Apache Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 evet bunu arıyorum hemde acayip acil onun icin topik actım cozuldukten sonra kilitlenebilir,silinebilir hatta icinde bulundugu db icine barut doldurulup patlatılabilir bile ^^ simdi bu plastik ücgen cetvellerden hep sagından solundan minik farklar vermisler ölcüyü aldıktan sonra bakıyordum 1-2mm fark vermis buda tüm projenin icine etmek icin yeterli bisey.bunun sıfır fark vereni yani direk 0 ile baslayıp cetvele yapısan turlerınden ankarada nerede bulabilirim? hatırladıgım kadarıyla demir cetveller vardı onlarda bu fark yoktu hic? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 gönyelerin boktan olanlarında hep kayma olur benim bildiğim. parayı bastırıp bi rotring gönye alırsan, hem mükemmel bir gönyen, hem cetvelin, hem de iletkin olmuş olur. evladiyelik. büyük kırtasiyelerde vardır diye tahmin ediyorum. edik: ahan da fotosunu buldum sana :)http://www.rotring.com'da hemen tepede de fotosu var, yıldız ürün afedersin ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Faber casteller var sağlam..tutmalı fln..onlardan al baya iyi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 mimarsan ya da şehir bölge planlamacı vs , işinde düzgün olcam derdindeysen , mühendislerin kitaplara döktüğü paraları gönye,cetvel ve pergele döküceksin . parayı dökünce zaten her şeyi bulursun . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AMO Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Geodreieck ema'nın fotosunu koydugu seyin adı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 In AutoCAD We Trust. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 konu kitlenebilir. linexler de o sozde kalem ucu icin bırakılan ama zenci dudagı gibi duran payını koymamıslar hemen hallettim fecii rahat hatta 3.75ytl odedikten sonra sevincle eve kostum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar