ama hiç bi şeye yaramıyor.Bi kere maraudersin çoğu zaman senin grubun hatta %100 pug.Premade e kimse almak istemez sorcerer,chopper (aoe) dururken neyse. Herkez gider tanka bw ye dps yapar moron gruplarda. Sen neyi değiştireceksin şimdi.Gruptan bi tane wp yi çektin debuffları salladın kb de attın. o wp ye senden baska focuslanan adam olmıcak zaten.wp ye focuslandıgın an o premade grup slayer ve bw grubu üzerinden gecicek.Pug premade grubu görünce geri çekiliyo arkası dönüp kaçıyo. Marauder oynuyorsan pug a alısıcaksın.Chopper sorc. premade elemanları.Ayrıyeten ne demistik genelde destro da premade orderındakinin yarısıdır.Destro da herkes kendi kafasına göre takılmakta.pug da rastgele bi tank sana guard atmaz etc. Norn için söylüyorum bi marauder oynayanlara bak.1 gün sc -rvr ortamında takıl.Gearından artık ismine bakmadan bütün marauderleri tanırsın.çünkü bi elin parmaklarını geçmez. Guildlerin mara aradığını görmezsin. Sen ortalama bi sc de kıcını yırtarsın db yaparsın dmg yaparsın kendine göre iyidir.chopper slayer senden daha az sinir stres daha az eforla seni 3 e katlarlar tek tuş spamla. Destro da dps oynıyanların çoğu artık chosen.Marauder tchar'zanek'in ebesinin nikahıdır. Yeni patchde birde iste sorca bw ye nerf gelcek filan ayakları 2 senedir devam eder.Yine nerf gelicek ama onların bomberlıkları baska mekanik üzerinden devam edicek.Oysa senin 1.5 yıl önce yaptıgın kıcı kırık aoe dmg omg şablonlarıyla forumlarda ağlak tayfa yüzünden nerflenir. Ki öyle böyle nerf değil şimdi rr40 olup mons. spece döndüğünde medium armora max 150 vurursun. Karsında order genelde premade olur norn için. Normal kendi halinde bi order guildi bile kotbs+bw+bw slayer healer kadrosu ile oluşur.Ve hiç bi nanede yiyemessin. Wb ortamında zaten hiçsin.orda işer aoe üzerinden yürümekte.Single targetla yalansın. ki o rage girmeden zilyon tane bomber bw var. Birde 3 bw single target tank 2 healerdan oluşan premadeleri var orderın son zamanlarda.bunlar enemy addon kullanıo zaten.aynı anda focuslanıolar sana.Nereye yaklaşıosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Marauder çook dengesiz bir classtı, o yüzden nerflendi. Kıçı kırık falan değildi yani, abartmayalım :) 1.3.6'da bir satırlık değişiklik olması moral bozucu. Ben olsam AP drain mekaniklerini rigtheous fury üzerinde de çalışır hale getiririm. Yüzü gülmeyen Marauder kalmaz. Masteryler gayet şahane, kotardıkları classlar arasında. Biraz ayar, biraz sevgi, sahalara döner. Grup bulamama, guard bulamama, wb'de etkisiz eleman olma / yer bulamama... Bomber dünyasında çoğu class için aynı şey söylenebilir. Gelecek yama bir başlangıç ama sorunlardan birinin insanları piyon gibi kullanan, adam değil class recruit eden guild liderleri olduğunu unutmamak lazım. En kral guildin bile her gruba çift BW, çift WP gibi bir lüksü olmayabilir. Order için konuşayım, herkes BW/WP alt yarattığından, yapıyorsa anca RG yapıyordur. Crimson mesela, o setup haftanın bir günü belki çıkar. Zaten bana Crimson'ın warband bile haftanın bir günü çıkıyor gibi geliyordu bir aralar ahah. Enemy ve türevi addonlar singletarget, spesifik olarak melee train için bin beter. Yanılmıyorsam addonu yazan adamlardan biri Norn'dan, Eowoyn (dok). Bir sonraki yamada addonlardan assist desteği kalkacağı için etkisiz hale gelecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Valla yeni patch'de hiç bir şey beklemiyorum.Elimizdekileri almasınlar onada razıyım.Ama bomb olayının biraz etkisini azaltabilirlerse hem daha uzun süreli combatlar hemde her playerın kafasındaki ütopik fikirleri combat esnasında uygulama şansı artar. Belki bi nebze olsun bu şekilde sıradanlaşmanın önüne geçilebilir gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trathias Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 pts e gir dene bak classın nasıl op oluyo defensive sove setle ayıp ya 5.5k armor yaptım maraudere bildiin ölümsüz oluyosun arkadaş absorblar self healler üstüne de o acaip skiller var:aoe knockdown, ap drain, tou debuff, wou debuff, armor debuff, sonra cak dotları kacarsa cek yanına daha ne olsun abi daha ne istersin ki yani tmm anladık 2 senedir aoemiz nerflendi diye yastasınız nedir bu tek tuş spam hevesi anlamadım. bw/sorc veya slayer/choppa ile niye kıyaslıyosun ki kendini bak mirrorun wl var ağlıyo adamlar hic işe yaramıyo onu görmezden gelip ben niye aoe yapamıyorum dersen yanlış class kasmışsın derim. çok fazla db ve ya dps yapmana gerek yok ki debufflarla adamı cücük yapıyosun zaten gerisi choppanın işi tek vuruşta indiriyo. classınızı sevin onunla barışık yaşayın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fuzulee Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 sove seti kaç renownda giyiyorduk 10 falandi galiba. :D Ben burada witch elf icin conq set alamiyorum (crestleri donusturunce 5er 5er degil 1er 1er artmaya baslamis. iyice grind olayina donmus bu war). adam sovelerden bahsediyor :) marauder monstro spec yalan, monstro'nun taktikler de oldukca basarisiz. %50 disorient hiç bir işe yaramıyor, o kadar adamin arasindan healera ulasacaksin da ona bogureceksin sonra 300-500 vura vura adami indireceksin, digerleri sana 1k-1.5k vururken. Sadece kacarken monstroya gecip kendini heal etmeye yarar bir de savasa baslamadan toughness + str'yi artirmaya. dogru spec savagery, kullanımı kolay, damage'i evet biraz az ama ap drain cok basarili bir olay gerekli debufflari uyguladiginda miktar olarak az ama cok debuff oldugundan dps olarak cok hasar verebiliyorsun, tek yapman gereken o debufflari verene kadar ölmemek. karsindaki adam ise ap kalmadigindan oyle bakiyor sadece. ben pek beceremedim sahsen ama damage icin ise alternatif spec brutality, orada hakkaten 1.7k damage gordum bir ara. ancak oynamasi daha zor bence ve fazla bir utilitysi yok, dps icin zaten we ve choppalar fazlasiyla var sana fazla bir gerek yok. benim dusuncem tabi bu. sonucta daha once de onermistim, savagery + monstro kombosu iyi is goruyor genel olarak. monstrodan knockdown ve wskill/initiative azaltan skill alinacak, taktiklere dokunulmayacak, savageryden scything talons (wskil + initiative +160), ap drain taktiği ile armor debuff + ap regeneration'u %50 kısan skiller alınır. Sahane bir maraudera sahip olunur. (rr 70'te wounds azaltanı da ekleyebilirsin buna, ben bunu kullanmıyorum zaten cok skill var cok da efektif kullanamiyorum zaten herhalde). taktikler genel olarak : scything talons + ap drain + brute force (değiştirilebilir, ornegin her critte ap veren taktik fena degil) ve crit'i +20% artiran taktik. Gerci crit'i artiran taktik daha önceki patch'de her bir crit -40 ap gotururken cok ise yarıyordu, burada zamana yaydiklarindan 3 saniye icerisinde bir crit daha vurabiliyorsan pek gerek yok gibi geliyor ama denemek lazım. savagery'deki %50 heal debuff + kendini healleme kulaga guzel gozukuyor, arada heal de atiyorsun kendine sevindirik oluyorsun falan ama teorik olarak bir war priest ile 1e1 duello yapmiyorsan hic bir isine yaramiyor, ona taktik slotu harcayacagina cok daha faydali taktikler var, yukarida yazdim kendi taktik setimi. bir diger guzel gozuken taktik de %50 armor debuff, evet aslinda guzel taktik ama savagery spec icin hic bir faydasi yok. zaten armor debuff skili ve yüksek weaponskill ile o taktiği kendi kendine baltaliyorsun. brutality spec icin ayni seyi soyleyemiyorum, onda bayagi basarili özellikle wlion / slayer / warpriest'e karsi. tanklara zaten bir sey diyemiyorum, cogunlukla senden fazla vuruyorlar veya zaten blocktan dolayi sen herhangi bir sekilde adamlara dokunamıyorsun bile. sonuc olarak iyi oynandiginda ve kendini bildiginde marauderin kotu bir sinif olduguna inanmiyorum. ha etkisiz olabilir oRvR'de ama choppa ve slayer disinda zaten etkili bir melee sinifi yok. Zaten range dps'in oturdugu yerden yaptigi skilleri, envai çesit badire atlatip hedefine ulasan melee dps skillerinden daha etkili ve öldürücü yapan zihniyetin oyununda böyle seyler kacinilmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragazzo Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Oyundaki her char basarılı sadece oynamasını bilmek ve biraz gear lazım. Bak harir noobu bile ogrendi ib ile oynamayı video falan yapıyor artık kerata :P Yeni patch sove degisikligi hic hos olmamıs bence. dok ve wp dısındaki charlara cok bir faydası olmaz gibi. Zaten bu charlar yeterince zor oluyordu. Mdpsler tank gibi oynamaya calısıcak biraz daha gec olucekler hepsi o :) Off sove setli WE ve wh lar fena vuruyor dikkat etmek lazım more detaunt =) WL armor debuffı test ettım. 2.2 k aa crit vuruyorum. RR 80 olmayan light armor ve defansif takılmayan classlar haklı olarak foruma aglamaya baslar mythicte 2 aya nerfler armor debuffı =) klasik... Mara cok basarılı gerek agactaki taktikler gerek debufflar olsun. self heal ve ap drain de cabası. WL ile karsılastırmak bile gereksiz taktik konusunda. Masteryde aslan ve charın kendisi icin less hate olan bi classtan bahsediyoruz lol 3 u dısında gerisi gulup gecilicek taktikleri var. ptsde wp vs mara duelinde maranın wp den cok self heal yaptıgını gorunce cok duygulandım acıkcası =) bakalım bu sekilde gercek servera tasırlarmı patchi gorucez... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 trath. abi o saydıkların çok sağlam abilityler fakat işte oyun 1vs1 oyunu değil:)Sc, orvr ortamında healer rage ine giremiyosun burda order guildleri gercekten başarılı.Ömer üründül tabiriyle bloklar arası gerçekten çok sağlam:D Önde kotbs(adam staga gelio çok bariz arkada bomber teami var buna rağmen adamın önüne dmg yapmak için giden destro var düşün). Aralarında gerisinde bw tayfası.Onun arkasında wp ve aralarına sermistirilmis am,rp,ranged classlar. Ptsde hiç denemedim açıkcası mara ama zaten sove setim için az kaldı rr.Bu arada hiç aoe k.b uğraşmayın. Şu build gercekten tamin edici. http://www.wardb.com/career.aspxid=14#11:2600:9:512:0:0:25::8435:8438:8432 R 40 için tabi bu. Boş kalan slota brute force gelicek. Duruma göre feeding of fear la deadly clutch değiştirin. Bu arada ragazzo self heal olayı şu andada çok başarlıl zaten. Sc lerde 50k+ self heali çok gördüm bu nasıl oldu diye sorarsan.Wp lerin arasında sürekli debuff spamladıgın bi ortamda arkadasların sayısı genelde 3+ wp oldugu vakit kimse umursayıpta uğraşmayınca senle 3-4 wp arasında debuff spamlayıp dmg yaptım zannedip self heal filan yapıyosun bi işe yaramasada.Ama 2vs 1 de diğer class wp yse.Bilerek wp yi öldürmüyorum bi süre için hp potum o benim.(:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlindArcher Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Bu test serverı bendemi kapalı görünüyor? 3 gündür ara ara deniyorum, serverlar kapalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Serverların ismii beyaz evet ama isme göre sırala sonra select'e tıkla giriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlindArcher Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 bende olay şöyle. http://img94.imageshack.us/img94/9046/screenshot000wp.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Tamam abi bende de aynı.Name'e tıklayıp isme göre sıraladım, sonra select dedim girdi.İsimler gri gözüküyor her zaman zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlindArcher Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Tıklanmıyor malesef bende. Dosyaları kontrol ettiriyorum, bitince yeniden deneyecem. Şimdi girebildim. Dosya kontorlünden sonra birşey değiştimi, yoksa öncedenmi beceremedim bir fikrim yok. Eğer 1 inci tık seçip, 2 inci tık seçimi iptal ediyorsa ilkinde çift tıklamış olabilirim. teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar