Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

MSN Problemi


0ne

Öne çıkan mesajlar

Geçen hafta bilgisayar bakım/onarım dan geldi Bad sector oluştuğu için.Formatlanmış ve istenilen yedekle alınmış olarak kullanmaya başladım.Ama msn sadece benim kullandığım ana hesap ta çalışıyor.Sonradan açılan hesapların hiçbirinde msn çalışmıyor verdiği hata kodundan yola çıktım ama bişey elde edemedim.

Hata kodu

Hata Kodu 81000306 : Hizmetten veya Internet bağlantınızdan kaynaklanan bir sorun nedeniyle şu anda Messenger oturumunuzu açamıyoruz. Lütfen Internet'e bağlı olduğunuzdan emin olun.

Durumu çözmenize yardımcı olması için aşağıdaki adımları deneyin:

1. Internet'e bağlı olduğunuzdan emin olun.
2. MSN Messenger'ın en son sürümünün yüklü olduğundan emin olun.
3. İşletim sisteminiz için kullanılabilir olan en son güncelleştirmeleri yüklediğinizden emin olun.
4. Microsoft® Windows® işletim sistemleri için, Microsoft® Windows® Update web sitesine gidin.
5. Güvenlik duvarı kullanıyorsanız, MSN Messenger'a güvenlik duvarı üzerinden tam erişim izni verildiğinden emin olun.
6. Daha fazla bilgi için güvenlik duvarı belgelerine bakın.
7. MSN Messenger için Gelişmiş Bağlantı ayarlarını doğrulayın.

Not : Bilgisayarınız bir kurumsal ağın parçasıysa, ağın MSN Messenger hizmetine erişmeye izin verdiğini doğrulamak için ağ yöneticinize başvurun. Çevirmeli bağlantı kullanıyorsanız, bağlantı zaman aşımına uğruyor olabilir. Daha sonra yeniden bağlanmayı deneyin.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Applications'a tıklayın, New tuşuna tıklayın, Application Name olarak MSN Messenger girin ve diğer tüm boşluklara 1863 yazın ve kaydedin.">
Yaşadığınız problem, AirTies modemlerin güvenlik ayarlarının MSN Messenger'ın düzgün çalışmasını bir şekilde engellemesiyle ilgili bir problem. Modeminizin ayarlar ekranına gidiniz. Firewall menüsü altında bulunan tüm seçeneklere tek tek tıklayınız ve "Enable" seçeneklerinin işaretini kaldırınız. Ayarlarınızı "Save" ile kaydedip modeminizi yeniden başlatınız. Sonuç alamazsanız yine Firewall ekranında > Applications'a tıklayın, New tuşuna tıklayın, Application Name olarak MSN Messenger girin ve diğer tüm boşluklara 1863 yazın ve kaydedin. said:


faiz saol virüs programlarımı kapattıktan sora modeme reset attım oldu saçma sapan bir hata xD said:


google'dan gelenler.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş


10.09.2008 tarihinden itibaren Windows Live Messenger ile bağlantı yapmaya çalıştığınızda Hata Kodu:81000306 mesajı ile karşılaşabilirsiniz. Bu hata ile karşılaşan kişiler büyük bir sabırla beklemekten başka birşey yapamazlar. Çünkü bu sorunun Türk Telekom tarafındaki bir sorundan kaynaklandığı bilgisi internette dolaşıyor. Benim tahminimi soracak olursanız Internette okuduğum bir habere göre Türk Telekomun Yurt Dışı çıkışlarında yapılan hız arttırımında yaşanan aksaklıklardan dolayı bu sorun ortaya çıkıyor. Türk Telekom hizmet kalitesini arttırmak amacıyla 33,6 Gbps olan internet yurt dışı çıkış hızını bugün itibariyle 184 Gbps‘ye çıkardı. Evet arkadaşlar şimdilik beklemekten başka yapılabilecek bişey yok… Ama isterseniz aşağıdaki adımları deneyerek şansınızı deneyebilirsiniz; (Command Prompt) gelerek ipconfig /flushdns komutunu uygulayın. said:


bi de şöyle bişey buldum ama sanmıyorum böyle bişey olmaz yaw.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...