Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 bu yarışma türkiyede çekiliyor dimi. oradakilerde insan ve türk? yanılmıyorsam öyle. biri bana bunun şaka olduğunu söylesin. ara sıra karşılaşıyorum ve insanların tepkilerine inanamamaktayım. bence şaka bu. peki teyzemin kutusundan büyük çıkınca niye tüm stüdyo ağlayacak duruma geldi. niye lan? niye abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 herkes senin gibi ruhsuz değil demekki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 daha yeni mi farkettin türkiyenin bu gerçeğini :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 o sondaki gülücükte yanlıs anlama diye yani.ciddiye almayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 teyzeyi bi an recep ivediğin annesi zannettim. aynı tonlama aynı şekil konuşmalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar