Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Büyüler de block ediliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Szasstam said: Tam tersi kalkan kullanışsız şu aşamada kalkanım olunca daha uzun süre yaşamıyorum cünkü zaten tanklara çalışanlar büyücüler, en azından bizim serverdaki meleeler tanka saldırmıcak kadare zeki hele arkasında healer varsa. :) çok zeki oldugunu dusunuyorum :) 4 tane melee dps ustunde olrsa arkndaki healer bile etki etmez :) ki kaç defa oldurdum assistle tank bu arada 2h oynuyorum 30k ı geçen total dmg im var çoğu senaryolarda melee dps den bile yuksek oluyor bazen oynayış stiline healer ına itemlarına karakteri doru kullanıp kullanmadığına bakaryoksa tank a dalınmaz die birşey olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 hold the line dışında shieldın yararı zararından daha çok. Şahsi olarak ben 2h tank tercih ederim aşırı melee bir grup yoksa karşıda. Ayrıca büyü block ediliyor teoride olabilri :) üzerimde yazanlardan zannetmiyorum. Hold the line + healer bile büyücü ordusunu durduramıyor 3 saniye sürüo ölmek. burst damage a karşı healerde kurtarmaz az usual :P Bu arada meleeler arasında damage itemın (ben wound thougness seviom :P ) levelin adamların lvllarına göre değişir :) Şuan 21im gayet herkesin arasına girip çıkıyorum healerla banamasın denemeden t2de 4 rank önce yapamıodum öyle bişi :) 40a kadar konuşmak için erken sanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 1h ve shield kullanıom... arkamda healer olduu sürece ölmüom... hele kale kapısında 2 yada 3 tank hold the line yaparsak çok zevkli oluo... kimse giremio... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 eregorn2 said: 1h ve shield kullanıom... arkamda healer olduu sürece ölmüom... hele kale kapısında 2 yada 3 tank hold the line yaparsak çok zevkli oluo... kimse giremio... Rvr de kesinlikle Shield + 1h bencede :) özellikle 2-3 tank kısmı bence geçerli, ama 3 sistemin amacı farklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 beat this Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 saygıyla eğilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Serserie Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Önemli olan seçtiğin sınıfa uygun davranman. Bir merak vardı bende tank ile ilgili o yüzden black orc açtım daha fazla damage için senariolarda 2h alırdım elime talentide ona göre gittim. Ama sonra rank atladıkça diğer sınıfların damageinin benimkinden çok daha iyi olduğunu fark ettim 2h ile gezmenin bir anlamı yoktu senariolarda ama benim tanklıktanda soğudum dps yapma isteği başladı bu yüzden bıraktım rank 16da tankı. Marauder açtım onun yerine dayanıksız ama yakaladımı parçalıyor hem benim istediğim oldu hem de takıma daha faydalı oluyorum. Eğer healer/tank açıp dps yapmak istiyorum diyosanız şimdiden sınıfınızı değiştirin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 ha bu arada ss shield wall acık deilken, yalnıs anlasılma olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Romario Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Shield gerçekten büyük etki. 2 Chosenla 3 v 7-8 fightları alıyoruz genelde (Gobbo kitez'n hidez !) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gil Estel Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Sparkcaster, %136 block rating nasıl oluyor yahu ? Neler var üstünde bir tarif edermisin :) Birde %136 demek yani gelen bütün attackları mantıken blockluyorsun o zaman ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 shield wall (morale ability)ds , %19.1 blok :p , bir de taktik vardı sanırım %15 veren. sdfgsd maalesef pratikte hepsi olmuyor, bende de %120 civarında oluyor o açıkken ama ne hikmetse yapılan saldırıların yarısı bloklanıyor en fazla. karşı tarafın weapon skill cart curtu da etken evet ama %120 yahu : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Gil Estel said: Sparkcaster, %136 block rating nasıl oluyor yahu ? Neler var üstünde bir tarif edermisin :) Birde %136 demek yani gelen bütün attackları mantıken blockluyorsun o zaman ? Gelmeyenleri bile blockluyor demek =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Bu arada bu konuda etken olarak oynadığınız senaryo bulunduğunuz tier ve daha birçok etki sahibi şey var :) T3'e geçtim sonunda orada mesela kalkan şart gibime gelmeye başladı. T2de nerdeyse hiç kullanmadığım sayın kalkanımı yanımdan ayırmıyorum. Çok fazla etken var, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 WE ile healerlara dalmak muhtesem zevkli. Amaç kesmek ama onemli olan adamı huzursuz edip cevresini heallemesini engellemek ve diger healera dps ve tankları degilde onu healletmek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 abicim arkadan saldırırlarsa blocklayamıyorsunuz dogal olarak, ve shield wall sız o değer, evet ölümsüz oluyorum ama bi analmı yok grup salaksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar