Cotto Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 http://www.alkislarlayasiyorum.com/?sayfa=356a192b7913b04c54574d18c28d46e6395428ab&icerikno=21ea6bfcae8bed1a4c7bc3d18f8d5f250d1e78c2 ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bombi Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 sarkiyi bilmiyorum da..o 10. saniyedeki adamin dansi beni benden aldi >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 aynen aynen şarkıyı bilmiorum ama o adam neydi öle yaa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 sgwasgasgas super lan acayip bi adam asgasgasgah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 asdhasdhajshfaksdgas o neydi lan ahahahah şarkıyı ben de bilmiyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 eğlenceye aç bunu ahueh o ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 şarkıyı boswer abi video acayip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 eueheuehaueh mükkemmel o dans ya ahaha:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 jsahdjsahjdhsajdhsadjsa hahahahahahah ibo nun mimikleri daha da güzelleştiriyor bence olayı hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 adam matrixde yaşıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 amcam sanki once yurumeyi degil dans etmeyi orgenmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krmz Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 ?! e abi sondaki neydi peki, dumur böle ekrana bakakaldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 ya topic boşa gitmesin, şunun arkasında çalan ne? h ttp://www.youtube.com/watch?v=V-DmelAY4Ig Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Topic boşa gitmedi, ben bayağı güldüm. Senin verdiğin linkte koskoca "PENTA - Perfect Sunday" yazıyor ama o mudur parça bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 youtubedan çıkmadı o ama speed freak diyolar galiba öle aratınca bu tarz çıkıyo hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Cotto said: http://www.alkislarlayasiyorum.com/??? çok aradım ama bulamadım valla, sinir yaptım hatta ama neyse şimdi.. diğer yandan bu tip şarkılardan hoşlanıyorsan 70s & early 80s disco dünyasına takıl derim. hemmen birkaç öneri: earth wind and fire - fantasy hot chocolate - you sexy thing imagination - body talk imagination - just an illusion (<-- bu en çok benzeyeni) kool and the gang - fresh pointer sisters - i'm so excited veya jump rocksteady crew - hey you the rocksteady crew (bu biraz fazla 80s ama idare eder) sister sledge - we are family bütün bunları ve daha fazlasını dinlemek için, yeni paticik radyoyu bekleyin ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar