GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Tam oturdum film izlicem koydum mikrodalgaya üzerinde 700 derece 2.5-3 dakika yazıyodu (illa belirsiz bişey yazacaklar tam yazsalar ölecekler) 2dakika 40 saniye sonra çıkardım baktım yanmış bitane daha vardı 2.30 dakika pişirdim bu sefer de biraz yandı ama yarısı patlamadı tarihi falan da geçmemiş ulan siz hiç mi test etmediniz içine edildi şu an film zevkimin izlemiyorum lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 mikrodalga da az serefsiz degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 700 derece değildir o, ama hadi seni kırmayalım, versin belasını mısırın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 GwindonSurion said: Tam oturdum film izlicem koydum mikrodalgaya üzerinde 700 derece 2.5-3 dakika yazıyodu (illa belirsiz bişey yazacaklar tam yazsalar ölecekler) 2dakika 40 saniye sonra çıkardım baktım yanmış bitane daha vardı 2.30 dakika pişirdim bu sefer de biraz yandı ama yarısı patlamadı tarihi falan da geçmemiş ulan siz hiç mi test etmediniz içine edildi şu an film zevkimin izlemiyorum lan kro. illa belli edicen memleketini. =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 mikrodalga mısır nasıl yanar lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 GwindonSurion said: 700 derece ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Mikrodalga Fırın ile düz fırın birleşikse tepsiyi unutmuş olabilirmisin içeride? Mesela bizim fırınla mikrodalga birleşik, fırının düz demir tepisisi üzerine koyunca patlamıyor,parmaklık gibi olan beyaz bir tepsiye koymak gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 biraz daha arttır yanında demir de erit sanayiye bi katkın olsun. gerçi mikrodalgada erimez ama çaktırma sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 of epic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 harbiden 700 ne ya hasufhas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Yanlız şu var dalga geçmişiniz de... Mikrodalgalarda zaten derece ayarı yok benim bildiğim watt ayarı var o da 500-600-800 diye gidiyor.. Yani arkadaş orda derece yi yanlış yazmıltır ama makinede doğru olan 700'ü işaretlemiştir..Derece değildir o.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 fastreloader said: mikrodalga mısır nasıl yanar lan kimse beni sallamamış ama mikrodalga mısırı nasıl yakabilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 sinirden wattla dereceyi karıştırdım olabilir yanma olayı da şöyle oluyor içinde şeker var bunun şeker yanınca haliyle öyle bişeyler falan oluyor bilmiyorum tam içine kamera koymadım ama kömür gibi çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Mesela bizim burda da öyle bir durum söz konusu,ne zaman arkada yazanı yapsam direk overheat oluyor.. Bu yüzden mikrodalga kullanırken genelde deneme yanlmayla gitmek azar azar daha sonra aynı şeyleri yapınca kendi kafanızdaki dakkayı kullanın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 o mısır nası bişi ben anlamadım boyle sarı topçuklar değil mi ? Hazır patlamış mısırlar ztn patlak oldukları için mikrodalgada tekrar patlatmaya çalşmak mantıklı mı sdfads Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar