Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Wotlk beta Paladin!!


tinu

Öne çıkan mesajlar

Wotlk beta da paladinler inanılmaz durumda ben böyle bir dps görmedim.. Bütün bg lerden ilk 3 paladin , adamlar ışıklar saça saça kesiyor inanılmaz hızlılar üst üste inanılmaz vuruyor 12k 13k damage i 2,3 sanıyede üretiyor... lvl 72 paladin lvl 79 dk yı kesiyor, aynı şekilde moblar da öyle lvl 72 paladin lvl 76 elit mobları çatır çatır kesiyor... İnanılmaz olmuşlar..

Biz lvl79 dk oynuyoruz, paladin geliyor birden heryer ışık oluyor direk ışığı görüp yatıyoruz :) Eğer nerf yemezse hero class=retradin :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Longshanks said:
yememişmiydi yemişti zaten sanki yiyecektir yetmemişse


valla bu nerf yemiş haliyse çok ağlatır milleti bana pek yemiş gibi gelmedi, daha 1 saat önce gördüğüm kadarıyla gayet seri şekilde ışıklar saça saça kesiyolar hemde öyle lvl80 felan değil lvl72 73 felan
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Abi etrafımdaki herkes tbc de paladinlerle dalga geçiyordu. Şimdi WOTLK gelecek ve herkes bu sefer "Paladin ne böyle, olmaz böyle şey," vb. şeyler söylüyor.
Ki zaten bu kadar yakınan varken Paladin çok iyi diye, diğer classların üstüne çıkıyor diye, daha çok nerf yemesi kaçınılmaz diye düşünüyorum?
Yanlış mıyım Orhan?
Bana mutluluğun resmini çizebilir misin Abidin?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

CusTodeM said:
Böyle bir ışık oluştu...

aynen öyle oluyor işte dönüyo felan böyle janjanlı ışıklar saçıyor.. zaten blizzard kendi açıklamasında da diyor paladinler roglar kadar dps verebilecek diyo, yani ana dps classlarından 200 300 daha az vurur diyor arada büyük farklar olmayacakmış , ama bunlar abartmışlar dps paladinle diğer dps classlar arasında ucurum var şu an ... deli gibi kesiyorlar..

geçen gece 2 tane horde paladin biri 80 biri 72 binmişler 2 kişilik motora gelmişler if e kimse dalamıyor adamlara dalanlarda direk yatıyo zaten ölmüyo herifler.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

wotlk de sırf paladinden oluşan guild olabilir her bi şey yapıyorlar artık tank desen var heal desen var mana bitmio deli gibi heal atıyo, e bide şimdi dps eklediler ki deli dana gibi vuruyor, e işte kur bi paladin den bi raid gir instancelara :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...