Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Oh mis http://www.war-europe.com/#/news/?id_news=en188&lang=en Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Evet ben de onu dün farkettim, yeni mi koymuşlar. ben de diorum nie farketmedim bunca zamandır. Çok güzel oldu valla. İyice casual takılabiliriz artık ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 ben de tier degistirince oldu sandım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Açılmıyor olay ne ? istediğin yerden tüm scenario lara sıra alabilme mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Aynen öyle densiz simdi deniyorum bakalım bende üşengeçlikden dwarf dışı senaryo bile yapmadım t2de ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Bende dun ilk defa farkettim. Ulen bu kadar zamandir nassi farketmemisim ne malmisim diye kiziyordum kendime.(:P) Yalniz T3 haritasina gecince T2 senaryolari listede olmuyor. Sadece T3 senaryolarini gosteriyordu dun! Onun icin guildden T2 senaryo yapmak isteyenlerle party yaparsaniz T2 deki eleman sira alabiliyor cozum olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 tabi lvlın t2 icin hala uygunsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 ben bugün tier1'de 2. scenario'ya sıraya girdim ama yaklaşık 40dk boyunca sıra gelmedi valla.. garip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 icinde oldugun tierin senaryolarini gosteriyo galiba. ben de gecen gun farkettim t2ye gecince, belki de t2de basliyodur, ya da o bolgeye gitmen gerekiyo olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Çok manası yok çünkü repeatable questi almak için hala warcampe gitmek zorundayız. PvP questleri PQ gibi olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar