Phyxantar Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 kaçırdınız bile Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Waqas Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 hosgeldin mutlu saatler. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Ama şimdi nicki bilen benim.öncelik hakkı bende olması lazım. Aslında sayısal tahminlerim tutsa daha güzel olcak da. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 ben direk başlığa daldım dayanamadım. hoşgeldin benim de bacımsın:P yok bööle bi anlatım bozukluğu yaaa ama ilk başlığın diye üstüne gelmiiim fazla:P heyecan var belli :)-D Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 şaşırdım bi nasıl ilk gunden 28 post olmuş diye meğersem karşı cinsmiş hoşgeldin bu arada =) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hzl Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 hosbulduk sagolun arkadaslar ya bır arkadasdan duydum bakım dedım msjlar icinde ayrıyetten tskler Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Hazal sen burdakilere bakma kız gördülermi atlarlar herkes benim gibi kool değil hoşgeldin ; ) slms asdfaghg Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Sir Clexcier said: Hazal sen burdakilere bakma kız gördülermi atlarlar herkes benim gibi kool değil hoşgeldin ; ) slms asdfaghg = Bayan arkadaşlara selam ederim mi yani =) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 hazal diye erkek tanıyorum ben patlamayın sonra kfgjd Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Cons said: UNLEASH THE HORMONES Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 selam bağyan Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Raincloud said: Sir Clexcier said: Hazal sen burdakilere bakma kız gördülermi atlarlar herkes benim gibi kool değil hoşgeldin ; ) slms asdfaghg = Bayan arkadaşlara selam ederim mi yani =) e heralde asda Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 tv izlerken baban yanında oturmuyosa gelme. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 mireabağh Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Xenocide said: hazal diye erkek tanıyorum ben patlamayın sonra kfgjd (tu) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Xenocide said: hazal diye erkek tanıyorum ben patlamayın sonra kfgjd sitemizde yeterli sayıda gay mevcut. o açıdan farkedeceğini sanmam. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canola Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 paticik üyelerinin güzel insanları olmaz güzel paticik üyeleri olur paticiğin üyelerinin içindeki güzel insanlar olur paticiğin güzel üyeleri olur. tamlamalarınızı belirtin. gerçi sesli harf de kullanmıyosun Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 seleme hezele Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 yannız hzl ortamı yapmış tüymüş heralde:D kendi başlıı dışında tek kelam etmemiş,lütfen yani buyrun kaynaşın:P Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 kıskanıyormusun :P Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 hoşgeldin Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Llama said: kıskanıyormusun :P evet ya deli gibi yeni gelenler dışındaki tüm postlarıma lanet ediorm Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 MRB..BEN ÖMER... .BU SİTEYE YENİ ÜYE OLDUM.BURDA PAYLAŞIMDA BULUNACAĞIM VE SOHBET ARKADAŞLIĞI EDINEBİLECEĞİM KİŞİLERİN OLMASINI ISTIYORUM . SEVİYESİZ VE SAMİMİYETSİZ KİŞİLERİN DOLU OLDUGU BİR ORTAMDAN UZAK BİR ORTAMDA; SOHBET ETMEK İÇİN SİZE MSJ CEKMEK İSTEDİM. MALATYADA GOREV YAPIYORUM. GELELİ BİR BUCUK SENE OLDU. BURAYA TAM ADAPTE OLAMADIM. O YUZDEN KENDIMI YANLIZ HİSSEDİYORUM. PROFİLİNE BAKTIKTAN SONRA SENİNLE TANIŞABİLİRİZ DİYE DÜŞÜMDÜM.TABİ SEN UYGUN GÖRÜRSEN.PROFİLİME RESİM KOYMADIM SEBEBİ KAMU SEKTÖRÜNDE CALIŞDIĞIM İÇİN(MÜHENDİS OLRAK ÇALIŞIYORUM).yoksa kendimle cok barışık bir kişiyim ve resmımı koymak ısterdım..? BURDA SOHBET ETMEK ANLADIĞIM KADARIYLA BİR HAYLI ZOR. AYNI ANADA CEVRİM İÇİ OLMAK GİBİ...?EGER SENIN İÇİN BİR SAKINCASI YOKSA MSN de GÖRÜŞE BİLİRMİYİZ.. MSN: [email protected](grş dilegi ile sevgiyle kal..) MSN SUAN ACIK DURUMDA TABİ EKLERSEN VE GRŞ İSTERSEN SEVİNİRİM..)) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 fake Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hzl Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 ya pardon bundan sonra dikkat edeceğim yazıma:D anlatım bozukluğundan kaçınacağım ya çok yoğunum giremiyorum zaten sınav derdi var başımda vakit buldukça forumlara yazacağım sağolun ilginiz için arkadaşlar hoşbulduk.. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.