Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

15 Şehid, 2 Kayıp, Çatışmalar devam ediyor...

Efrasiyab

Öne çıkan mesajlar

reddiye said:
milletçilik ırkçılık değildir ama sanırım bu olaylar sayesinde milliyetçilik güdüsü eksik adamlar bile ırkçı olcak.
Sir senin mantığını ve beyninin çalışma prensibini yiyim siz benim tribimi yerken

Sir demişsin ya bizim ölenlerimiz onurlu şerefli onlarınki değil diye birşey yok
Var arkadaşım Onlarınki onurları için ölmedi Onlar annesini kardeşini sevdiğini koruyan insanlara saldırdığı için öldü
Daha şerefsizce bir durum var mıdır?
Peki bunu savunmak onurlu bir davranış mıdır ?!
kelimeleri siyasete giren herkes mi iki taraflı kaypak kaypak mantıksızca konuşur ?! Sırrınız nedir aramızdan olan?!

nasıl bızımkı şerefli onlarınkide şerefli olucak diye bişey yok annesini karısını kızını koruyor diyorsun dağdaki kadınların çoguna orada tecavüz ediliyor sen maddem özgürlük hakkını savunmak için çıktın oraya silah arkadaşınla ilişkiye nasıl giriyorsun ayrıca namuslu şerefli diyorsun adamların kazanç kaynagı insan kaçakçılıgı uyuşturucu haraç vb gibi olaylar bunları yapan bi toplum şerefi için çatışıp ölebilirmi?Ayrıca geçenlerde başımından geçen bi olay var 4 eylül arkadaşımın dogum gunu gıttık sahilde oturuyoruz falan biraz dedıler basket atalım eyw dedik gittim potalara takılıyoruz 6 kişi geldi büyükçe yaşta biraderrrr bakarmısın dedı buyur dedım topu atsana takılalım biz dedi yok gelin burada oynayın dedık geldiler arkadalarından 3 kız geldi sonra birden etrafımızda 30 kişi oldu ufak cocuklar geliyor biji serok apo dıye dıye sahaya gırıyor ve siyah bi arabadan bize dogru bakılıyor orada hiç bi olay çıkmadı sadece pkk aleyine yapılan bi kaç sözden başka konu şu yani sen ufak çocugu alıp karşına polisi askeri kötülersen bunlar dedelerimizi öldürdü falan diyerek beyinlerini yıkarsan 5 mılyon verip polise taş attırırsan hiç birşey düzelmez güneydoguda sıkı yönetim gibi birşey olucak pkk dagdan inip şehirdekileri kandıramıyacak ancak böle düzelir bu olay TÜRK ASKERLERİNE ALLAH'TAN RAHMET DİLİYORUM...
Sosyal ağlarda paylaş

saldırıya uğrayan karakolu oraya yapanın Allah bin belasını versin
bakınız arşiv görüntüsünü buldum
http://video.milliyet.com.tr/default.asp?id=21338
harbiden karakol oradaysa onu oraya yapan cahilin kafasını almak lazım gelir
tamam terörle uğraşmak zor bölge çok kötü kayalıklar vs var dümdüz değil ama ben 20 yaşındayım bana git oraya karakol kur deseler kurmam bu nedir ya
şu fotoya bak
http://i.milliyet.com.tr/HaberAnaResmi/2008/10/04/fft17_mf112148.Jpeg
50 metre ilerden ateş açsan seni gören olmaz vadinin yukarısından taş atsan birine gelir
yeter ya artık karakolların fln bakımdan geçmesi gerekiyor bilmem kaç yıl önce orada kuruldu diye 2008 yılında da hala o karakolları kullanmak saçma

belki adam 30yıl önce oraya sadece kaçakçılığı önlemek için kurdu o karakolu şimdi adam gibi karakol kursana
Sosyal ağlarda paylaş

Penthesilea said:
Bu vatani savunmak degil bosu bosuna olmek ya. Topragi bol olsun hepsinin ama yazik yani sayi degil insan bunlar.

ölen insan abi ama gel gör ki medya nefret pompalıyor bildigin.30 yıldır teröre geçit vermiycez diye bir sürü gencecik adam öldü yazık yani iki taraftada ölenler bu ülkenin vatandaşı.

çözüm için biraz cesaret gerekli artık.
Sosyal ağlarda paylaş

@reddiye haklı...

PKK terör örgütü bir baskıcı örgüttür.Örgüte isteğiyle katılan adamlar zaten üst kademede çıkarı olan adamlardır.PKK'nın gerillaları ırakdaki 17 yaşında çocuklardır.Kimilerini tehdit kimilerini ise beyin yıkayarak örgüte dahil etmektedirler.

+ Elbette 2-3 ayaklanmalar olabilir İstanbul'da Ankara'da.Elbette gerçekten halktan PKK sempatizanları olabilir.Ama sonuçta bu işin üstüne gidilmesi ve psikolojik olarakda bir savaş başlatılması gerekli.

Hani bazıları diyorya DTP falan.Ha o bazıları ne kadar çok DTP derse o kadar çok sempatizan kazanıyor PKK.DTP demokratik olarak yaşaması gereken bir parti.Ama asla kapatılmamalı.

Eğer kapatılırsa yarın çıkıp diyiceklerki "biz mücadelemizi silahsız bir şekilde mecliste yürütmek istedik.Ama siz partimizi kapattınız.İzin vermediniz buna.Bu nedenle silahlı mücadelemiz kaldı geriye"...Amaçları bu.

Bu nedenleki İstanbul'a,Ankara'ya verilen önemi biraz doğuya vermek gerekli.Halen köylerde yollar yok.Halk haklı.Bir sürü çocuk okumazsa sürünüyor.PKK'ya katılıyor.Hacıların hocaların elinde oyuncak oluyor.

Zaten "terör,terör" diye eleştirenlerin hangileri doğuyu düşünmüş.

Artık Türkiye lanet okumayı,yas tutmayı bırakmalı.Ortada 3-5 çapulcu çıkardı ( biri imralıda ) yüzünden hem masum Türk insanları Hemde masum Türkiye vatandaşı kürt insanları hemde masum ıraklı kandırılan çocuklar ölüyor.

Tek gereken şey doğudaki ailelerin "bu hükümet,batıdaki vatandaşlar bizide düşünüyor,çocuğumu okutuyor,iş sahaları kuruyor,yol yapıyor" demeleri.Bakın görün o zaman diyarbakır'da,şırnak'da nasıl insanlar PKK denilince hayır diyecek.

Yoksa 40 yıldır olduğu gibi insanlar ölmeye devam edicek.
Sosyal ağlarda paylaş

Hayret birşey ya foruma bak ne kadar yozlaşmış!

Yok mu cidden yönetici falan alooo. Forumun en tepelerine gençliğe hitabeleri döşemeyi biliyorsunuz, adamlar burda kürt terörist sempatizanlığı yapıyor tek bir müdahale yok!

rezalete bak.

kürtlere başsağlığı dileyen mi dersin

o teröristleri de vatan evladı gören mi dersin

olaya bak ya...

fenerli cimbomlu kavgası değil ki bu iki taraf eşit tutulsun. biri bariz terör eylemi içinde. durduk yere vatanın güvenliğini sağlamaya çalışan karakola saldırıp ölürsen gayette hakedersin bunu. direniş özgürlük hareketi falan denemez buna direk terördür adı.

ve bunu yapanları savunanlar var ya olaya bak hala inanamadım yuh
Sosyal ağlarda paylaş

Cotto said:
O teröristler vatandaşın zaten senin.Kandırılmış ufacık çocuklar.
Adam ol.

Vatanım derken vatanını bölüyorsun farkında değilsin.

kandırılmış diyosunuz hala ya.
ya bu adamlar hiç mi bişeyin farkında değil. çatışmaların senelerdir. salakmı bu adamlar kandırılıp ölmek uğruna dağa çıksın.
kandırmak felan değil. bunlar tek bi amaç uğruna çıkıyo o dağlara. gebersin hepsi.
Sosyal ağlarda paylaş

@MrMarvelous

Lütfen psikolojik destek gör.
Çünki son mesajından sonra sana ne kadar anlatılsa boş,anladım.

Edit :

Abicim örgüt kadrosundan firar etmek isteyenleri okumuyormusunuz gazetelerde.Adamlar aç aç dağlarda işleri yokda ne yapsın.Bazı emellere kanıyorlar işte.

+ Örgütün ölen veya firar edenler yüzünden eleman kaygısı var.Bu yüzden habire ıraklı,güney doğulu çocukları etkisi altına alıyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Bodrack said:
Adam ölen insandır diyor.İnsan ölümüne sevinilmez diyor.Tamam bütün yazılarını bilmem pkk sempatizanıdır değildir bilmiyorum ama insan ölümüne sevinmekte güzel birşey göremiyorum
yasayip bize daha cok zarar verecegine, ölsün it. sorun degil
Sosyal ağlarda paylaş

cotto yukarda demişinki yol yap okul yap iş sahası kur bunlar kurulmadımı yapılmadımı okuldaki ögretmene 9 kurşun sıkılmadımı?adamlar haklarını degil sadece çıkarlarını düşünüyorlar uyuşturucudan gelen para kaçakçılıktan gelen para sadece para o kadar yani bende isterim doguda iş imkanları olsun bu şehirlere göç oranı azalsın ama yapıyorsun tak örgüt patlatıyor bişey yapıyor yani
Sosyal ağlarda paylaş

Ataturk'un evlatlari oluyor...

Bazi kesimlerin soyledigi sey 'iki taraftan' bazilari 'biz ve onlar' tarzinda sacmaliklar..

Yapilicak ilk politik is,her aile 2 cocuktan fazla yapmiycak..Yaparsa korkunc vergi vericek gerekirse sonradan yapilan cocuklar cocugu olmayan ailelere verilecek,soz dinlemeyen hapse girice.
Adam 20 cocuk yapiyor 15 i gerilla..
Batida 2 cocuk yapip sevgiyle saygiyla buyutuluyor,universite ve iyilik asilaniyor.

Sonrasinda koy enstituleri her turlu turk,kurt,sunni,alevi demeden gerekirse 'ZORLA' bu kesimin cocuklarini egiticek..ZORLA EGITIM!

Bu ikisi yapilmayacagi icin bu pkk sorunu surmeye devam edecek..ee o zaman biz ne yapacagiz.

Savasicaz..oldurucez ve yakaladigimiz digerlerini bulmak icin kullanicaz.Kan,olum ve gozyasiyla yasamaya alisicaz.Sehit ailelerimizi koruyacagiz cunku bu bize Ataturkten kalma bir vasiyettir.Bayragimizi,ulkemizi ve marsimizi koruyacagiz,onurumuzu koruyacagiz..

Boyle bi forumda oturup konusmak disinda gidip savasamiyorsak gidip dogru yolu gosteremiyorsak yapabilecegimizi yapacaz..
Mesela bu forumda pkk sempatizanlarini sinirsiz banlayacaz..
Sanki bu bir savasmis gibi gosterenleri,onlarda hakli diyenleri,her iki taraf gibi!allahin belasi yorumlarda bulunanlari napacaz?banlayacaz..

Yapmazsak yarin oglen namaziyla topraga giricek kardeslerimiz agirette bogazimiza yapisirlar..

unutmayin 15 sehit...Babaniz,abiniz,kardesiniz olabilirdi!

Olabilirde..
Sosyal ağlarda paylaş

ölen teröristlerin ailelerine baş sağlığı dileyenlerin umarım ailelerinden biri pkk nın bi bombasına kurban gitmez de hep böyle konuşabilsinler.
ölen teröristler acınacak kişiler olsalardı sivilleri öldüren böyle bir grup içinde bulunmazlardı. işte bu yüzden terörist onlar, işte bu yüzden çocuk katilleri onlar , işte bu yüzden allah belalarını versin , sadece onların da değil ; pkk nın bu hale gelmesinde en küçük payı bulunan herkesin de allah belasını versin. umarız onların evlatları da bi mayına basar da sakat kalır veya ölür.
Sosyal ağlarda paylaş

İkisi de insan ikisinin de ölümüne sevinilmez nasıl bir savdır ya? Eminim ki öyle insancanlısı tipler değilsiniz, böyle konuşmanızın tek sebebi yeni hükumet sağolsun eskisine kıyasla çok daha "liberal" yaklaşılıyor PKK ya. Size normal geliyor bu örgütlenme.

Birisi anneni öldürse sende onu öldürsen, annene üzüldüğün kadar o adama üzülür müsün?
Sosyal ağlarda paylaş

valla kanmak felan değil o insanların dağlara çıkmasının sebebi.
doğuda askerlere bile düşman gözüyle bakıyo halk.
doğuda bi kaç şehirde bulundum. çarşı iznine çıkmış askerlere cins cins bakan kişiler vardı. sigara vermeyen esnaf vardı.
hani bu adamlarıda mı kandırmışlar lol.
bu insanların çoluk çocuklarıda büyükleri nasılsa öyle yapıyolar. türk düşmanlığı işte o insanların dağa çıkma sebebi. kandırılmak felan değil.
ha şöyle bakarsak tabiki kandırılıyolar. "biz kürdistanı kurucaz türkleri kovucaz felan gibi" düşünüyolarsa hayal tabiki kanbdırılıyolar lol.
namık kemalde güzel bi söz söyler hep bu adamlar için
hayalle yaşayan bişiyimi aslsın diye.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya bakın ortada bir dış güç oyunu var.Amaçda sinirleri germek zaten.
Evet ortada bir terör örgütü var.Hemde hiç bir savunulacak yanı olmayan pislik bir örgüt.Bende şehitlere üzülüyorum.Ama doğuyu unutamayız.

Şimdi demişsin ya uyuşturucu.Evet doğruda uyuşturucunun kazancını beyin yıkadıkları çocuklaramı dağıtıyorlar ?
Onlarmı kazanıyor ? İlk mesajımda dediğim gibi 2-3 çıkarcı yüzünden it sürüsü gibi çoğalıyorlar.

+ İstanbul'da olmadımı,olmuyormu ? Otobüs yakmadılarmı ? 1 mayısdada polisle çatışmadılarmı ?

++ Varsa alternatifin yapmayalım oraya yatırımlar.Ordaki insanlara Türkiye vatandaşı olduğunu hatırlatmayalım.Eeee nereye kadar gidicek bu.Gidicek aileleri kandırıcaklar.Anaları isteyerek bile belki çocuklarını örgüte sokacak.

İşte PKK'nın amaçladığı şeyde böyle başlar işte.

PKK'yı isterseniz tüm ırağı bombalasanız yok edemeyiz.PKK'y yok etmek istiyorsak doğudaki insanları kendimize çekmeliyiz.

Unutmayın kurtuluş savaşında doğuyu ve verdiği mücadeleyi.O insanların o topraklara bağlılığı var.

Kürtçede çalsın Televizyonlarda.Hatta devlet destekli birde kürtçe televizyon açılsın.ROJ tv'yi izlemelerinden iyidir.

İnanın bana doğu kalkındıkça Türk bayraklarının sayısı yükselecektir.
Sosyal ağlarda paylaş

Kaldı ki bu PKK olayı, kürtlerin türk düşmanlığı 1987 den beri olan birşey değil. Kökleri çok daha eskiye dayanıyor.

Yavuz Sultan Selim bile ne demiş zamanında:

Kürde fırsat verme ya Rab!
Dehre sultan olmasın.
Ayağını çarık sıksın,
Asla iflah olmasın.

Vur sopayı, al ekmeği elinden,
Karnı bile doymasın.
Oğul bu çeşmeden gavur içsin, rum içsin
Kürde nasip olmasın.

Onlarca yıldır var bi çatışma. Doğudaki insanların çoğu kandırılmıyor, babasının babasının babasından beri türk düşmanı olarak yetiştirildiği için PKK gel dediğinde gidiveriyor.
Sosyal ağlarda paylaş

MrMarvelous said:
İkisi de insan ikisinin de ölümüne sevinilmez nasıl bir savdır ya? Eminim ki öyle insancanlısı tipler değilsiniz, böyle konuşmanızın tek sebebi yeni hükumet sağolsun eskisine kıyasla çok daha "liberal" yaklaşılıyor PKK ya. Size normal geliyor bu örgütlenme.

Birisi anneni öldürse sende onu öldürsen, annene üzüldüğün kadar o adama üzülür müsün?

Doğru söylüyorsun pekde insan canlısı bir tip değilimdir ama yinede etik gelmiyor ölüme sevinmek
He pkk bana normal gelmiyor gayet pislik bir örgütlenmedir kendisi benim gözümde.He ama yine şöyle diyebilirsin bana şu ana kadar fazla etkisi olmadığı için böyle rahat ve nefretsiz konuşabiliyorum.Evet bu konuda haklı olursun kardeşim veya ailemden birileri ölse bende nefret dolu olabilirdim heralde
Sosyal ağlarda paylaş

@MrMarvelous
Faşiştmisin ?

Adamlara bak ya.Olayın sebebini sorguladım diye PKK sempatizanı kesildim.Abi senin burada olmaman gerekiyor.Cevaplarla resmen kürt halkını olaya katıyorsun.

Kimsin sen akıllı ol ! Sen yokken ben yokken bu vatanı kürt halkıda kurtardı ! Aynı izmirde edirnede trabzonda olduğu gibi.

Gerçek bölücü sensin.

Cak cak konuşma insanın asabını bozma.
Faşiştsen faşistim de,ırkçıysan ırkçıyım de !
Bana gidipde padişahın fermanını,şiirini getirip önüme sunma !

İyiki yatırım yapılsın,doğudaki insanların beyni yıkanmasın dedik.Kusura bakmayın.Özür dilerim.En yakın zamanda bir shot-gun alıp gidiorum doğu illerine !
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...