Baalzebub Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Sotto said: Baalzebub said: Sotto said: Ya hala adamlar "kurdish rebels" diyor ya pkk dememişler açıkça farkettiyseniz,yok efendim turkish generals "accuse","it is said to be" gibi laflar etmişler daha hala neyi kabul etmiyolar ya utanmasalar pkk değil dicekler..Çok kızdım su dusunceden kurtulun artik. BBC'nin ve tum diger buyuk yayin/yayim kuruluslarinin politikasi budur. Soz konusu devletle savasan terorist bir topluluk olsa bile rebel denir onlara. Cunku tarafsiz yazilir yazilar. Gidin acin okuyun BBC yayin politikasini. ha yani o zaman diyorsun ki 9/11 saldırılarında terrorist attack demediler,rebel attack dediler... peki o zaman...war against terrorism de değildi o zaman,war against rebellion'du herhalde.. tum dunyanin terorist ilan ettigi bir adam icin yazilan makalede BBC teror kelimesini kullanmis mi bir bak: http://news.bbc.co.uk/2/hi/south_asia/2827261.stm ayni BBC IRA icin de teror orgutu kelimesini kullanmamisti. IRA'yi da bilmiyorsaniz, buyrun: http://en.wikipedia.org/wiki/Irish_Republican_Army not: PKK'ya teror orgutu demeyen bir yayin kurulusunu savunuyor olmam PKK'yi teror orgutu olarak gormedigim anlamina gelmez. edit: ayrica rebel (isyanci) ne demektir, gerilla ne demektir iyice bir ogrenin. arasinda daglar kadar fark var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 aquatik said: şehitlerimiz, ve çoğu çok genç olmaları ve dolduruşa gelmeleri nedeniyle pisipisine ölen zavallı terör örgütünün zavallı üyeleri için üzüntülerimi dile getiriyor, ailelerine sabır diliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Ubermensch said: Bize? Olen insanlarin ailelerine bassagligi dileyenler olarak bir grup muyuz biz? memleketine ihanet eden zavallı grubu, afedersin hemen hemen aynı oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 neden insan evladı öldü diye üzülemezmiyiz? yasakmı? üzüleni teselli edemezmiyiz? illa kazanmakmı gerek? Hayır kazanıyoruzda baya bişey ilginc kısmı o. Öncelikle Başsağlığı bilenen 100 aileden birine ulaşılsa yeter, amac cözüme ulaşmak mı, yoksa insan öldürmek mi? bunu beyenmediyse, yıllarca kürt katleden türkiye olarak bilinen dunya basınan ıkı şirinlik olur güzellik olur, ülkenın namı bıraz düzelir. ama yok kana kan dişe diş göze göz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Baalzebub said: Sotto said: Baalzebub said: Sotto said: Ya hala adamlar "kurdish rebels" diyor ya pkk dememişler açıkça farkettiyseniz,yok efendim turkish generals "accuse","it is said to be" gibi laflar etmişler daha hala neyi kabul etmiyolar ya utanmasalar pkk değil dicekler..Çok kızdım su dusunceden kurtulun artik. BBC'nin ve tum diger buyuk yayin/yayim kuruluslarinin politikasi budur. Soz konusu devletle savasan terorist bir topluluk olsa bile rebel denir onlara. Cunku tarafsiz yazilir yazilar. Gidin acin okuyun BBC yayin politikasini. ha yani o zaman diyorsun ki 9/11 saldırılarında terrorist attack demediler,rebel attack dediler... peki o zaman...war against terrorism de değildi o zaman,war against rebellion'du herhalde.. tum dunyanin terorist ilan ettigi bir adam icin yazilan makalede BBC teror kelimesini kullanmis mi bir bak: http://news.bbc.co.uk/2/hi/south_asia/2827261.stm ayni BBC IRA icin de teror orgutu kelimesini kullanmamisti. IRA'yi da bilmiyorsaniz, buyrun: http://en.wikipedia.org/wiki/Irish_Republican_Army not: PKK'ya teror orgutu demeyen bir yayin kurulusunu savunuyor olmam PKK'yi teror orgutu olarak gormedigim anlamina gelmez. boş konuşuyorsun, wiki nin nasıl bir site oldugunu bılıyormusun ? o bilgilerinin kimin tarafından yada. wikiye yardımcı olabılırsın konular hakkında yazarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ubermensch Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Anasi babasi icin cocugu ne kadar suclu da olsa, kotu de olsa, olsa da olsa evlattir. Her zaman icin bir sans daha verilir. Ve nasil olursa olsun bir ananin evladi oldugunde o ananin yuregi yanar. O bassagligi da o yanan yuregi biraz olsun sondurmek icindir. Ilkel insanlik[dostum latince cok karizmatik devam et. ama kizlar fransizca siir okuyanlara veriyormus.] evladi olen anneye bassagligi dilemekse vay sizin halinize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Cuce said: neden insan evladı öldü diye üzülemezmiyiz? yasakmı? üzüleni teselli edemezmiyiz? illa kazanmakmı gerek? Hayır kazanıyoruzda baya bişey ilginc kısmı o. Öncelikle Başsağlığı bilenen 100 aileden birine ulaşılsa yeter, amac cözüme ulaşmak mı, yoksa insan öldürmek mi? bunu beyenmediyse, yıllarca kürt katleden türkiye olarak bilinen dunya basınan ıkı şirinlik olur güzellik olur, ülkenın namı bıraz düzelir. ama yok kana kan dişe diş göze göz. dunya basınını goz onune alırsan, sende 3. sınıf bir vatandaşsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 mecliste akp var ya dahası varmı? cumhuriyet karsıtı odakların merkezi oldugu tespit edilmis bir parti.sen hem diyeceksin rejim karsıtı oldugunu biliyoruz hemde ulkeyi yonetmesine devam edeceksin en az teror kadar zararlı.bu ulkede hizbu tahrir militanlarının domuz bagı evleri cıktı bugun ulus a gidin hizbu tahrir'in ankara bürosu var resmi olarak ona neden hic ses cıkmıyor? terorun her turlusu kotu ama medya baronlarının followerı olmak daha akla ziyan bence.akıl calıstırmayan bir toplum varsa uretemeyen,gelisemeyen bu terorden daha pahalı sonuclara vesile olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 BBC harbiden terör orgutu falan dememiş bak bilmiyodum öyle bi politikaları oldugunu öğrenmiş oldum saol. Tarafsız medya dediğin böyle olur be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ubermensch Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 funq said: Ubermensch said: Bize? Olen insanlarin ailelerine bassagligi dileyenler olarak bir grup muyuz biz? memleketine ihanet eden zavallı grubu, afedersin hemen hemen aynı oldu Nasil bir ihanet oluyor bu? Olmus teroristin `ailesine` bassagligi dilemek? Yapim hatasi mi, kullanim hatasi mi bilmiyorum ama bozuk bazilariniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 dunya basının bana ne dediği umrumda değil, dunya basının şu aptal davayı bitirmek için işe yarayabileceği umrumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Ubermensch said: Anasi babasi icin cocugu ne kadar suclu da olsa, kotu de olsa, olsa da olsa evlattir. Her zaman icin bir sans daha verilir. Ve nasil olursa olsun bir ananin evladi oldugunde o ananin yuregi yanar. O bassagligi da o yanan yuregi biraz olsun sondurmek icindir. Ilkel insanlik[dostum latince cok karizmatik devam et. ama kizlar fransizca siir okuyanlara veriyormus.] evladi olen anneye bassagligi dilemekse vay sizin halinize. ubermensch çözüm ananalardan babalardan geçseydi Türkiye bunu çoktan başarırdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Ubermensch said: funq said: Ubermensch said: Bize? Olen insanlarin ailelerine bassagligi dileyenler olarak bir grup muyuz biz? memleketine ihanet eden zavallı grubu, afedersin hemen hemen aynı oldu Nasil bir ihanet oluyor bu? Olmus teroristin `ailesine` bassagligi dilemek? Yapim hatasi mi, kullanim hatasi mi bilmiyorum ama bozuk bazilariniz. eğer askersen savaşırsın, değilsen eline silah almazsın. yol kesip adam kaçırıp kolluk kuvveti öldürüp eşkiyalık yapmak hainliktir ihanettir hatta söylersem banlanacağım şeylerdir, bunları desteklemek onların yanında olmak onlar tarafında konuşmak da onlar kadar hain olmaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Cuce said: dunya basının bana ne dediği umrumda değil, dunya basının şu aptal davayı bitirmek için işe yarayabileceği umrumda. bak ne güzel cevap werıyorsun. benım ıcınde dunya basının ulkem hakkındakı görüşü önemli dğeil. onlara şirin görünmek zorunda değiliz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 ahaha, ana babadan gecmiyo ama, kardeşten geciyo cözüm. 30 yıldır bir ölen terorristin ufak kerdeşine elinden tutmuşmu turk milleti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ubermensch Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Tam tersine ana-babalardan geciyor cozum. Ama iste senin gibileri yetistirmeye devam ettikce bu ana-babalar, diger ana-babalar da olen PKK'lilari yetistirmeye devam edecek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 öyle dersen 30 yıldır kocası mayın yüzünden ölen dul bi kadının veya çocugunun elini bi kürt tutmuş mu da diyebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 nocom said: Cuce said: dunya basının bana ne dediği umrumda değil, dunya basının şu aptal davayı bitirmek için işe yarayabileceği umrumda. bak ne güzel cevap werıyorsun. benım ıcınde dunya basının ulkem hakkındakı görüşü önemli dğeil. onlara şirin görünmek zorunda değiliz ? nerenle okuyorsun? Dunya basınını ülkeler kullnıyor, eğer sorunu cozmek istiyorsan senınde kullanman lazım, kullanmak içinde şirin gözükmen lazım. Askerlerimiz, iki eline iki g1 alarak poz vericeklerine askerlik hatırası oalrak, doğunun koylerinde iki capa atarak poz verse, dağlarda daha az terorist olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Bende bugun okudum, cok yazik yine olan gencecik insanlara oluyor. Kimse bunlari haketmiyor, saka gibi 15 sehit, savas gibi. Yazik, cok yazik.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 batıda asker iki çapa yapmış da mı batı ilerlemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ubermensch Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Funq nerenle okuyorsun? Desteklemek, onaylamak vb. ne alaka? Aileleri diyorum, hani gozu yasli anasi var ya simdi bu olenin. Hah ona bassagligi diliyorum. Nasil bir gozunu kan burumusluktur bu? Okuma-yazmayi da unutturuyor bazisina. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Daemir said: batıda asker iki çapa yapmış da mı batı ilerlemiş aslında evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 @Ubermensch: ilkelliğin ordan gelmiyor. karşılık olark size bok yedirenler için mevlit okutmak lazım ya asıl nese.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Konuyu anlamsiz polemiklere, hakaretlere cevirmeyin. Herkes hassas anliyorum ama kahve degil burasi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ubermensch Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Dostum devrelerin yanmis. Bakima git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar