Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Population of Ankara Year Population 2007 3,763,591 2000 3,203,362 1990 2,583,963 1985 2,251,533 1970 1,209,000 1965 906,000 1960 646,000 1955 453,000 1950 287,000 1927 75,000 Cry more. Hani objektif olmak gerekirse, saçımdaki ilk beyazlarda Ankara'da çıkmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 melih gökçek deniz getirecek oraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 iyi göç alıyormuş o zaman ankara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 izmir kadar yaşaması kolay ve kendisi dingin bir şehir yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Benim kalbimi kırdınız abi, dinlemiyorum ben yayınınızı falan. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 kuğuluda asma köprü mü :D wtf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 utopia said: izmir kadar yaşaması kolay ve kendisi dingin bir şehir yok. +1 (izmirliyi tutarım :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 müzik sesi gelmiyo arkadan yanlız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 İzmir güzel olmasına güzel, ama boğuyor uzun süreler yaşayınca. Hoş Ankara aynı etkiyi bir hafta içerisinde göstermişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 ankarayı da izmiri de alıp istanbulun içine yerleştirebiliriz. hala daha da istanbulun fazlası kalır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 bi de cekirdek = cigdem olayi var izmirde unutmayalim ha bide antalya ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 İzmir'lilerin "İstanbul'lu" etiketini biri açıklasın bana. Hayır bir çok İzmir'li tanıdığım var, hepsi okumaya İstanbul'a gelip "ne iğrenç şehir bu" demekle yetinmeyip, bir de "siz İstanbul'lular..." diye çeşitli şekillerde söyleniyorlar. Kısacası İzmir'li gözünden "İstanbul'lu" nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 ankaranın güzel yönleri ema aplanın dediği gibi binaları ve bir de sonbaharda yaprakları inanılmaz oluyor. ama alışveriş merkezlerinde ömür tüketiyor insanlar (tüketmeyenleri tenzih ederim) ve açıkhava kültürleri yok. boğulduğum nokta bu, o yüzden de en güzel yerlerinden biri bahçeli, orada da hangi sokaktan çıkıyoruz kordona acaba diye kolluyor izmirli sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 istanbulda simit var izmirde gevrek izmirde boyoz var istanbulda o yok ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Yakarım hacı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 bide dikkatimi çekti. artık ema/14/f kültü ölmüş. herkes baya baya ema abla diyor. yorum istiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 ama ema abla...gercekler....ehm... *Kacar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Pha said: Yakarım hacı. beni ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Antimodes52 said: İzmir'lilerin "İstanbul'lu" etiketini biri açıklasın bana. Hayır bir çok İzmir'li tanıdığım var, hepsi okumaya İstanbul'a gelip "ne iğrenç şehir bu" demekle yetinmeyip, bir de "siz İstanbul'lular..." diye çeşitli şekillerde söyleniyorlar. Kısacası İzmir'li gözünden "İstanbul'lu" nedir? şöyle bir şey var bu konu için. istanbullular daha küçükten çok çakal yetişmek zorundalar, o da şehrin düzeni kaynaklı bir şey. izmirlilerin pek anlamadığı bir şey bu. hani olayın özü buradan kaynaklanıyor olabilir. bizim olaylara en basit baktığımız yerde istanbulluların aklına bizim hiç yapmayacağımız bir hinlik geliyor apışıp kalıyoruz, safız çünkü çok kurt gözüksek de yer yer=/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Antimodes52 said: İzmir'lilerin "İstanbul'lu" etiketini biri açıklasın bana. Hayır bir çok İzmir'li tanıdığım var, hepsi okumaya İstanbul'a gelip "ne iğrenç şehir bu" demekle yetinmeyip, bir de "siz İstanbul'lular..." diye çeşitli şekillerde söyleniyorlar. Kısacası İzmir'li gözünden "İstanbul'lu" nedir? türkiyeyi istanbuldan ibaret gören insan profilidir. hayır karşı çıkma aliciğim istanbullu olmak konusuna zamanında çok takılmıştım. İstanbul dışında başka biyerden gelen herkese "köylü" damgası vuran mı istersin, istanbul olmasa türkiye olmaz hacı gözbebeği biziz diyerekten ezen mi istersin, daha çarpıcı örnekleri vardı aklımda unuttum. biyere koymuş olacaktım ben :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 ema ablamız da burdaymış saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 dayı olmaz. ikinci kuzen olur o. teyid ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Antimodes52 said: İzmir'lilerin "İstanbul'lu" etiketini biri açıklasın bana. Hayır bir çok İzmir'li tanıdığım var, hepsi okumaya İstanbul'a gelip "ne iğrenç şehir bu" demekle yetinmeyip, bir de "siz İstanbul'lular..." diye çeşitli şekillerde söyleniyorlar. Kısacası İzmir'li gözünden "İstanbul'lu" nedir? karışıklık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 <('.' <) ^( '.' )^ (> '.')> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar