behran Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 unK said: ben bedava konuştum 15-20 dk gayet güzel bir ses kalitesiyle aymem bende öle gayet iyiydi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Bende cokme problemi olmadi! Gayet guzel calisiyor kulaklikla evin icinden takiliyorum telefon gibi gayet basarili! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 skype süper ya. 3g gelse direk satın alıcam . Ama pek umudum yok 3g den bize geçirecekler kesin :X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 3g'nin kullanılabilir olmasına az kaldı da herhalde 4g teknolojilerinin geliştirilmeye çalışıldığı dünyada en pahalı 3g servislerinden birini kullanırız ilk çıktığında. ayrıca dedikodu: skype'a karşı önlem olarak skype portlarını falan kapatıyormuş operatörler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 O degil de bu ayfon super bir alet, her yurtdisina ciktigimda bunu anliyorum. Daha once baska pdaler de kullandim, ayfon gibisi gercekten yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Kendercik said: 3g'nin kullanılabilir olmasına az kaldı da herhalde 4g teknolojilerinin geliştirilmeye çalışıldığı dünyada en pahalı 3g servislerinden birini kullanırız ilk çıktığında. ayrıca dedikodu: skype'a karşı önlem olarak skype portlarını falan kapatıyormuş operatörler nasil böyle birşey yaparlar ki ya suçtur bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 suç? nasıl yani? suç dediğimiz şey vicdanla değil, devlet iradesiyle belirleniyor. 95 oktan benzinimizin fiyatı dünyada 97 oktan benzin fiyatlarına fark atarken neyin suçu? (: devlet politikası ve zavallı tüketiciler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Kendercik said: ayrıca dedikodu: skype'a karşı önlem olarak skype portlarını falan kapatıyormuş operatörler açıkçası operatörlerin fazlaca sallayacağını sanmıyroum. çünkü Türkiyede çoğu telefonda skype yok ve bu yüzden pazar kaybetme gibi bir şansları yok. ayrıca wireless olmayan yerlerde yine Edge yada 3G kullanılarak erişilecek ve skype kullanılınca fatura kabaracak. destek bile verebilirler bu yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Amerika'da 3G deyken aranmiyor su an restriction falan diyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Almanya'da da skype görüsmesi yapamiyorsun t-mobile engellemis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 tr dede öle. wifi dışında arama yapamıosun. trcelldeyim izin vermiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 operatörler değil apple izin vermiyor 3g/edge üzerinden VoIP bağlantısına. iphone os 3.0 ile değişebilir diyorlar ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 apple zaten izin vermiyor, o yuzden jb kovaliyor ya millet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Telefonum gitgide sapıtmaya başladı artık, muhtemelen JB'den dolayı. Menüler yavaşladı, Settings ve default SMS'e girmek 5-6 saniye alıyor mesela. Arada programlar açılamıyor veya göçüyor, Turkcell'in IBB Trafik ve Süper Lig programları "internetin yok giremezsin" diyor falan, değişik işler oluyor. Bir haftada ikinci kez pil göstergesi takılı kalıyor, koca gün 100% diyor ne kadar kullanırsam kullanayım, bir reboot ediyorum kırmızı :p JB'ye de ihtiyacım var ama, nasıl minimal bir JB yaparım, bilgisi olan var mı? Backgrounder, SBSettings falan kurmasam, sadece MI patch kurup Cydia'dan arka planda çalışmayacak birkaç program yüklesem; sistemi kirletmeden, yavaşlatmadan ve fazla pil yemeden idare eder mi? Yoksa illa "yapmak ya da yapmamak" mı olay :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 OS 3.0 geldi gelecek. 1-2 ay daha sık dişini derim. OS 3.0 geldikten sonra JB siz kullanırsın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Restore ettim dün, şimdilik JB de yapmadım da, nereye kadar dayanabiliyorum ona bakıcam :p Olmadı dediğin gibi JB'leyip OS3'ü beklerim mecbur, zaten o çıkana kadar öyle sapıtmadan idare eder sanırım. Geri dönüşü olsa OS3 betasına geçicem de, sonra beğenmezsem veya JB'ye ihtiyaç duyarsam elimde patlamasın işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 os 3.0'da flash desteği geliyor mu? veya ileride geliyor mu? veya jb vs ile bir şekilde geliyor mu? iphone almak ve üzerinde geliştirme yapmak çok istiyorum aslında ama asıl ilgim flash üstüne olduğu için beni engelliyor bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 gelmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 bisi sorucam.. planlanan bi proje degilde dun tartismistik biriyle.. simdi soyle bir app olsa iphone da. bedava ve turkce.. lokasyon bazli dating sistemi.. taksimdesin actin iphone u dating yapacaksin, sana uzakligina gore gosteriyo, bulusmak istersen rota ciziyo vs vs.. ikinci feature ve agirlikli feature arkadas iliskili.. butun arkadaslarini ekliyosun, o an nerede hangi semtte gorebiliyosun, veya bulusacaksiniz, ikiniz evden ciktiniz arada kac km oldugu yaziyo, taksimdesiniz bi barda, digeri rota ciziyo arkadasinin bulundugu yere falan.. ben dedim ki word of mouth misali herkese yayilir, herkes kullanir. mesela boyle bisi olsaydi, siz kendiniz yayar miydiniz, arakdaslariniza falan. yoksa yuklerdim bakardim, kimse kullanmiyosa olu APP olarka kalirdi sonrada silerdim heralde mi derdiniz.. edit: teknik kismi, olmuyo deteklemiyo vs dusunmeyin oluyo farzedin hepsi.. (ama net baglantisi gerekiyo) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 bunun gibi bliin var (yannis hatirlio olabilirim adini). ama oyle cok accurate, rota falan cizemiyor. olsa kullanirdim ama =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 rota isin anahtari zaten.. rota olsa var uygulama ingilizce olarak evet.. (rota-uzaklik en onemli feature lar) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 IM olsa bide bulusmak icin super olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Bence baya tutar nedanko, baya merakli toplumuz boyle islere. arkadasimin yazdigi sadece eksi sozlukten entry okumaya yarayan (login falan filan da yok yani) eksi sozluk application'i 100.000 download almis saka gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 nedanko said: bisi sorucam.. planlanan bi proje degilde dun tartismistik biriyle.. simdi soyle bir app olsa iphone da. bedava ve turkce.. lokasyon bazli dating sistemi.. taksimdesin actin iphone u dating yapacaksin, sana uzakligina gore gosteriyo, bulusmak istersen rota ciziyo vs vs.. ikinci feature ve agirlikli feature arkadas iliskili.. butun arkadaslarini ekliyosun, o an nerede hangi semtte gorebiliyosun, veya bulusacaksiniz, ikiniz evden ciktiniz arada kac km oldugu yaziyo, taksimdesiniz bi barda, digeri rota ciziyo arkadasinin bulundugu yere falan.. ben dedim ki word of mouth misali herkese yayilir, herkes kullanir. mesela boyle bisi olsaydi, siz kendiniz yayar miydiniz, arakdaslariniza falan. yoksa yuklerdim bakardim, kimse kullanmiyosa olu APP olarka kalirdi sonrada silerdim heralde mi derdiniz.. edit: teknik kismi, olmuyo deteklemiyo vs dusunmeyin oluyo farzedin hepsi.. (ama net baglantisi gerekiyo) turkcell yaptırdı bunu outsource olarak hatta sabancıdan bir arkadaşım yaptı. dediğin özelliklerin hepsi var mı bilmiyorum ama benzer bir olay tam nerede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 serif bu ist enerede oldugunu gosteriyor, rota cizme arandaki uzaklik vs vs gostermiyor. istanbulda nerede, onu yapan bayagi app var zaten, rota cizende var ama tr de turkce rota altyapisi yok daha.. edit: turkce public hizmet veren ajax /web tabanli sistemden bahsediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar