LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 ekmek sana bg2 threadlerine mesaj yazmayı yasaklıyorum hacı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Baldurs gate 2de tek gerçek wardır o da full sarjlı wand of cloudkill Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Edwinna'sız grup mu olurmuş peh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Raincloud said: Baldurs gate 2de tek gerçek wardır o da full sarjlı wand of cloudkill o baldur's gate'teki gerceklerden degil de buglardan biridir. daha ziyade diablo oyuncularina hitap eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Ben kullanmıştım arada itiraf ediyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monthius Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 fenris said: alakasız olacak belki ama... http://zip.4chan.org/tg/src/1224992755654.jpg Hepsi birbirinden güzelmiş O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 O warrior Minsc değil Nox'daki warrior avatarı. Soldaki sarışın bayanı yetişkin içeriklerden bir yerden hatırladığıma yemin edebilirim :P :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 yemin etme kaynak ver :P jaheira da waterdeep kitabındaki bi assassinin resmi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 ya gençler dungeon-be-gone hikayeye zarar veriyor mu problem çıkar mı oyun sırasında hiç yoksa sadece o zırva mekanı atlar keyfime bakar mıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 zindani atlar keyfine bakarsin. hatta mod yuklemeye basladiysan barter modlarindan birkac tane de yukle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 bişeye zarar vermiyor.tüm itemları veriyor sana.tek tekte soruyor "yoshi yi alcak mısın?" "şu q i alcak mısın?" diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Mum_Chamber said: zindani atlar keyfine bakarsin. hatta mod yuklemeye basladiysan barter modlarindan birkac tane de yukle harbi bi kaç mod önerseniz çok iyi olur ya ama açıklamalarıyla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Aerie'yi hep severdim zaten. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 sorcerer ftw bgde =P sorcerer karizma kullandığı için diyaloglara da bonus gelmiş oluyo direk büyü arama derdi de yok negzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 ı ıh sorc bgde int kullanıyor >: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 charisma değil miydi yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Ana statları int ama o da pek bir işe yaramıyor. Sanırım Ice Wind Dale 2'de vardı charisma muhabbeti. Mektepli Wizard varken Sorcerer falan neymiş zaten... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 ewt int ve modifier vermiyor ama yinede gitmen lazım yoksa yeni büyüler gelmiyor. adex deki eski pati buluşmasında böyle işe yaramıyo deyip vermemiştim baktım büyüler gelmiyor :P bg2 de sorc şahane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 fenris said: alakasız olacak belki ama... http://zip.4chan.org/tg/src/1224992755654.jpg aerie adult film yildizi olmus sanirim oyundan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 arcane said: Ana statları int ama o da pek bir işe yaramıyor. Sanırım Ice Wind Dale 2'de vardı charisma muhabbeti. Mektepli Wizard varken Sorcerer falan neymiş zaten... bg2de sorc wiz i 5 e katlar ha edwin bütün wizardları 5 e katlar o ayrı vede ToB swashbuckleri diğer bütün classları 5e katlar o daha da ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Hemen powerplay... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 eet powerplay yapıyorum bg2de dayanamıyorum oyunu en az 10 kere bitirdim. en az anomen romancesini ve aerie romancesini göremedim çünkü aşırı dandik classlar mazzy minsc vaelgar(dimi ismi buydu) haer'dalis nalia imoen anomen aerie bunlarla hiç partide bulunmadım powerplayden dolayı hatta artık sadece 1 class ile oynuyorum, pc var sadece npc almıyorum yanıma hiç. çünkü tek class herzaman birden fazla classtan daha iyi oluyo en sevdiğim class ranger/cleric. fighter/mage & fighter/thief/mage de iyidir. ama tactics ascension improved demogorgon için ranger cleric i tek geçerim. ilk leveller bayık ama sonsuz ironskinli bütün buffları olan bir tank oluyosunuz ileriki levellerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 fenris said: alakasız olacak belki ama... http://zip.4chan.org/tg/src/1224992755654.jpg Benim oyunumdaki portreler niye böyle değildi? -_____-; Ayrıca kensai/mage'den ötesini tanımam, o ek pakette gelen hede hödö keepdeki demon tiplemesini teke tekte aldım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Blade'in 5te biri olabilecek bir class varsa getir :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inprc Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 ben bu oyundaki baş kötü karaktere hastaydım ya seslendirmeside söyledikleride karizmatikti. gerçi oyun ilk çıktığında benim ingilizce sıfıra yakındı farewell in bile ne olduğunu bilmiyordum. level da eser güven diye bi eleman vardı hala yazıyormu bilmiyorum. onun sayesinde bitirmiştim ilk olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar