dEaThMooN Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Nobre bence Gökhan Ünal'ın yokluğunda tercih edilebilirdi..
DoubleW Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 toggie said: emre yoksa takımın beyni kim olacak? ohoo tamam abi basın bosna'ya kuponu. Sergenin "milli takım beyinsiz " sözü geldi aklıma..
DoubleW Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 aktiftablet said: Hadi Nobre'nin BRE asılı olmasının bütün sıkıntılarını geçtim. Sdaece futbola bakarak Betuhan tercih edilir. Nobre gibi yeteneksizi Türk milli takımına yakıştırmak ayıp be. Nobre BJK futbolcusu bile olamaz baan göre 2. lige ait ya neyse. Şans eseri kafasına ya da topuğuna top çarpmadıkca attığı gol yok. Öte andan Batuhan çıktığı hiçbi maçı boş geçmeyen bi adam. Fatih Terim'in kararı doğru, ERtuğrul Sağlam'ın ki yanlış. eh senin mantığa göre semihte yalan bi futbolcu yani, bu adamlar golcu , 3-5 adam geçmesi gerekmiyo gol atmadan önce, 2si de işlerini iyi yapan adamlar..yanlış mantık yürütmüşsün .
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Serkan Balcı dahil olmuş aday kadroya.Gökhan Gönül yerine sanırım.
dEaThMooN Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 aktiftablet said: Hadi Nobre'nin BRE asılı olmasının bütün sıkıntılarını geçtim. Sdaece futbola bakarak Betuhan tercih edilir. Nobre gibi yeteneksizi Türk milli takımına yakıştırmak ayıp be. Nobre BJK futbolcusu bile olamaz baan göre 2. lige ait ya neyse. Şans eseri kafasına ya da topuğuna top çarpmadıkca attığı gol yok. Öte andan Batuhan çıktığı hiçbi maçı boş geçmeyen bi adam. Fatih Terim'in kararı doğru, ERtuğrul Sağlam'ın ki yanlış. Abi sen ya futboldan anlamıyosun ya da Nobre'ye bi garezin fln var .. Deli gibi kafa topu alır,sırtı dönük oynar,bol pozisyona girer,bütün maç deli gibi koşar-pres yapar;karşı defansı yıpratır .. Bitirici vuruşları da son senelere göre daha iyi şu an..
DeathLord Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Nobre geçen sezon kaç gol attı? Nobre bu sezon kaç gol attı? Nobre kaç asist yaptı? Allah aşkına Nobre kim nedir ne özelliği vardır? Batuhan en azından genç,Türk, gelecek vaat ediyor. Abartmıyorum Nobre'yi versen Sivassporda oynatmam!Değil ki türk milli takımında...
funq Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 bu kadro nasıl çıkacak ya ben anlamadım hiç
dEaThMooN Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 DeathLord said: Nobre geçen sezon kaç gol attı? Nobre bu sezon kaç gol attı? Nobre kaç asist yaptı? Allah aşkına Nobre kim nedir ne özelliği vardır? Batuhan en azından genç,Türk, gelecek vaat ediyor. Abartmıyorum Nobre'yi versen Sivassporda oynatmam!Değil ki türk milli takımında... Beşiktaş'ın tek forvet oynadığından haberin yok galiba .. Adam Bobo'dan dolayı forma şansı bulamıyor .. Evet Bobo'dan kötü bi oyuncu ama Nobre'yi böle istatistiklere vurarak ezemessin.. Batuhan Türkiye Liginde kaç maç oynadı da A Milli Takımda oynatmaya kalkıyosun ..
Llama Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 batuhan ama genç millide yaptıgı ortada ki adam her a takımdala sahaya çıktıgında beşiktaşta gol atıyor kesin yedeklerde başlar sonra girer maçta golde atar o adam a milli takımda
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 dEaThMooN said: aktiftablet said: Hadi Nobre'nin BRE asılı olmasının bütün sıkıntılarını geçtim. Sdaece futbola bakarak Betuhan tercih edilir. Nobre gibi yeteneksizi Türk milli takımına yakıştırmak ayıp be. Nobre BJK futbolcusu bile olamaz baan göre 2. lige ait ya neyse. Şans eseri kafasına ya da topuğuna top çarpmadıkca attığı gol yok. Öte andan Batuhan çıktığı hiçbi maçı boş geçmeyen bi adam. Fatih Terim'in kararı doğru, ERtuğrul Sağlam'ın ki yanlış. Abi sen ya futboldan anlamıyosun ya da Nobre'ye bi garezin fln var .. Deli gibi kafa topu alır,sırtı dönük oynar,bol pozisyona girer,bütün maç deli gibi koşar-pres yapar;karşı defansı yıpratır .. Bitirici vuruşları da son senelere göre daha iyi şu an.. Dediklerinin hepsini yapar ama gol atamaz. Küçük takımalın futbolcusu olur. Türk milli takımı küçük takım değildir. Türk olsa tartışılır oynayıp oynamamsı ama Brezilya'dan bu kalitedeki bi oyuncuyu alıcak kadar küçülürse vay halina milli takımın.
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Hava hakimiyeti yeter,formasyona göre ilk 11 bile başlatabilir hoca.
dEaThMooN Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 aktiftablet said: dEaThMooN said: aktiftablet said: Hadi Nobre'nin BRE asılı olmasının bütün sıkıntılarını geçtim. Sdaece futbola bakarak Betuhan tercih edilir. Nobre gibi yeteneksizi Türk milli takımına yakıştırmak ayıp be. Nobre BJK futbolcusu bile olamaz baan göre 2. lige ait ya neyse. Şans eseri kafasına ya da topuğuna top çarpmadıkca attığı gol yok. Öte andan Batuhan çıktığı hiçbi maçı boş geçmeyen bi adam. Fatih Terim'in kararı doğru, ERtuğrul Sağlam'ın ki yanlış. Abi sen ya futboldan anlamıyosun ya da Nobre'ye bi garezin fln var .. Deli gibi kafa topu alır,sırtı dönük oynar,bol pozisyona girer,bütün maç deli gibi koşar-pres yapar;karşı defansı yıpratır .. Bitirici vuruşları da son senelere göre daha iyi şu an.. Dediklerinin hepsini yapar ama gol atamaz. Küçük takımalın futbolcusu olur. Türk milli takımı küçük takım değildir. Türk olsa tartışılır oynayıp oynamamsı ama Brezilya'dan bu kalitedeki bi oyuncuyu alıcak kadar küçülürse vay halina milli takımın. Fenerbahçe'de kaç gol attığına bir bak bakalım .. Beşiktaş'ın gayet orta sahasının pozisyon üretmedeki zaafını yaşıyor forvetlerimiz..
DeathLord Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Alex De Souza bir eşşeğe bile gol attırabilir.(gerçek 4 ayaklı olandan bahsediyorum.) Ben Nobre'yi hiç bir zaman beğenmedim golün kokusunu alıyor dedikleri tipte bir adam tam bir karambol oyuncusu eğer rakip ceza sahası içine çok sayıda top indiriyorsan ki çoğu duran top evet etkili bi forvet hava toplarına da büyük oranda hakim ve başarılı.Bundan fazla en ufak bir yeteneği yok. Vasat bir defans oyuncusunu bile birebirde geçemez.Defansın arkasına atılan toplara koşup pozisyon yakalıyabilicek kadar hızlı değil.Sert veya isabetli şut atamaz. Tekrar söylüyorum verseler Sivasspora bile istemem. Herşeyden öte zaten limitlerinde olan bir futbolcu yani ilerleme göstermesini bekleyemezsin.Kısaca Semih'in yarısı kadar futbolcu Nobre. Batuhan'ı tam tanıdığımı söyleyemem.Ama gerek Beşiktaş maçlarında attığı goller gerekse ümit milli takımda attığı kafa golü ve harika rövaşata golü en azından vasatın üzerinde bir futbolcu olduğunu gösteriyor.Ayrıca genç yaşı her gün futbolunun üzerine koyarak geliştirmesine imkan sağlar.
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 0-0 olsa gene iyi valla..üzecek yargılayacak bizi bosna
nocom Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 serkan balcıda cagrılmıs a milli takım aday kadrosuna
FromTheHell Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 servet veya volkan kaptan olcakmış. oynarsa direk servet, yoksa volkan işte. takımın düştüğü hâle bakın
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Sağlam adam kalmadıki Yusuf mu olsun kaptan?
FromTheHell Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 servet veya volkan olmasın da. yada volkan olsun, servet olmasın. KAPTANIM OLM BEN diye çıkar gider yine gol atmaya kalkar.
toggie Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 volkan kendine kaptan olamaz, milli takıma nasıl olacak.
endless_night Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 iyi geçen bir şampiyonadan sonra sonrakine katılamadık daha önce yine öyle olcak gibi bir his var içimde
NoS Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 O değilde hani batuhan eyw. da sercan yıldırım boru mu ? sercan yıldırım lig performansına göre batuhanı sollar ha ümit milli de o ayrı da hani bi sercan yıldırım batuhan karadeniz 2 lisi başlasa milli takımda şimdiden 10 yılımız sağlamdır valla Batuhana laf eden arkadaşlar 1 yıl sonra biz ne hata etmişiz modeline gelirler bu adam çünkü bişeyler yapacak belli
nocom Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 nos sadece soruyorum, sercanı kaç defa izledin 90' ? ben sadece ve sadece gs ve tr maclarını ızledım, son vurus yapan vasat bir golcüden öte değil.
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 milliyet.com.tr said: batuhan ilk 11 de filan
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 İbrahim Kaş oynasa ilk 11 ne kral olur diyordum,tutmuş dileğim. Kafamdaki 11 olmuş Mevlüt dışında.
Öne çıkan mesajlar