Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hani diyelim bir Paticik İstanbul Buluşması daha olsa, nasıl yapılır?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
pikniğe daha var.. havalar buz gibi baksana...[signature][hline]Computer games don't affect kids; I mean if PAC-MAN affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetitive electronic music.
Mesaj tarihi:
1-2 mayısta geleceğim demiş o vakte kadar havalar düzelir herhalde.[signature][hline]When arguing with a stupid person, make sure he's not doing the same.
Mesaj tarihi:
her ortamda benim besinim muhabbet olur, günde üç yemek yiyorum ama sizi 3 yılda bir görücem kısmet olursa o da.. :) çok sapa bir yer olmasın yeter.

hem bu arada, dağılın siz hepiniz, ema ablamızı getirmek gerekiyorsa arcane'i bile görmeyiveririm, nur mu var zaten adamın yüzünde.. :-p

şaka bir yana kalabalık fobisi hedesi nedeniyle özellikle başka bir toplantı gerek böyle ssadece kamuoyundan uzakta duranların katılacağı, benden zarar gelmeyeceği tasdiklensin de 2-3 düzine kişi tarafından.. :)

ekleme: sürü sürü insan gelmeyecekse piknikten yana kullanmıyorum oyumu çünkü ulaşımı bayağı zor benim için, ataköy'deyim..[signature][hline]Paticik.com Freelancer Klavye Delikanlısı; Overworking and underpaid..

[Bu mesaj Sam tarafından 21 Nisan 2004 15:46 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Emaleth, 21 Nisan 2004 12:42 tarihinde demiş ki:
kalabalık fobim var diyelim :)

BahHele Bahaneye.. ;)

Eskidende kalabalıktı patifullforce...Ama tabii,ema abla çokçokaccıkbirazcıkufacık bizden büyük(yaşlı?) kalıdığı için gelmiyoo öööle...

Peh peh...

Bu yaz toparlancak olursa,Kaskla&Aşkımla gelmeyi denemeyen Muminin bir antrenmanda lastiği 2 kere patlasın :P[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow
Always remember;death is only a Begining

XTR PEDAL:2 WHEELS,2 PEDALS
Mesaj tarihi:
said:
Trojanmistress, 21 Nisan 2004 12:41 tarihinde demiş ki:
yaaaa niye ankarada yapılmıo bööle şeyler??? :( :(

Ankaralı'lar da ciddi bir tembellik var galiba. Paintball buluşmaları dışında öyle ciddi bir Ankara buluşması hatırlamıyorum. Hatta Ankara'ya geldiğim de özellikle mesaj da atıyorum forumlara belki bi küçük buluşma yaratırız diye ama cevap bile gelmiyo :)[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir''
Mesaj tarihi:
ya yapcaz işallah konuşmuşluğumuz var mayıs ayının sonuna güzel bi piknik ayarlıcaz[signature][hline]Here I'll stand on the firing line
Here I'll walk through the field where I died
I will fight and let the voice ring true
I am the ghost.Standing next to you
Mesaj tarihi:
horas'ım işte bonepart bey "bana tel aç hilton'un kongre salonunu kapatalım" dedi, ben öyle yapacağım bu seferlik. daha büyük bir organizasyonu başka bir vakit yaparız olmazsa, o kadar insan gelecek bir de beni birşeye benzetemezlerse hayalkırıklığı yaşamasınlar, yazık..

pikniği eğer çok istemiyorsanız başka vakte erteleyelim..

truvalıhanım ankara'da otursam ankara'ya gelirdim, dolayısıyla ankara'da düzenlensin diye rica ederdim. siz de sürgüne gitmiş bir ankaralı bulun sizin toplanmanıza da o vesile olsun.. :)[signature][hline]Sam of Paticik - Lvl 9 Maydonoz - Çokbilmiş
Mesaj tarihi:
yaw pıknık ıyı olur be cok ıyı sohpet donuyor acıkhavada sahsen dumanaltı alkol kokulu agır ortam bır kebapcı yanında pıknık cok super kalıyor[signature][hline] Zed, 06 January 2004 02:54 tarihinde demiş ki:
oside gmler yeşile boyanıp "ciem bonepart the hulk" adını alıp bankanın önünde "beni döven yok mu?" diye bağırıp sonra da rp only demiyolar

Mesaj tarihi:
Siz yapın gelmeyen davul olsun :) Paintball buluşması için hiç üşenmedim kalktım geldim İstanbul'dan. Yeterki organizasyon olsun. İnsanlar buluşsun kaynaşsın, mutluluk olsun.[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir''
Mesaj tarihi:
en iyi organizasyon yapan kimse buyursun yapsın, ben salı günü geliyorum, gelecek haftasonu (1-2 mayıs) için de her türlü randevumu iptal ettim, (ba ba ba ba) o vakte düşünün ne olacaksa.. :)[signature][hline]Sam of Paticik - Lvl 9 Maydonoz - Çokbilmiş
Mesaj tarihi:
çok iyi organizasyon yaparım. odakuleden tünele doğru giderken solda kumbaracılar yokuşuvar. aşaaya dooru azcık yürüyünce sağda mihrimah sultan var. terası süper, manzaralı, üstelik terasında ağaç var! nargilesi de var. büyük incebelli çay bardağı var. isteyene yemeği var. scrabbledır, tavladır oyunu da var. orta derece fiyatları var. orda cumartesi günü 15 kişilik yer ayarlanıyo, gelen geliyo. saat 01:00 pm de buluşma saatidir. isteyen dörtte beşte gelir bozmaz.[signature][hline]o neydi be..
Mesaj tarihi:
said:
horacegoesskiing, 25 Nisan 2004 01:36 tarihinde demiş ki:
büyük incebelli çay bardağı var.

abi ne diosun?! oy oy oy nasil icilir varya simdi :)) iyi demlenmis mi karbonati falan basmiolar di mi icine?[signature][hline]"Wir aber wollen die werden, die wir sind - die Neuen, die Einmaligen, die Unvergleichbaren, die Sich-Selbst-Gesetzgebenden, die Sich-Selber-Schaffenden." - F. W. Nietzsche[/b]
...a Dream for the Blind...
"You know, if you take everything I've done in my entire life and condense it down into one day, it looks decent." - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked)
to pull a homer: to succeed despite idiocy
Mesaj tarihi:
bak horas'ın dediği bu yer de olabilir gibi geldi bana, tavlaydı damaydı ut2004'tü biribirimizi yener ya da rezil oluruz komünite çapında hem, baya keyifli olur.. :)[signature][hline]Sam of Paticik - Lvl 9 Maydonoz - Çokbilmiş
  • Yeni Oluştur...