ozii_x Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Film türü KOMEDİ... ve amac gülmek eğlenmek.. bu bir tarih film i değil ki bu kadar kasıp bişiler yazmışsınız.. bizim Toplumumuzda bü tür insanlar çok var kim bunun aksini idda edicek ? Recep ivedik tiplemesi de bu konudan yola çıkarak komedi film i çekmiş..Ve 3 kere izledim hala konuşuruz aramızda arkadaşlarla. Çünki amacımız o laflarla veya tiplerle eğlenmekti..Bizi Güldürdüde çok hemde.. Ama isterimki türk sinemasının komediye bilmemkaç milyon dolar harcicana tarihimiz ile ilgili yapımlar yapsa.. Adam gibi Atatürk ü konu alsa yunus emre yi fatih sultan mehmet ' i türk tarihine bakarsak 100 yıl film çekicek gişe yapıcak filmler yaparız.. Ama yapımcılar işi biliyor komedi her zaman daha ucuz ve daha kolay gişe yapıyor.. Herkez kendi tarihini ballandıra ballandıra anlatırken biz anlatamıyoruz.. Ama bunlarıda komedi yapımcılarından çıkartamayız. Kurtlar vadisi yapıcaklarına o zaman farklı projeler bulsunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 vay ananas bu konuda 7 sayfa olmus, adam amacina ulasmis, gecmis bile. diger turk yapimi filmler hic konusulmuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Abi ne yapcaksınız Türkiye'de film işleri için sermaye mi var?Sponsor mu var?Versinler yüzmilyonlarca doları çeker elbet birileri güzel bi Constantinapole filmi,1453 ü anlatan.Ama bu kadar parayla bunlar oluyo ancak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Turk sinemasinda para donuyor. Avrupa sinemasinin en pahali filmlerine yaklasiriz yakinda butce olarak AMA teknik bilgi SIFIR sektorde, parayi nasil harcayacaklarini bilmiyorlar, yapilan set, cekim ekipmanlari, post-production falan yalan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 fede said: şu adama eskittiğiniz klavyeye yazık ps:arkadaşım pcden yazıyorum abi ciddi diyorum yani. filmin tartışılacak bi yanı yok. izlersin gülersin. ben de izledim birazını güldüm. üzerine bu kadar sosyolojik analiz yapmaya gerek yok. ps: hala arkadaşın pcden yazıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 bok cok guldum ve eglendim izlerken, demekki film yapımcısı amacına ulasmıs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar