Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 CUNKU KAFAM TASSAK GIBIYKEN BILE GIRIYORUM LAN BURAYA NE GUZEL BIR SEY COK DUYHGUSAL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 ahahah hangi partiden döndün? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 oba yeni sezonun ilk banını görebilecek miyiz acaba sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 AY LAV YU BEYBE. *dırıdırıdıdıdındın* AY LAV YU BEYBE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 bencede güzel yer :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 paticik? ohh yeah.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 bence sevmiyorsun :P You've lost that lovin' feelin', Whoa, that lovin' feelin', You've lost that lovin' feelin', Now it's gone...gone...gone...wooooooh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Penthesilea said: CUNKU KAFAM TASSAK GIBIYKEN BILE GIRIYORUM LAN BURAYA NE GUZEL BIR SEY COK DUYHGUSAL vaay taşakafa. madafaka gibi bişey. o ye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Waqas Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 asinanyavuz said: ahahah hangi partiden döndün? sausagefest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 cunku ne istersem yazabiliyorum!:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 ya dün rakıyı fazla kaçırmışım akşam kustum sabah bi bardak sıcak birşeyler içeyim dedim onuda kustum midemdeki herşeyi kustum ve çok kötü şu an midem ne içsem ne yesem ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Waqas Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 kuru ekmek ye bastirsin biraz ondan sonra yemek yersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Oha ağır küfür var ban nerde lan, 10 yıllık olsa kaç yazar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 ya daha bunlar ne ki. benim 4 tane şikayetim vardı bu tarz kelimelerle ilgili. ama kimse banlanmadı. buna da bişe olmaz dert etmeyin. devam edin eğlenceye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Ben şaka yaptım ya ne banı, sonra bana patlamasın. Adam eğlenmiş belli ki, kıskanıyorum öyle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 iyi o zaman ben de bu akşam içip içip geleyim foruma hepinize söveyim. olur mu? olmaz bence. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 ne güzel yaa : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Waqas Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 sevelim sevilelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 küfürün yasak olması kurallar içinde var olsa da, patinin yazılı olmayan kurallarıda vardır. tutup bırbırınıze en ufak bişey derseniz ceza alırsınızda garbıçta, kımseye hıtap etmeden, geyik konulu ve penth in açtığı bi topic. banlanmasını gerektirecek bi sebeb yok. ayrıca TASSAK = tornavidayı alnıma sokup sokup ağrıtıyorlarmışcasına kötü orada geçen kafam tassak gibi : ''kafam adeta tornavidayla alnıma sokup sokup ağrı yaratıyorlarcasına kötü ve ağrıyor'' denmek istemiş. başka sorum yok hakim bey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 sövmek de ne garip bi kelime... "söveyim!" ilginc bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Waqas Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 oha voys har bi avukatsin lan sen hukuk oku =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 voys uza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 vurun vurun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 elvis loves to u Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 zaugna çok ilginç fotoğraf karelerin var elımde haberın olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar