Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hazır patlamış mısırların allah belasını versin

GwindonSurion

Öne çıkan mesajlar

Tam oturdum film izlicem koydum mikrodalgaya üzerinde 700 derece 2.5-3 dakika yazıyodu (illa belirsiz bişey yazacaklar tam yazsalar ölecekler) 2dakika 40 saniye sonra çıkardım baktım yanmış bitane daha vardı 2.30 dakika pişirdim bu sefer de biraz yandı ama yarısı patlamadı tarihi falan da geçmemiş
ulan siz hiç mi test etmediniz içine edildi şu an film zevkimin izlemiyorum lan
Sosyal ağlarda paylaş

GwindonSurion said:
Tam oturdum film izlicem koydum mikrodalgaya üzerinde 700 derece 2.5-3 dakika yazıyodu (illa belirsiz bişey yazacaklar tam yazsalar ölecekler) 2dakika 40 saniye sonra çıkardım baktım yanmış bitane daha vardı 2.30 dakika pişirdim bu sefer de biraz yandı ama yarısı patlamadı tarihi falan da geçmemiş
ulan siz hiç mi test etmediniz içine edildi şu an film zevkimin izlemiyorum lan

kro. illa belli edicen memleketini. =P
Sosyal ağlarda paylaş

Yanlız şu var dalga geçmişiniz de...
Mikrodalgalarda zaten derece ayarı yok benim bildiğim watt ayarı var o da 500-600-800 diye gidiyor..
Yani arkadaş orda derece yi yanlış yazmıltır ama makinede doğru olan 700'ü işaretlemiştir..Derece değildir o..
Sosyal ağlarda paylaş

Mesela bizim burda da öyle bir durum söz konusu,ne zaman arkada yazanı yapsam direk overheat oluyor..
Bu yüzden mikrodalga kullanırken genelde deneme yanlmayla gitmek azar azar daha sonra aynı şeyleri yapınca kendi kafanızdaki dakkayı kullanın..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...