alpg Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Selam arkadaşlar. Oyun bildiğiniz gibi kimi zaman çöküp masa üstüne atıyo bi daha girerken 2-3 dakka logoları izlemek zorunda kalıyoruz. Logolar derken trailer geliyor bunu direk geçebiliyoruz ama yine de ben her açılışta trailer çıkmasını sevmiyodum. Yabancı forumları karıştırırken bu yöntemi gördüm. Warhammer klasörünün içine Disabled diye bi klasör açıyoruz Video.myp video_french.myp video_german.myp video_italian.myp video_spanish.myp dosyalarını bu disabled klasörünün içine atıyoruz. Böylece oyuna her girişte trailerla karşılaşmıyoruz. Pyro Rock Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Saolasın. Bende nasıl yapılır diye konu açacaktım. irenikus Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 teşekkürler Shaklaban Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 saol tabi ama o kismi enterla hemen cik halletdigimiz icin asil problem logolar yokmu ona cozum yeniden yapsan bi cd :P irenikus Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 evet logolar sinir bozucu Shaklaban Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 bari 1 ekrana hepsini koysalar :D din zzz din zzz din zzz :P Baggio Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Trailer falan çıkmıyo bende, logo çıkıyo sadece? Trailer falan mı var oyunda? Beta client'ı update edip kullandım, belki ona koymamışlardır :p alpg Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 valla adamlar oyunla gurur duyuyo ezberledik artık Ea Mythic Goa Ea Mythic Goa 100 kere biz yaptık diyolar. Belki herkes maili bassa anladık siz yaptınız yeter diye bi ümit kaldırırlar. Anladıgım kadarıyla adamlar bizi baya inandırmaya çalışıyolar kopya mı çektiler naaptırlar. "-Oyunu valla biz yaptık" Mythic "-Valla onlar yaptı EA kfg Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 evet beta client'ı update edince cinematic veya mythic logoları falan cıkmıyor, bi tek warhammer online yazıp altta ufak logolar olan ekran cıkıyor, sonra oyuna giriyor direk... jonywayt Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 bendede oyle :D video varsa izliyelim :P dosyalar bıle yok :D Seru Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 bi de su son yama ile EULA antlasmasi falan imzalamayacaksiniz diyordu, ben hala her giriste scrollu en asa cekip (burasi iskence) sonra kabule basip tamam diyorum. nasil bir eziyettir bu? Mirage Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Girişteki video: http://www.youtube.com/watch?v=LpvFZWl1bH8 Seru said: bi de su son yama ile EULA antlasmasi falan imzalamayacaksiniz diyordu, ben hala her giriste scrollu en asa cekip (burasi iskence) sonra kabule basip tamam diyorum. nasil bir eziyettir bu? Son patch'ten sonra artık en aşa çekmek gerekmiyor. Kutuya tik koyup doğrudan kabul ediyorum diyebiliyorsun. Seru Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 bu aradaki giristeki video sansurlu. Gametrailersdan cektigim daha uzun ve daha eksin bi trailer. mesela black orc bir tane empire uyesini merdivenlere vuruyor, borozan calindigini duyunca arkasina donuyor yari baygin haldeki insana kinindan cikardigi kilici ile karacigere dogru bir darbe indirip geri donuyor. ya da mesela high elf marauderin gozlere ok atiyor (o helmin kucuk deliklerden sokuyor) ya da keza marauderin bright wizardin sirtindan elini sokarak akcigerlerden cikardigini goruyorsunuz. bir de boss tarzi tip gelince squid herderin sah damara bir ok geliyor. falan filan bence herkes bi izlesin uzun hali cok daha iyi ama herhalda faction arasi bi dengesizlik sozkonusu oldugu icin (order marauder ve squid herderi olduruyor) biraz kesmisler. jonywayt Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 link alabılırmıyız :D indireyim bare :D zaten servera baglanmıyor :S Seru Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 http://www.gametrailers.com/download/38372/t_warhammeroar_v2_cm_h264.wmv HD versiyonu bu 106 MB SD versiyonu da var. eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 en iyisi beta clientle oynamak... sağdece warhammer işareti gelio soonra loading dio :D trailer mireiler yok :D jonywayt Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Seru said: http://www.gametrailers.com/download/38372/t_warhammeroar_v2_cm_h264.wmv HD versiyonu bu 106 MB SD versiyonu da var. tesekkur ederim Paylaş https://forum.paticik.com/topic/3615911-giri%25c3%25beteki-traileri-iptal-etmek/ Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Diğer Arşiv Warhammer Online Girişteki traileri iptal etmek. × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
Rock Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Saolasın. Bende nasıl yapılır diye konu açacaktım.
Shaklaban Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 saol tabi ama o kismi enterla hemen cik halletdigimiz icin asil problem logolar yokmu ona cozum yeniden yapsan bi cd :P
Shaklaban Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 bari 1 ekrana hepsini koysalar :D din zzz din zzz din zzz :P
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Trailer falan çıkmıyo bende, logo çıkıyo sadece? Trailer falan mı var oyunda? Beta client'ı update edip kullandım, belki ona koymamışlardır :p
alpg Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 valla adamlar oyunla gurur duyuyo ezberledik artık Ea Mythic Goa Ea Mythic Goa 100 kere biz yaptık diyolar. Belki herkes maili bassa anladık siz yaptınız yeter diye bi ümit kaldırırlar. Anladıgım kadarıyla adamlar bizi baya inandırmaya çalışıyolar kopya mı çektiler naaptırlar. "-Oyunu valla biz yaptık" Mythic "-Valla onlar yaptı EA
kfg Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 evet beta client'ı update edince cinematic veya mythic logoları falan cıkmıyor, bi tek warhammer online yazıp altta ufak logolar olan ekran cıkıyor, sonra oyuna giriyor direk...
jonywayt Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 bendede oyle :D video varsa izliyelim :P dosyalar bıle yok :D
Seru Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 bi de su son yama ile EULA antlasmasi falan imzalamayacaksiniz diyordu, ben hala her giriste scrollu en asa cekip (burasi iskence) sonra kabule basip tamam diyorum. nasil bir eziyettir bu?
Mirage Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Girişteki video: http://www.youtube.com/watch?v=LpvFZWl1bH8 Seru said: bi de su son yama ile EULA antlasmasi falan imzalamayacaksiniz diyordu, ben hala her giriste scrollu en asa cekip (burasi iskence) sonra kabule basip tamam diyorum. nasil bir eziyettir bu? Son patch'ten sonra artık en aşa çekmek gerekmiyor. Kutuya tik koyup doğrudan kabul ediyorum diyebiliyorsun.
Seru Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 bu aradaki giristeki video sansurlu. Gametrailersdan cektigim daha uzun ve daha eksin bi trailer. mesela black orc bir tane empire uyesini merdivenlere vuruyor, borozan calindigini duyunca arkasina donuyor yari baygin haldeki insana kinindan cikardigi kilici ile karacigere dogru bir darbe indirip geri donuyor. ya da mesela high elf marauderin gozlere ok atiyor (o helmin kucuk deliklerden sokuyor) ya da keza marauderin bright wizardin sirtindan elini sokarak akcigerlerden cikardigini goruyorsunuz. bir de boss tarzi tip gelince squid herderin sah damara bir ok geliyor. falan filan bence herkes bi izlesin uzun hali cok daha iyi ama herhalda faction arasi bi dengesizlik sozkonusu oldugu icin (order marauder ve squid herderi olduruyor) biraz kesmisler.
jonywayt Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 link alabılırmıyız :D indireyim bare :D zaten servera baglanmıyor :S
Seru Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 http://www.gametrailers.com/download/38372/t_warhammeroar_v2_cm_h264.wmv HD versiyonu bu 106 MB SD versiyonu da var.
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 en iyisi beta clientle oynamak... sağdece warhammer işareti gelio soonra loading dio :D trailer mireiler yok :D
jonywayt Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Seru said: http://www.gametrailers.com/download/38372/t_warhammeroar_v2_cm_h264.wmv HD versiyonu bu 106 MB SD versiyonu da var. tesekkur ederim
Öne çıkan mesajlar