Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Seslendirme calismasi

Mew Mew Squad

Öne çıkan mesajlar

Bi yolunu bulursam,biraz da egitimini alarak seslendirme isini(Ingilizce/Turkce) profesyonel olarak denemek istiyorum.Indigo Prophecy adli oyundan bir iki replik arakladim,okudum falan,kaydettim.Ama trial mp3 converter %60'ini cevirebildi,ama yine dinlenebiliyo yani.

Iyi/kotu/ veya neresinde hata var/ses tonu/ vs ile ilgili dinleyip yorum yaparsaniz ona gore gelistirmek istiyorum kendimi.

Buraya acmamin nedeni tutup da babama falan dinletmemin garip olacagindan falan/

Snapvine link

Tesekkurler.
Sosyal ağlarda paylaş

az çok bu işlerin kıyısından dönmüş biri olarak şunu söyleyebilirim.
sesin bunu yapmaya yatkın ama daha çok kendi sesini vermeye çalışmalısın.konuşmayı yaparken ses tonun bazen farklı yönlere kayıyor.
ayrıca ağzını biraz daha açık tutmaya çalış keza sesler tam net çıkmıyor.
ama amatör olarak ilgileniyorsun sanırım o yüzden ben gayet iyi gördüm.
biraz şansın yaver giderse birazda inat edersen bu işten ekmek yersin.
Sosyal ağlarda paylaş

SoulCube said:
az çok bu işlerin kıyısından dönmüş biri olarak şunu söyleyebilirim.
sesin bunu yapmaya yatkın ama daha çok kendi sesini vermeye çalışmalısın.konuşmayı yaparken ses tonun bazen farklı yönlere kayıyor.
ayrıca ağzını biraz daha açık tutmaya çalış keza sesler tam net çıkmıyor.
ama amatör olarak ilgileniyorsun sanırım o yüzden ben gayet iyi gördüm.
biraz şansın yaver giderse birazda inat edersen bu işten ekmek yersin.

Ya mikrofon webcamin ustunde bi de allahlik zaten,cok dandik,o yuzden boguk cikiyo olabilir ses.Ton gidip geliyo zaten,onu duzeltmeye calisiyorum.Amatorum evet,hic egitim falan almadim,yanlizca burda tiyatronun kursunu falan kazanmistim lise 2'deyken falan,onun disinda oylesine kayit yapiyorum zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...