sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 oldukça beğendim boyut olarak kalite olarak dizayn olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 100 ve 200 lerdeki Atatürk portleri bayağa iyi olmuş bence, diğer 50 lik facia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 abi arf formüller falan cool olmşta öndeki adam atatürke benzemiyor pek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Voys said: begenmedım kullanmıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Farinal said: abi arf formüller falan cool olmşta öndeki adam atatürke benzemiyor pek Benzemesini isteyen mi var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Yeni paraları hiç begenmedim cok kötüler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 10tl cok komik yahu pembe pembe :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 ben bilim tarihi dersi için antik yunan ve islam cebiri ve geometrisi konulu bir araştırma yapacaktım bi derste "aa ben aydın sayılıyı biliyorum" gibi bir cümle sarfedince hocam "araştırmana Aydın Sayılıyı da ekle" dedi sdf bi de kuruşlar çok şirin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 10 tl iyi gerisi hoş değil. kullanmayı düşünmüyorum. kredi kartıyla takılcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 oha ben cok sevdım mis gibi cuzdana sıgıyo ole okuz gıbın degıl, cahit arf ftw =) o kadın kım bılmıyorum ama sanırım bı yazar falan bide bıyıklı Atatürk ftw =):p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Ferrero said: 10 tl iyi gerisi hoş değil. kullanmayı düşünmüyorum. kredi kartıyla takılcam. penbe la o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 fatma aliye hanım o :D ilk türk kadın hakları savunucusu gibi bir konumu var. (feminist değil)aynı zamanda yazar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 euro style ownz olmuş. ben beğendim. sonunda boyutları küçülttüler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cocacola Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 atatürk'ün pisi bıyığı süper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 geçen gün 100 lira ve 200 lira geldi elime baya güzeller. bilet gibin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 bide Atatürk gülüyor paralarda. ben gülen birini para üstünde ilk kez görüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 peembe paraları annemdeki mavi ve yeşillerle trade ettiğim sürece sorun yok:) pembe para kullanmam lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paranın boyutlarının ufalması gerçekten güzel olmuşta.Paraların arkalarındaki insanları çoğunu tanımıyor olmam çok ilginç.Cahit arf,yunus emre flm tamamda mimar kemaleddin kimdir ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Spidee said: "İkiyüz" değil o be, "İki yüz", adamlar typo yapmış bildiğin. fail olmuş 200TL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 tdk yürütmeliğinde çek filan filanda birleşik yazılır filan diyor yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 mimar kemaleddin in adına izmir cankayada carşı benzeri baya büyük, trafige kapalı bi alan var. alanın genişliginden onemli bi iş yapmış sanırım diyebiliriz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 BiTcH_oFBaT said: tdk yürütmeliğinde çek filan filanda birleşik yazılır filan diyor yalnız. çeklerde birleşik yazılıyor başka yerde yazılmıyor. banknot da çek değil bildiğim kadarıyla :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 çok önemli bi mimar kendisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 o deilde bende hep 50 lik 100 lük var 10 20 5 değişdimi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 BiTcH_oFBaT said: bide Atatürk gülüyor paralarda. ben gülen birini para üstünde ilk kez görüyorum. sinirden gülüyor : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar