Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Girişteki traileri iptal etmek.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Selam arkadaşlar.
Oyun bildiğiniz gibi kimi zaman çöküp masa üstüne atıyo bi daha girerken 2-3 dakka logoları izlemek zorunda kalıyoruz. Logolar derken trailer geliyor bunu direk geçebiliyoruz ama yine de ben her açılışta trailer çıkmasını sevmiyodum.
Yabancı forumları karıştırırken bu yöntemi gördüm.

Warhammer klasörünün içine Disabled diye bi klasör açıyoruz

Video.myp
video_french.myp
video_german.myp
video_italian.myp
video_spanish.myp

dosyalarını bu disabled klasörünün içine atıyoruz.

Böylece oyuna her girişte trailerla karşılaşmıyoruz.

Pyro
Mesaj tarihi:
valla adamlar oyunla gurur duyuyo ezberledik artık Ea Mythic Goa Ea Mythic Goa 100 kere biz yaptık diyolar. Belki herkes maili bassa anladık siz yaptınız yeter diye bi ümit kaldırırlar. Anladıgım kadarıyla adamlar bizi baya inandırmaya çalışıyolar kopya mı çektiler naaptırlar.

"-Oyunu valla biz yaptık" Mythic
"-Valla onlar yaptı EA
Mesaj tarihi:
evet beta client'ı update edince cinematic veya mythic logoları falan cıkmıyor, bi tek warhammer online yazıp altta ufak logolar olan ekran cıkıyor, sonra oyuna giriyor direk...
Mesaj tarihi:
bi de su son yama ile EULA antlasmasi falan imzalamayacaksiniz diyordu, ben hala her giriste scrollu en asa cekip (burasi iskence) sonra kabule basip tamam diyorum. nasil bir eziyettir bu?
Mesaj tarihi:
Girişteki video:

http://www.youtube.com/watch?v=LpvFZWl1bH8

Seru said:
bi de su son yama ile EULA antlasmasi falan imzalamayacaksiniz diyordu, ben hala her giriste scrollu en asa cekip (burasi iskence) sonra kabule basip tamam diyorum. nasil bir eziyettir bu?

Son patch'ten sonra artık en aşa çekmek gerekmiyor. Kutuya tik koyup doğrudan kabul ediyorum diyebiliyorsun.
Mesaj tarihi:
bu aradaki giristeki video sansurlu. Gametrailersdan cektigim daha uzun ve daha eksin bi trailer. mesela black orc bir tane empire uyesini merdivenlere vuruyor, borozan calindigini duyunca arkasina donuyor yari baygin haldeki insana kinindan cikardigi kilici ile karacigere dogru bir darbe indirip geri donuyor. ya da mesela high elf marauderin gozlere ok atiyor (o helmin kucuk deliklerden sokuyor) ya da keza marauderin bright wizardin sirtindan elini sokarak akcigerlerden cikardigini goruyorsunuz. bir de boss tarzi tip gelince squid herderin sah damara bir ok geliyor. falan filan bence herkes bi izlesin uzun hali cok daha iyi ama herhalda faction arasi bi dengesizlik sozkonusu oldugu icin (order marauder ve squid herderi olduruyor) biraz kesmisler.
  • Yeni Oluştur...