Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hazır patlamış mısırların allah belasını versin

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Tam oturdum film izlicem koydum mikrodalgaya üzerinde 700 derece 2.5-3 dakika yazıyodu (illa belirsiz bişey yazacaklar tam yazsalar ölecekler) 2dakika 40 saniye sonra çıkardım baktım yanmış bitane daha vardı 2.30 dakika pişirdim bu sefer de biraz yandı ama yarısı patlamadı tarihi falan da geçmemiş
ulan siz hiç mi test etmediniz içine edildi şu an film zevkimin izlemiyorum lan
Mesaj tarihi:
GwindonSurion said:
Tam oturdum film izlicem koydum mikrodalgaya üzerinde 700 derece 2.5-3 dakika yazıyodu (illa belirsiz bişey yazacaklar tam yazsalar ölecekler) 2dakika 40 saniye sonra çıkardım baktım yanmış bitane daha vardı 2.30 dakika pişirdim bu sefer de biraz yandı ama yarısı patlamadı tarihi falan da geçmemiş
ulan siz hiç mi test etmediniz içine edildi şu an film zevkimin izlemiyorum lan

kro. illa belli edicen memleketini. =P
Mesaj tarihi:
Mikrodalga Fırın ile düz fırın birleşikse tepsiyi unutmuş olabilirmisin içeride?

Mesela bizim fırınla mikrodalga birleşik, fırının düz demir tepisisi üzerine koyunca patlamıyor,parmaklık gibi olan beyaz bir tepsiye koymak gerekiyor.
Mesaj tarihi:
Yanlız şu var dalga geçmişiniz de...
Mikrodalgalarda zaten derece ayarı yok benim bildiğim watt ayarı var o da 500-600-800 diye gidiyor..
Yani arkadaş orda derece yi yanlış yazmıltır ama makinede doğru olan 700'ü işaretlemiştir..Derece değildir o..
Mesaj tarihi:
sinirden wattla dereceyi karıştırdım olabilir
yanma olayı da şöyle oluyor içinde şeker var bunun şeker yanınca haliyle öyle bişeyler falan oluyor bilmiyorum tam içine kamera koymadım ama kömür gibi çıktı
Mesaj tarihi:
Mesela bizim burda da öyle bir durum söz konusu,ne zaman arkada yazanı yapsam direk overheat oluyor..
Bu yüzden mikrodalga kullanırken genelde deneme yanlmayla gitmek azar azar daha sonra aynı şeyleri yapınca kendi kafanızdaki dakkayı kullanın..
Mesaj tarihi:
o mısır nası bişi ben anlamadım boyle sarı topçuklar değil mi ? Hazır patlamış mısırlar ztn patlak oldukları için mikrodalgada tekrar patlatmaya çalşmak mantıklı mı sdfads
  • Yeni Oluştur...