Llama Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 nerde okuyorsun Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 ortamı sevgilisi olmayan arkadaşlara bırakalım. lütfen.sdfsd Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 merhaba tanışamak istersen özel mesaj atabilirisn tşkler Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 oper said: ortamı sevgilisi olmayan arkadaşlara bırakalım. lütfen.sdfsd B)- Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 kan çıkıcak:D hoşgeldin Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Emaleth said: hızıl aleyhisselam. rofl Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 oper said: ortamı sevgilisi olmayan arkadaşlara bırakalım. lütfen.sdfsd neyse hadi "sevgilim yok" mesajınıda verdin aradan çakaal Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Masakari said: MRB..BEN ÖMER... .BU SİTEYE YENİ ÜYE OLDUM.BURDA PAYLAŞIMDA BULUNACAĞIM VE SOHBET ARKADAŞLIĞI EDINEBİLECEĞİM KİŞİLERİN OLMASINI ISTIYORUM . SEVİYESİZ VE SAMİMİYETSİZ KİŞİLERİN DOLU OLDUGU BİR ORTAMDAN UZAK BİR ORTAMDA; SOHBET ETMEK İÇİN SİZE MSJ CEKMEK İSTEDİM. MALATYADA GOREV YAPIYORUM. GELELİ BİR BUCUK SENE OLDU. BURAYA TAM ADAPTE OLAMADIM. O YUZDEN KENDIMI YANLIZ HİSSEDİYORUM. PROFİLİNE BAKTIKTAN SONRA SENİNLE TANIŞABİLİRİZ DİYE DÜŞÜMDÜM.TABİ SEN UYGUN GÖRÜRSEN.PROFİLİME RESİM KOYMADIM SEBEBİ KAMU SEKTÖRÜNDE CALIŞDIĞIM İÇİN(MÜHENDİS OLRAK ÇALIŞIYORUM).yoksa kendimle cok barışık bir kişiyim ve resmımı koymak ısterdım..? BURDA SOHBET ETMEK ANLADIĞIM KADARIYLA BİR HAYLI ZOR. AYNI ANADA CEVRİM İÇİ OLMAK GİBİ...?EGER SENIN İÇİN BİR SAKINCASI YOKSA MSN de GÖRÜŞE BİLİRMİYİZ.. MSN: [email protected](grş dilegi ile sevgiyle kal..) MSN SUAN ACIK DURUMDA TABİ EKLERSEN VE GRŞ İSTERSEN SEVİNİRİM..)) Ula herşey tamam okey de, bu grş niye grş agatör. Bi özelliği mi var ? :D Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Hoşgeldin Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Masakari said: MRB..BEN ÖMER... .BU SİTEYE YENİ ÜYE OLDUM.BURDA PAYLAŞIMDA BULUNACAĞIM VE SOHBET ARKADAŞLIĞI EDINEBİLECEĞİM KİŞİLERİN OLMASINI ISTIYORUM . SEVİYESİZ VE SAMİMİYETSİZ KİŞİLERİN DOLU OLDUGU BİR ORTAMDAN UZAK BİR ORTAMDA; SOHBET ETMEK İÇİN SİZE MSJ CEKMEK İSTEDİM. MALATYADA GOREV YAPIYORUM. GELELİ BİR BUCUK SENE OLDU. BURAYA TAM ADAPTE OLAMADIM. O YUZDEN KENDIMI YANLIZ HİSSEDİYORUM. PROFİLİNE BAKTIKTAN SONRA SENİNLE TANIŞABİLİRİZ DİYE DÜŞÜMDÜM.TABİ SEN UYGUN GÖRÜRSEN.PROFİLİME RESİM KOYMADIM SEBEBİ KAMU SEKTÖRÜNDE CALIŞDIĞIM İÇİN(MÜHENDİS OLRAK ÇALIŞIYORUM).yoksa kendimle cok barışık bir kişiyim ve resmımı koymak ısterdım..? BURDA SOHBET ETMEK ANLADIĞIM KADARIYLA BİR HAYLI ZOR. AYNI ANADA CEVRİM İÇİ OLMAK GİBİ...?EGER SENIN İÇİN BİR SAKINCASI YOKSA MSN de GÖRÜŞE BİLİRMİYİZ.. MSN: [email protected](grş dilegi ile sevgiyle kal..) MSN SUAN ACIK DURUMDA TABİ EKLERSEN VE GRŞ İSTERSEN SEVİNİRİM..)) ARKADAŞIM NEDEN EMEĞİMİ ÇALIYORSUN hızlı bek bunu ben yazmışım benim taktiğim olacak sen herkese inanma boşver Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 hazal benim kardeşim olan hazal değilsindir inşallah ban yeriz bak güzelim Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 hazal ismine gıcık olurdum ondan sanada oldum sori Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Cons said: /roll /need Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 ama benim fakeim daha başarılıydı be. hoşgeldin tekrardan . Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.