Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni Oyuncu

pasaktaylan

Öne çıkan mesajlar

oyuna baslayacagım ama sole bır kac sorum olacak.
1-cd almak ıstıyorum elden nerden alabılrıım.
2-war-europa serverında oynuyacagız sanırım tavsıye edecegınız server hangısıdır.

bu oyunda sole bısey varmıs dogrumu bılmıorum ama sızede bır sorayım bu oyuda xp adam kesınce gelıormus yane pwpde xp kasıormussun.
Sosyal ağlarda paylaş

ne var abi pvp yokta ne var anamadım rp mi sabahtan aksama kadr dungeonmu kasıosunuz raid mı yapıosunuz nedır bu oyun pvp dedigimin ne oldugunu anlatamıorum galıba acılımıını soyleyeyım player versus player yane player playerla kapısıo savasıo yokmu yane bu ne demeye calısıosunuz anlayamıorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Pvp yok derken birebir kapışma yok anlamında, yoksa bizim bildiğimiz haliyle sabahtan akşama pvp var. Kalabalık gruplar belli amaçları gerçekleştirmek için (kale kuşatma vs.) kapıştığından adı rvr diye geçiyor yani realm vs realm.

Kasmak wowdan kolay gibi görünüyor, gerçi ben daha lvl 25im ama gördüğüm kadarıyla xp/lvl up grafiği wowa göre daha dik. Wowdaki bgler gibi bunda senaryolar var onlardan iyi xp geliyor, kasmak wow gibi işkence değil genel olarak. Bide oyunun pvpsi eğlenceli baya, sırf xp için değil oynamış olmak için oynuyorsun. Wowda bi yerden sonra bu yoktu mesela.

Bu arada daoc gibi realmler yok oyunda, iki tane faction var. O zaman fvf diyebilir miyiz oyuna? Bence rvr de yok oyunda.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...