Dregoth Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Öyle popüler, binlerce tanıdığı olan bir adam değilim ama bazen çok alakasız adamlar beni alakasız yerlerde ve alakasız zamanlarda tanıyorlar. Lan bu sizede oluyor mu çok meraklardayım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 yeni sevgilinin eski sevgili yanında rastgelmesi gibi mi? ya da tam tersi hede hödö. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 işte o zaman ünlüsün demektir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 kozyatağında bindiğim taksideki yaşlı amcanın alakasız yerde oturan beni tanıması ve "sen bilmem nereye (evimin oralar) mi gidecen?" demesi gibi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Yok abi 5 sene önce 30 dk muhabbet ettiğin adamın gelip seni bulması gibi. Örnek bugün Zaugna beni arıyor x barındaymışın diyor. Bir gittim ve gördümki 5 senedir muhabbet etmediğim, ettiğimdede çok yakın olmadığım bir adam beni görmüş, nasıl olmuşsa Zaug'un arkadaşı olduğumu sezip ona söylemiş. Bu nasıl bir mantıktır ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 o değil de mesela biri görüyor beni konserde mesela. adamın yüzü tanıdık ama kim olduğu hakkında hiç bir fikrim yok. selam naber iyi sen modunda bi diyalog da dönüyor hatta. ama ben hala kim lan bu diye düşünüyorum? ya siz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 bana da çok fazla oluyo ve aynı durumdayım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 dasaaa said: kozyatağında bindiğim taksideki yaşlı amcanın alakasız yerde oturan beni tanıması ve "sen bilmem nereye (evimin oralar) mi gidecen?" demesi gibi mi? oha o amca psikopatmış biraz. ya da devletin kötü giden bi projesi. aslında beyni programlanmış bi ölüm makinesiydi o amca eskiden. şimdi taksicilik yapıyor. müşterilerine devletin gerçekte yaptıklarını anlatıyor, tabii gerçekler o kadar uçuk ki, kimse ciddiye almıyor. amca da 50 m2 bi evde yaşıyor aynı zamanda. sürekli aynı rutini yaşıyor. evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kenzap Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 bana olmuyor neden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 sosyalleş az. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Mr_Hand said: dasaaa said: kozyatağında bindiğim taksideki yaşlı amcanın alakasız yerde oturan beni tanıması ve "sen bilmem nereye (evimin oralar) mi gidecen?" demesi gibi mi? oha o amca psikopatmış biraz. ya da devletin kötü giden bi projesi. aslında beyni programlanmış bi ölüm makinesiydi o amca eskiden. şimdi taksicilik yapıyor. müşterilerine devletin gerçekte yaptıklarını anlatıyor, tabii gerçekler o kadar uçuk ki, kimse ciddiye almıyor. amca da 50 m2 bi evde yaşıyor aynı zamanda. sürekli aynı rutini yaşıyor. evet. Aslında seni tanıyan tüm alakasız insanlar devletin ajanları bence.;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 yok, bahsettiğim sadece conspiracy theory idi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 onu bunu geçtim bazısı cıkıpta kendini zorla hatırlatmaya calısıo ona uyuz oluyorum.şunla şurda burdaydık hani.la hatırlamıyorum işte ne yapayım yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 mulgear6 said: bana da çok fazla oluyo ve aynı durumdayım :D Yalaan (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Bazen de tanıyamama durumu oluyor.For example: Kursa gittiğimin ilk dönemi benden 2 yaş büyük bi kız ve sevgilisi de aynı kursa geliyodu.Ve yaklaşık 1 yıl kadar önceydi. Ama 1 hafta önce metroda tıpkısının aynısı yüze sahip ama biraz daha uzun boylu olan bi kıza "selam,rukiye?" dedim oda "Hayır,ama bi kızla tanışıp konuşmak istiyosan bu şekilde başlamamalısın dedi" ve bende ters bi şekilde "biriyle tanışmak istediğimden değil birine benzettiğimden dolayı sordum dedim" Ayarı alınca kaçtı tabi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irenikus Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 bana da dün acıbadem'in bir arka sokağında 3 kişi geldi "sen dün bizim kızlara laf atan adam değil misin" dediler, allah allah ne alaka anlamadım bir türlü, inandıramadım dövdüler sonra ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 nileppezdel said: mulgear6 said: bana da çok fazla oluyo ve aynı durumdayım :D Yalaan (:P) çok ciddiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Unutulmaz bi insansın tabi dsfsdf :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la_bombonera Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 bu şekilde değil ama beni önceden tanımış olup şimdi hayatında umurlarında olmadığım bir sürü insan facebook'ta ekleyip duruyor üstüne tek kelime yazmadan. bu kadar insan birbirini listesinde süs olsun diye mi ekliyor nedir anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar