aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Reventon'dan esintiler taşıyo bol miktarda. Ama reventon hayvani güzel. O tasarım anlayışını 4 kapılı yapmaya çalışınca olmamış bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heroLion Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 guzel aslinda ama biraz karaktersiz gibi geldi bana. on tampondaki hava girisleri iyi de kaput, on farlar, on camurluklar biraz ferrari 360, stoplarsa alfa 164 tadinda gibi geldi bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Selam, CLS'nin lüks kokusu bunda yok. Tabi Porşşş amcanın ucubesinden 1000 kat iyi :P Enteresan olmuş. Alışmak lâzım ama gözü yormuyor, sadece 4 kişilik Lambo olayı biraz mantığı zorluyor. O quattroporte nedir öyle? Nefretin görsel hali!!! Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Yapma abi Quattroporte çok güzel bence. Bebek'te 100m çapında bi dairede aynı anda 3 4 tane olabiliyor benim pek hoşuma gidiyor o arabalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 güzel alet evet, sadece station olanına söylediğini farzediyorum ben :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Selam, Tabiki station için geçerli. Al döv beni diyor bu tasarımcılar! Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 ben bu arabaya bayıldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Selam, Sen de önüne gelene bayılmaya başladın... n'oluyoruz bakalım :D Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 bu para evlendiginden beri bir artis bir artis muhtemelen yenge aksam veriyor kalayi geliyor oda bize :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 evet 20 yıl sonra bu modelin soyu devam ederse 40'li yaşların ortasında alacağım araba tipini buldum sayın seyirciler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Selam, matama, mutfak, hemen şimdi...asdaslkhdkjash :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 paramecium said: Selam, Sen de önüne gelene bayılmaya başladın... n'oluyoruz bakalım :D Saygılar. capitol daki r8 in tüm vergilerini capitol yönetimi ödüyormus. o her zamanki ötv dışındaki vergiler sizden höhöhö olayı yok yani. hemen koş, sende bayıl biraz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Selam, Bayram alış-verişini yaptığı yer konusundaki hatalı seçimini düşünür : Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 matama said: bu para evlendiginden beri bir artis bir artis muhtemelen yenge aksam veriyor kalayi geliyor oda bize :) Muhahahaha... Doğrudur, ben yengemizi gördüm. Dışta gayet kibar, iyi huylu ve ağır başlı kaplama içteki çelik çekirdeği saklıyor, Para yakmış başını haberi yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Selam, Hepiniz yanacaksınız :( Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 ben evliyim zaten, onlar yansın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Selam, Tamam, öyle de olur :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 ben lambo alayım da ilerde, yansam da olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Yananı görür allah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar