Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Runuo İnscription Macro

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yapma % lerine bak, yapma ihtimali en düşük olanı yap devamlı. onun arttıkça yenı açılanlara bak. hep en dusuk % li olanı yap
Mesaj tarihi:
ben ghostmouse uoloop kafasında bı adamım hala. razor dur easyuo dur kullanmadım kullanmam o yuzden yardımım dokunmaz o konuda sanmıyorum
Mesaj tarihi:
Voys said:
yapma % lerine bak, yapma ihtimali en düşük olanı yap devamlı. onun arttıkça yenı açılanlara bak. hep en dusuk % li olanı yap

en düşük yüzdeyi yapmasın abi 99.9 success chance bile olsa skill gelir zaten. runuo bu para gider baya o yüzden ne kadar scroll düşürsen o kadar para kazanırsın.
Mesaj tarihi:
abi runuo da crafter kendini döndürmezki. yan skill dir crafter. tamerdan ya da ana karakterden para aktarırsın. sınırsız hammadden olur. en hızlı şekilde kasarsın. ki macro zaten hibedir. sen yatarken o yapar yapar yere düşer ya da inventory full der heba olur. hareket edemezsın ağır oldugun ıcın öldürürsün kendini gider reslenirsin vs. en hızlı gainide en dusuk ıhtımallilerden alırsın.
Mesaj tarihi:
ne bileyim işte fazla mal göz çıkarmaz diye diyorum inscriptionla yine az da olsa çıkıo yemek parası.
mesela ben wou'da oynarken 4 tane gm scribe koyardım eve bütün gün energy bolt yazarlardı kasaya atarlardı onları satması ölümdü ama 500k fln çıkartırdım.
  • Yeni Oluştur...