oper Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 sanırım durmuyo ya. çünkü ini dosyasının içinde yok key. yaptıgım isonun içinde text dosyası var ordan alıyo sanırım kurulum sırasında keyi. upload ederim şimdi. edit: hmm varmış cd key. http://rapidshare.com/files/151760388/New_Folder.rar.html _u olan ini dosyasında cd keyi sildim. "" arasına arada - işareti olmadan direk yaz keyini. diğer kullanıcı adı falan da değiştir keyfine göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 memedov, hangi programla hazirladin? Driver hede hodo ekleyebilmis ama updateleri ekleyememistim. Rapidshare dosyasini da msn mailime atman mumkun olursa sevinirim boyutu buyuk deilse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 nlite kullandım hazırlarken. sp2 li xp pro vardı elimde. sp3 ü indirdim. sonra sp3 ü entegre ettim. driver eklemedim. xp de bulunan driverleri kaldırdım gereksiz olanları. yaptığım şu an internette dolanan xp performance edition september'ın multilanguage olanlısı. 260mb a indi kurulum cd si. update package ekleyebiliyosun eger varsa. packageleri da internetten bulman lazım. atarım adresine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Sağol :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 bahsedilen olay slipstream diye geçiyor. eğer format atarken F6 spamlemek ve diskete driver atmak istemiyosanız işinize yarar. tek tek güncellemeleri çekip eklemek kasar ama en azından sp2 cd'ye sp3 eklenebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 tesekkur ederim, iste o updateleri nasil paket paket indirecegimi bulamadim, deli oluyorum microsoftun sitesine de. Bilgisayarda yaptigim updateleri almam mumkun mudur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 naha bu adresten sp3ü indirebilirsin, dil seçeneğini windozuna uygun olarak değiştirmeyi unutma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 işte bence elinde sp2 cd'si varsa sp3 ekle. diğer update'leri de kendisi çeksin. slipstream diye aratırsan da guide çıkar. gayet basit bi yöntem. ben sata driver eklemiştim şukela olmuştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar