Suark Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Güneş vardı demin - sarıyerde tepelerdeyım - bildiin fırtınanı geldıgını gordum yahu twister geldı aklıma sıgınak aradım bı an aklımda dedim hasktr mahfolduk üh ya nası esıo sımdı nası yagıyo ki ben izmir liyim bole bıseye sahıt olmadım sayın patiler BÖEH her taraf bulutumsu oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 az sonra indirecek yağmur. Bostancı tarafı da günlük güneşlikti bir anda kapadı hava. Zaten meteoroloji bugn için bol yağışlı ve rüzgarlı demişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 uçan inekleri gördün mü ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 ne uçan ineği? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 twister'da var dı ya :P edik:yeister nedir allam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 ordada "ne uçan ineği" diodu bı sankı =) ne guzel fılmdı yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 ulen konuyu tek ciddiye alıp da adamakıllı mesaj atan ben çıktım iyi mi:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Waqas Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 bende koctayim sariyer de tam yemek yemeye gidicektim disari adim attim firtina yagmur geldi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Waqas Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 haha gunes fake verdi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 izmirde de başladı böyle kesik kesik, şu an yağıyor ama fırtına yok. saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 ee durdu bu ne annadım ben bu ısten yahu hani donen hortumlar uçan inekler özel fırtına okuma aletimiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Waqas Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 kiremit ucmasi kabul mu la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 ben ucarım şimdi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Waqas Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 ya bu havaya kafam girsin tam kahvalti yapmak icin ogrenci merkezine gidicem yagmur bastiriyor lan ac mi kalalim lan dur lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 geçer ya burda da gökyüzü yarılacakmış gibiydi. Sessiz sessiz yapıyor şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 waqas S e git hala yapıolarsa omlet yaptır =). durdu ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 sıgınak bul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Waqas Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 abi su anda yok S te in cin top oynuyor. Neyse islanarak gittim geldim o b.ktan tostumuzdan yedim ve geldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 cep telefonuyla video ya almadıysan, worms oynarken kendi adamının hp sını goturdugun zaman tenyanın söylediği şeysin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 loser mı diodu ? :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Waqas said: abi su anda yok S te in cin top oynuyor. Neyse islanarak gittim geldim o b.ktan tostumuzdan yedim ve geldim kolayı var kal ort por ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 kendıne musluman bari gate ac bızde kacalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Waqas Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 marklamayi unuttum reg de yok migros kapali bugun bapz sori. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 şöyle bişey miydi suark http://img523.imageshack.us/img523/8058/image766ic5.jpg (3 aralık 2007'de çekmişim sanırım bu fotoyu, son günlerle alakası yok :p ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 tarif edim. Güneşli hava, piyasada bişi yok pek - dikkat etmemiştim açıkçası - sora hani atlar koşar ya, hah işte bulutlar o şekilde saldırdı bi 10-15 sanıye ıcerısınde heryer buluttu toprak toz baya bı havalandı kapılar carptı asortık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar