Pýtýk Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Runuo'da inscription macroya bırakılmıyo mu? şuan 56 ins. lightningle kasıyorum nasıl devam etmeliyim kasmaya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pýtýk Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 yapma % lerine bak, yapma ihtimali en düşük olanı yap devamlı. onun arttıkça yenı açılanlara bak. hep en dusuk % li olanı yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pýtýk Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 peki bi macrosu yok mu bunun? serverda .makelast komutu falan çalışmıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 ben ghostmouse uoloop kafasında bı adamım hala. razor dur easyuo dur kullanmadım kullanmam o yuzden yardımım dokunmaz o konuda sanmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 razorla oloop neyeyetmiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 ben ugrasıp kasıyodum çok zevkli oluyo meslek tarzı seyleri kasmak zaten parasını cıkartıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 hangi shard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 macroman diye bi program var x y axisleri yazıp alta alınca bile calısan bi program istersen bunu dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pýtýk Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 makroman olayıyla olcak sanırım saolasın herkese teşkür ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Voys said: yapma % lerine bak, yapma ihtimali en düşük olanı yap devamlı. onun arttıkça yenı açılanlara bak. hep en dusuk % li olanı yap en düşük yüzdeyi yapmasın abi 99.9 success chance bile olsa skill gelir zaten. runuo bu para gider baya o yüzden ne kadar scroll düşürsen o kadar para kazanırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 abi runuo da crafter kendini döndürmezki. yan skill dir crafter. tamerdan ya da ana karakterden para aktarırsın. sınırsız hammadden olur. en hızlı şekilde kasarsın. ki macro zaten hibedir. sen yatarken o yapar yapar yere düşer ya da inventory full der heba olur. hareket edemezsın ağır oldugun ıcın öldürürsün kendini gider reslenirsin vs. en hızlı gainide en dusuk ıhtımallilerden alırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 ne bileyim işte fazla mal göz çıkarmaz diye diyorum inscriptionla yine az da olsa çıkıo yemek parası. mesela ben wou'da oynarken 4 tane gm scribe koyardım eve bütün gün energy bolt yazarlardı kasaya atarlardı onları satması ölümdü ama 500k fln çıkartırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Jackpottan para kazanmak iyidir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar