forgiver Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 hangisi tercih edilebilir klarinet diye yazılıyor da olabilir ama güzel durmuyor başım çok ağrıyordu dinlerken, sesi rahatsız edici gibi geldi çalarken oksijensiz kalınırsa etkisi azalır belki esas sorum kaval nasıl bişeydir, kolay öğrenilebilir mi, sesi neye benzer neden: aklıma esti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 kaval cok zordur bu yuzden her coban yuksek ihtisas yapıyor bu konuda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Ankara'da Kıvılcım satar. İstanbul'da Tünel'de görmüştüm. Zor olduğunu sanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 saksafon calmak istiyorum ben, ama nefesim yetmez heralde, zor gibi bi de. hahah sakso dicek arkadaslara CELIK AYNA! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 saksafonun ülkemizdeki kötü ünü olmasa süper karizma bi alet aslında :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 aquila said: saksafon calmak istiyorum ben, ama nefesim yetmez heralde, zor gibi bi de. hahah sakso dicek arkadaslara CELIK AYNA! çalarsın yavrum, çalarsın güzelim, hele bi dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 ama alete dişini değdirme sakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 trollemeyin su konuları. Nefesin yeter,çalmaya başladıktan bi süre sonra kondüsyonda yaparsın zaten.Kaval perdesiz bi alet,ses çıkarmasıda oldukça zor,ha başladıktan sonra bi şekilde öğrenilir,ikiside kendi çapında zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Kaval Ownz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar