Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Class dağılımları

Mirage

Öne çıkan mesajlar

Szasstam said:
Tam tersi kalkan kullanışsız şu aşamada kalkanım olunca daha uzun süre yaşamıyorum cünkü zaten tanklara çalışanlar büyücüler, en azından bizim serverdaki meleeler tanka saldırmıcak kadare zeki hele arkasında healer varsa. :)

çok zeki oldugunu dusunuyorum :)
4 tane melee dps ustunde olrsa arkndaki healer bile etki etmez :)
ki kaç defa oldurdum assistle tank
bu arada 2h oynuyorum 30k ı geçen total dmg im var çoğu senaryolarda melee dps den bile yuksek oluyor bazen
oynayış stiline healer ına itemlarına karakteri doru kullanıp kullanmadığına bakaryoksa tank a dalınmaz die birşey olmaz
Sosyal ağlarda paylaş

hold the line dışında shieldın yararı zararından daha çok.
Şahsi olarak ben 2h tank tercih ederim aşırı melee bir grup yoksa karşıda. Ayrıca büyü block ediliyor teoride olabilri :)
üzerimde yazanlardan zannetmiyorum.
Hold the line + healer bile büyücü ordusunu durduramıyor 3 saniye sürüo ölmek.

burst damage a karşı healerde kurtarmaz az usual :P
Bu arada meleeler arasında damage itemın (ben wound thougness seviom :P ) levelin adamların lvllarına göre değişir :)
Şuan 21im gayet herkesin arasına girip çıkıyorum healerla banamasın denemeden t2de 4 rank önce yapamıodum öyle bişi :)

40a kadar konuşmak için erken sanıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

eregorn2 said:
1h ve shield kullanıom... arkamda healer olduu sürece ölmüom... hele kale kapısında 2 yada 3 tank hold the line yaparsak çok zevkli oluo... kimse giremio...

Rvr de kesinlikle Shield + 1h bencede :)
özellikle 2-3 tank kısmı bence geçerli,
ama 3 sistemin amacı farklı.
Sosyal ağlarda paylaş

Önemli olan seçtiğin sınıfa uygun davranman. Bir merak vardı bende tank ile ilgili o yüzden black orc açtım daha fazla damage için senariolarda 2h alırdım elime talentide ona göre gittim. Ama sonra rank atladıkça diğer sınıfların damageinin benimkinden çok daha iyi olduğunu fark ettim 2h ile gezmenin bir anlamı yoktu senariolarda ama benim tanklıktanda soğudum dps yapma isteği başladı bu yüzden bıraktım rank 16da tankı. Marauder açtım onun yerine dayanıksız ama yakaladımı parçalıyor hem benim istediğim oldu hem de takıma daha faydalı oluyorum. Eğer healer/tank açıp dps yapmak istiyorum diyosanız şimdiden sınıfınızı değiştirin.
Sosyal ağlarda paylaş

shield wall (morale ability)ds , %19.1 blok :p , bir de taktik vardı sanırım %15 veren. sdfgsd

maalesef pratikte hepsi olmuyor, bende de %120 civarında oluyor o açıkken ama ne hikmetse yapılan saldırıların yarısı bloklanıyor en fazla.

karşı tarafın weapon skill cart curtu da etken evet ama %120 yahu :
Sosyal ağlarda paylaş

Bu arada bu konuda etken olarak oynadığınız senaryo bulunduğunuz tier ve daha birçok etki sahibi şey var :)
T3'e geçtim sonunda orada mesela kalkan şart gibime gelmeye başladı. T2de nerdeyse hiç kullanmadığım sayın kalkanımı yanımdan ayırmıyorum.
Çok fazla etken var,
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...